Popularna objava I30 Objavljeno Februar 25, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 25, 2016 Spomini na najboljšega prijatelja. maus, nazo13, Akito in 16 others 19
Popularna objava cikadina Objavljeno Februar 25, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 25, 2016 naš ni tako priden kot od @I30, je veliko boljši borjačar (dvoriščnik po slovensko) kot pa gonič bobi1001, Yoghurt, I30 in 10 others 13
VS800 Objavljeno Februar 29, 2016 Opozori Objavljeno Februar 29, 2016 Ob 25. 2. 2016 at 6:51, I30 pravi: Spomini na najboljšega prijatelja. Na taleuga al tadesnga?? Yoghurt, pik1, Kmet2 in 1 other 4
Popularna objava Yoghurt Objavljeno Marec 1, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 1, 2016 (popravljeno) Po jutranjem teku v dežju... en zelo moker in blaten volk. Popravljeno Marec 1, 2016. Popravil Yoghurt bentley, RobiRoberto, DAMI34 in 11 others 14
Kmet2 Objavljeno Marec 1, 2016 Opozori Objavljeno Marec 1, 2016 pred 3 urami, Yoghurt pravi: Po jutranjem teku v dežju... en zelo moker in blaten volk. Po tej cesti pa z Zivimnorcem in BIBI kdaj mešamo zrak maus, Bmflar in Yoghurt 3
Igi Pop Objavljeno Marec 1, 2016 Opozori Objavljeno Marec 1, 2016 pred 7 urami, Yoghurt pravi: Po jutranjem teku v dežju... en zelo moker in blaten volk. Tvoje noge moram pa prav pohvalit Bmflar in tomash 2
Bmflar Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 pred 15 urami, Yoghurt pravi: Po jutranjem teku v dežju... en zelo moker in blaten volk. Po tej cesti po Barju se pa tudi z mojo sprehajava Yoghurt, KARMEN1 in Kmet2 3
Tedybear Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 Pol ne rabite motorjev, ce se lahko vse na Barju zmenite. Na Pokljuki sredi raja, 13 mes'cev zima traja. image:3559 nazo13, Bmflar in Kmet2 3
Yoghurt Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 9 hours ago, HD-Dyna said: Po tej cesti po Barju se pa tudi z mojo sprehajava A da je točno ta cesta. Če sem sama tečem drugod, zdaj pa ko ga še uvajam v tek (samo 10 min), je pa ta ravno prav dolga zanj. Potem pa še 1 uro sprehod. Takrat pa itak naredi 10x več poti kot jaz... srne, srne, srne . Ga pa moram pohvaliti. Na prvih dveh treningih je včasih malo povlekel na stran, ker je želel vohati vmes, ampak je hitro ugotovil, da ne sme. Ko končava bi on kar še tekel... Tako da zelo nestrpno čakam, da bo minilo teh prvih par tednov in bova potem počasi že pri daljših razdaljah. 17 hours ago, Igi Pop said: Tvoje noge moram pa prav pohvalit Tudi jaz, me zadnji xy let nesejo povsod. Noge trenutno trenirajo za maraton - najbrž ne letošnji, ampak se jim itak nikamor ne mudi. Moram pa omeniti, da imajo Noge tudi zelo nizko toleranco do bednih komentarjev, ki nimajo veze s temo v kateri smo, čeprav sem prepričana, da so dotični komentarji mišljeni na popolnoma lep način. Če bi pohvalil blatne tačke, bi bila pa druga zgodba... 44 minutes ago, Tedybear said: Na Pokljuki sredi raja, 13 mes'cev zima traja. image:3559 Meni ne prikaže fotografije. Igi Pop 1
Tedybear Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 pred 53 minutami, Tedybear pravi: Pol ne rabite motorjev, ce se lahko vse na Barju zmenite. Na Pokljuki sredi raja, 13 mes'cev zima traja. image:3559 Sem nalagal fotko s telefona...pa se ni izšlo... DAMI34, pik1, Bmflar in 6 others 9
Bmflar Objavljeno Marec 3, 2016 Opozori Objavljeno Marec 3, 2016 pred 13 urami, Yoghurt pravi: A da je točno ta cesta. Yp, tist postran drevo je zakon orientir Kmet2 in Yoghurt 2
I30 Objavljeno Marec 3, 2016 Opozori Objavljeno Marec 3, 2016 (popravljeno) pred 15 urami, Yoghurt pravi: ... Če sem sama tečem drugod, zdaj pa ko ga še uvajam v tek (samo 10 min), je pa ta ravno prav dolga zanj. Potem pa še 1 uro sprehod. Takrat pa itak naredi 10x več poti kot jaz... srne, srne, srne . ... Moram pa omeniti, da imajo Noge tudi zelo nizko toleranco do bednih komentarjev, ki nimajo veze s temo v kateri smo, čeprav sem prepričana, da Jaz imam pa nizko toleranco do bednih ljudi, ki psom dopuščajo, da preganjajo divjad! Popravljeno Marec 3, 2016. Popravil I30 Andrejcer, nazo13, KARMEN1 in 1 other 4
KARMEN1 Objavljeno Marec 3, 2016 Opozori Objavljeno Marec 3, 2016 Tudi jaz ne dopuščam tega. Zaradi te grde razvade imam psičko vedno na fleksiju. sunnygirl, Bmflar in nazo13 3
VS800 Objavljeno Marec 3, 2016 Opozori Objavljeno Marec 3, 2016 pred 2 urami, I30 pravi: Jaz imam pa nizko toleranco do bednih ljudi, ki psom dopuščajo, da preganjajo divjad! Sori, men pa una tvoja fotka z mrtvo srno ne gre u račun..... maxxa, Kmet2 in Yoghurt 3
RobiRoberto Objavljeno Marec 3, 2016 Opozori Objavljeno Marec 3, 2016 Da bo "bolj v korak s časom", je "naš miško" Bil, danes od moje drage dobil darilo ... DAMI34, pik1, Bmflar in 3 others 6
bentley Objavljeno Marec 3, 2016 Opozori Objavljeno Marec 3, 2016 pik1, Yoghurt, UnionJack in 4 others 7
I30 Objavljeno Marec 3, 2016 Opozori Objavljeno Marec 3, 2016 pred 2 urami, VS800 pravi: Sori, men pa una tvoja fotka z mrtvo srno ne gre u račun..... Če b' rada srno pa račun, poklič na Nimrod. Tam dobiš vse to.
