Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 46 minutami, nazo13 pravi:

Gre ali ne gre, to mora tudi nekdo početi. Ker ljudje ne maramo v svoji bližini (pa naj bo v okolici naselij ali pri nabiranju gozdnih dobrot) zveri, morajo naravno selekcijo med divjimi živalmi opravljati lovci, da se nekontrolirano divjad ne namnoži preko vsake razumne meje. Pa s tem niso ogroženi le kmetijski pridelki, vozila na cestah ampak tudi same živali. Zaradi prevelike gostote naseljenosti bi se preveč razmnožile bolezni in zajedalci.

Sam nisem lovec. Imam pa nekaj prijateljev, ki to so. Zato vem, da so daleč od tega kar govorijo zlobni jeziki po vasi (pijanci, morilci, lovci na trofeje).

Nenazadnje tudi svoje ljubljenče na koncu daste uspavati in jih ne pustite trpeti.

Ceu roman.........mene je sam fotka zmotila, da tam zravn še ena mrtva glava bingla...

Objavljeno
pred 42 minutami, VS800 pravi:

Ceu roman.........mene je sam fotka zmotila, da tam zravn še ena mrtva glava bingla...

Radana bodo pa obsodl :cry: 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 uro, maus pravi:

Radana bodo pa obsodl :cry: 

k sm vidu, da si neki objavu u domače ljubljenčke, sm prec skoču pogledat, kakega ljubljenčka ma pa Mišjak. :P

Umoran, umoran sam prijatelju, umoran...

IMG_20160304_125632.thumb.jpg.2cab8381f7

Objavljeno

.

... no comments ... :P

20160304_191821.jpg

Objavljeno

Ker je pa zdj tukilele domač ljubljenček?

Unedva na zidu sta ful stara že, no ja sej tut un k se reži ni dost manj :P

Objavljeno

Classic Car Collector .

Objavljeno (popravljeno)
pred 23 urami, RobiRoberto pravi:

Ima dober občutek za znamko motorja. Pametn cuck!

Popravljeno . Popravil I30
  • Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 21 minutami, I30 pravi:

Ima dober občutek za znamko motorja. Pametn cuck!

Pameten vsekakor..............se zaveda da se je bolje slabo vozit kot dobro hodit B)

Objavljeno

56ddc1389e51f_uprolazu80.jpg.9360925addd

To se zgodi,ce mas doma psa in macko

Objavljeno

12832481_1355322304493718_35690660798592

Objavljeno

Ni ravno domač ljubljenček...jo je pa zanimivo opazovat...aja..ta je lanska...:)

bogomoljka145953.jpg

Objavljeno
pred 2 minutami, Akito pravi:

Ni ravno domač ljubljenček...jo je pa zanimivo opazovat...aja..ta je lanska...:)

bogomoljka145953.jpg

Vrž hitr stran, ta po parjenju požre deca :bum:

Objavljeno
pred 3 minutami, HD-Dyna pravi:

Vrž hitr stran, ta po parjenju požre deca :bum:

....ve kje so beljakovine takoj pri roki:D....

Objavljeno

No, moji mrcini se pa res ne godi slabo v pasjem vrtcu :)
Kavčman deluxe <3

Črt.jpg

Objavljeno

Moja draga je tudi šivilja za lastne potrebe, vendar kdaj sešije kaj tudi za ostale družinske člane.   :worship:

IMG_4496.JPG.c8da9ea5b623c4deb8b37fa70b1

IMG_4498.JPG.6e0f8dbe9c58379e896194c10b3

IMG_4494.thumb.JPG.5a5d0e11132c84baa5582

IMG_4497.thumb.JPG.b31eea5b68dd08b812dfa

Objavljeno (popravljeno)

Kaj pa uporabljate proti bolham, klopom, notranjim zajedalcem?

