Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Eden je samček, ena samička, sedaj imata 3 mesece. Mati je bila brezdomka, stara leto in še nekaj po moje, vsi so enaki. Eden je bil črnobel, tistega sem oddal. Za črnobelega je bilo več interesentov, črnih pa nihče ne mara...

Objavljeno
pred eno uro, vandrovec pravi:

Recept za znebitev mačk: večji steklen kozarec, vazo s pokrovom. Vanj natočiš toplo vodo, daš not mačka in pokriješ s pokrovom.:devil:

Drugo so oglasi, enega sem že oddal, še dva se moram rešit. Vsi so črni ko hudič, z staro mačko vred in imajo malo daljšo dlako.

Golazen sakramenska, ki jo je težko ubijat, še težje pa imet v hiši....:mad:

A res? ..... Za sterilizacijo macke pa še nisi slisal?.... Mi poves naslov da ti posljem inspekcijo policijo in DPMŽ.

PSIHOPAT!!!!!! :angryrant2::angryrant2::angryrant2:

Objavljeno
pred 1 minuto, dr.looney pravi:

A res? ..... Za sterilizacijo macke pa še nisi slisal?.... Mi poves naslov da ti posljem inspekcijo policijo in DPMŽ.

Ko je mačka prišla k hiši je bila že breja ali noseča, kaj jaz vem. Pred hišo sem dajal hrano sosedovim mačkam, sam mačke nisem imel. To mačko je nekdo zavrgel, se je klatila po hišah. Samo enkrat sem ji ponudil meso iz roke in je ostala pri hiši, noseča. Potem je imela tri mladiče, skupaj jih je bilo 4, enega sem podaril, ostali so trije mački. Naj pride inšpekcija in policija in naj odpelje mačke....

Objavljeno

Mačko bom steriliziral, vse tri je pa malo preveč za imet, ker nesejo vse narobe po hiši in okrog. Ko grem pred hišo se mi vse mota pod nogami, da še hodit ne morem. Za malo mačko mi je ena ženska rekla, da jo vzame, ostane še mali samček. Upam, da bo tudi ta našel nov dom....

Objavljeno (popravljeno)
pred 10 minutami, vandrovec pravi:

Ko je mačka prišla k hiši je bila že breja ali noseča, kaj jaz vem. Pred hišo sem dajal hrano sosedovim mačkam, sam mačke nisem imel. To mačko je nekdo zavrgel, se je klatila po hišah. Samo enkrat sem ji ponudil meso iz roke in je ostala pri hiši, noseča. Potem je imela tri mladiče, skupaj jih je bilo 4, enega sem podaril, ostali so trije mački. Naj pride inšpekcija in policija in naj odpelje mačke....

Poklice se lokalno zavetisce in potem oni urejajo zadeve. Mi smo imeli enak primer smo vse lepo uredili. Mladicke je vzela Macja hisa iz Celja. Muco pa so na obcinske stroske sterilizirali in jo vrnili k nam, ker je bila pac tu najdena. Mi smo se obvezali da jo bomo hranili in je vse v najlepsem redu. 

Popravljeno . Popravil dr.looney
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Tisto z utopitvijo mačk je pa ena ženska izvedla, izvedel sem pri veterinarju...

Objavljeno
pred 36 minutami, dr.looney pravi:

Hvala za obsodbo!

Človek sprejme zapuščeno žival in potem je še zločinec? Mladiče je imela v poletni vročini, zato jih je preselila v hladnejši hodnik. Tam sem jim vse uredil, mačje stranišče, hrano...celo sestrična jih je prišla med dopustom hranit. Ko sem prišel iz dopusta je bilo v hodniku črno od bolh. Po nogah sem jih imel do kolen vse črno. Potem čiščenje, sesanje, špricanje z insekticidom, da je bilo še meni slabo. Na koncu sem psihopat, ok....in kaj je mačka več vredna od enega komarja ali mušice, isto je žival.

Sedaj so vse zaščitene z ampulami, mlade z izmerjeno količino...samo meni ni do igre z mačkami. B)

Objavljeno (popravljeno)
pred eno uro, dr.looney pravi:

Sem peljal mojo Miško na sterilizacijo pa so mi jo ubili!!!

Moja Miska naj ti bo lepo...

Popravljeno . Popravil sesir
  • Žalosten 2
Objavljeno
pred 2 urami, vandrovec pravi:

Tisto z utopitvijo mačk je pa ena ženska izvedla, izvedel sem pri veterinarju...

Naj ti kar povem, da ni tako hitro pa tut ne tako nedolžno mačka ubit. Pa še trpi ko se utaplja, lahko tudi več kot 10-15 minut. Je le bolje k veterinarju po inekcijo.

Objavljeno
pred 15 minutami, DAMI34 pravi:

Naj ti kar povem, da ni tako hitro pa tut ne tako nedolžno mačka ubit. Pa še trpi ko se utaplja, lahko tudi več kot 10-15 minut. Je le bolje k veterinarju po inekcijo.

Menda tudi injekcije ne dajo kar na hitro, vem za žensko, ki je zbolela za rakom in je hotela mačke uspavat, je imela kar probleme? Ena ženska mi je svetovala, naj jih odpeljem nekam stran pa izpustim...toliko o ženski humanosti. Looney jih je oddala v zavetišče, samo tam spet pridejo na pleča dobrotnikov. Še vedno vse tri redim doma, ena bo upam šla. Seveda bi jih najraje oddal v zavetišče, samo tudi tam mora nekdo zanje skrbet, zame bi bila pa to najlažja rešitev.

Objavljeno
7 hours ago, vandrovec said:

Recept za znebitev mačk: večji steklen kozarec, vazo s pokrovom. Vanj natočiš toplo vodo, daš not mačka in pokriješ s pokrovom.:devil:

Drugo so oglasi, enega sem že oddal, še dva se moram rešit. Vsi so črni ko hudič, z staro mačko vred in imajo malo daljšo dlako.

Golazen sakramenska, ki jo je težko ubijat, še težje pa imet v hiši....:mad:

wtf? a ti to resno???

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Pa ti si bolj kosmat, kot jež. :D A bodice tudi imaš? :naughty:

Objavljeno

Doberman, Pudl i Malinoa stoje pred Bogom na ulazu u kraljevstvo nebesa. Bog ih pita: " u šta vjerujete? "
Doberman kaže: "Vjerujem u disciplinu, obuku i lojalnost svom vlasniku.
"Dobro, kaže Bog, sedi sa moje desne strane. Pudl, u šta ti veruješ? 
Na pitanje Boga Pudl odgovara: "Vjerujem u ljubav i brigu o svom vlasniku i mir u svetu".
Ah, reče Bog, možeš sjesti s moje lijeve strane. 
Zatim je pogledao u Malinoa: "A u šta ti vjeruješ?"
Malinoa stoji gleda ga i reče "Mislim da sjediš na mom mjestu!" :smoke:

(to je bil ziher moj Črt :wub:)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!