VS800 Objavljeno Marec 3, 2016 Opozori Objavljeno Marec 3, 2016 Ma nebi srne, sploh če je bla najbolš prjatu....
RobiRoberto Objavljeno Marec 3, 2016 Opozori Objavljeno Marec 3, 2016 pred 2 urami, RobiRoberto pravi: Da bo "bolj v korak s časom", je "naš miško" Bil, danes od moje drage dobil darilo ... Tudi Tačka je dobila podobno darilo, seveda rdeče barve, vendar je še nisem fotografiral ... Rečeno, storjeno ... UnionJack, DAMI34 in pik1 3
Yoghurt Objavljeno Marec 3, 2016 Opozori Objavljeno Marec 3, 2016 10 hours ago, I30 said: Jaz imam pa nizko toleranco do bednih ljudi, ki psom dopuščajo, da preganjajo divjad! 8 hours ago, KARMEN1 said: Tudi jaz ne dopuščam tega. Zaradi te grde razvade imam psičko vedno na fleksiju. Lepo, se povsem strinjam. Zato pa ni spuščen na barju, ker so srne edina 'stvar', ki ga znervira. Čeprav se je tudi tu že poboljšal, zdaj samo cvili ko jih vidi. No, razen če jih srečava ko gredo direktno čez pot pred nama, potem parkrat zatuli (ker mu lajanje ravno ne gre najbolje, pač haski) ampak mu tudi tega ne dovolim, tako da nadaljuje s cviljenjem. Govorila sem o tem, da gospod teče z leve strani na desno, pa naprej in nazaj in voha poti kjer se srne zadržujejo. Bom naslednjič bolj jasna, da se bom izognila oznaki, da sem bedna. Res, fino označevanje ljudi na podlagi... česa, domišljije? Kmet2, VS800, UnionJack in 1 other 4
I30 Objavljeno Marec 4, 2016 Opozori Objavljeno Marec 4, 2016 (popravljeno) pred 17 urami, VS800 pravi: Ma nebi srne, sploh če je bla najbolš prjatu.... Ajaaa, prej najbolš prjatu, bol se ti pa grauža, al kaj? A misliš, da je -tu vseeno za njegove pujske pa teličke, pa jih kljub temu potem v base predela?! A base pa bi, base, a ne?! No sej iz srne se pa hrenovke dobre nardi. Popravljeno Marec 4, 2016. Popravil I30
Kmet2 Objavljeno Marec 4, 2016 Opozori Objavljeno Marec 4, 2016 pred 1 minuto, I30 pravi: Ajaaa, prej najbolš prjatu, bol se ti pa grauža, al kaj? A misliš, da je -tu vseeno za njegove pujske pa teličke, pa jih kljub temu potem v base predela?! A base pa bi, base, a ne?! No sej iz srne se pa hrenovke dobre nardi. Ja dej prnes na Dolenjsko 11 kaj ,da se podpremo pred pokanjem
nazo13 Objavljeno Marec 4, 2016 Opozori Objavljeno Marec 4, 2016 pred 22 urami, VS800 pravi: Sori, men pa una tvoja fotka z mrtvo srno ne gre u račun..... Gre ali ne gre, to mora tudi nekdo početi. Ker ljudje ne maramo v svoji bližini (pa naj bo v okolici naselij ali pri nabiranju gozdnih dobrot) zveri, morajo naravno selekcijo med divjimi živalmi opravljati lovci, da se nekontrolirano divjad ne namnoži preko vsake razumne meje. Pa s tem niso ogroženi le kmetijski pridelki, vozila na cestah ampak tudi same živali. Zaradi prevelike gostote naseljenosti bi se preveč razmnožile bolezni in zajedalci. Sam nisem lovec. Imam pa nekaj prijateljev, ki to so. Zato vem, da so daleč od tega kar govorijo zlobni jeziki po vasi (pijanci, morilci, lovci na trofeje). Nenazadnje tudi svoje ljubljenče na koncu daste uspavati in jih ne pustite trpeti. Kmet2 in cikadina 2
I30 Objavljeno Marec 4, 2016 Opozori Objavljeno Marec 4, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, Kmet2 pravi: Ja dej prnes na Dolenjsko 11 kaj ,da se podpremo pred pokanjem Bo treba na sezono počakat, je skrinja prazna. Srjak se ofna s 1. majem, srna pa mladič pa s 1. septembrom. Pa mladič je boli fajn pečen. No sej za roštil al pa podpeko je to vse fajn cajt. Fast food je res ta narbulš! pred 13 minutami, nazo13 pravi: ... Nenazadnje tudi svoje ljubljenče na koncu daste uspavati in jih ne pustite trpeti. Sm enkrat to moji omenu, de ji bom tko pomagu, pa ji ni blo najbl ušeč. Popravljeno Marec 4, 2016. Popravil I30 Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se