Za notranje dobi Milprazon, za zunanje sem pa zdej kupila za probo ampule Biospotix... Probala bi čim bolj naravno, če pa te ampule ne bodo zalegle, bi pa lahko tudi sama zmešala kakšno eterično olje z vodo ali pa kis z vodo in bi ga potem s tem poškropila preden se gre v gozd ali pa v visoko travo.

Sem pa par dni nazaj delala česnovo olje, tako da ko bo to nared mu bom čajno žličko tega v hrano vmešala.

Odkar je pri nama še ni imel klopa, ampak se bo začela sezona počasi.

Popravljeno . Popravil Yoghurt
Objavljeno
pred 30 minutami, Yoghurt pravi:

Za notranje dobi Milprazon, za zunanje sem pa zdej kupila za probo ampule Biospotix... Probala bi čim bolj naravno, če pa te ampule ne bodo zalegle, bi pa lahko tudi sama zmešala kakšno eterično olje z vodo ali pa kis z vodo in bi ga potem s tem poškropila preden se gre v gozd ali pa v visoko travo.

Sem pa par dni nazaj delala česnovo olje, tako da ko bo to nared mu bom čajno žličko tega v hrano vmešala.

Odkar je pri nama še ni imel klopa, ampak se bo začela sezona počasi.

Ne seri ga z bio pripravki!
Mojega psa je en sam občasen prehod na to stal življenja in pol leta trpljenja.
Edino kar od tega "bio" zaleže, je Biokill vsakič preden greš ven. Ampak res vsakič in po celem kožuhu! 
 Razna eterična olja, citronelca in podobne budalaštine ne zaležejo proti klopom a ma nič!

Sicer najbolj zaleže ovratnica Scalibor. Paziti je potrebno le v primeru, da imaš dva psa in eden drugemu lahko odtrga ovratnico in jo poje.
Pri tej klopji nadlegi zaležejo le hude zadeve. In sezona klopov je tudi že tu.

Objavljeno

Za notranje + filarijo uporabljam Milprazon, za zunanje pa Foresto ovratnico. Pri nas je samo ta učinkovita do 8 mesecev, vsak dan smo v gozdu. Scalibor je manj učinkovita proti bolham, moji so jih kar hitro dobili od sosedovih mačk.

Z naravnimi pripravki se ne ukvarjam.

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

No, no ni se treba skos samo razburjati. Sem lepo vprašala, kaj uporabljate, kaj svetujte, kaj je pri vaših delovalo in kaj ni.

Sem zadnjih 14 dni po malem brala različne forume in mnenja z vseh strani kaj bi se obneslo, pa vprašam še tu. Takoj ko sva ga pripeljala domov je dobil Milprazon in Fypryst Combo, ampak je imel po ampuli razdraženo kožo, zato sem tudi rekla, da najprej probamo, če bo kaj bolj naravnega tudi zaleglo, preden probamo še kakšno drugo kemijo. Kot rečeno, zdaj ima gor Biospotix že malo več kot dva tedna, in zaenkrat ni še noben klop lezel po njem. Na srečo ima spodaj belo dlako in se hitro vse opazi, itak pa ga že vmes na sprehodu preverjam.

Itak je pa odvisno tudi od psa, kolegica že leta na enemu psu uporablja zmešan kis z vodo in nima nikoli problemov, na drugemu psu pa je probala že vse živo, ampak ji vedno domov prinese par klopov. Psa se pa gibata na istem območju.

Popravljeno . Popravil Yoghurt
Objavljeno
pred 2 urami, Yoghurt pravi:

... jest fuuuull česna pojem... pa nimam problemov s tem...   :D

Objavljeno (popravljeno)
pred 25 minutami, Yoghurt pravi:

No, no ni se treba skos samo razburjati. ...

:eek: ...  ..... .... :slap:... ... ... ... ... ...  :doze:

Popravljeno . Popravil I30
Objavljeno

Midva uporabljava  Pratel  za notranje zajedalce .

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!