Popularna objava Akito Objavljeno December 22, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 22, 2018 ....molimo .... DXR16, RobiRoberto, BIF in 9 others 6 6
vandrovec Objavljeno December 22, 2018 Opozori Objavljeno December 22, 2018 pred 13 minutami, Akito pravi: ....molimo .... ...sem mislil, da umira. Nedolgo nazaj sem bil pri enem kmetu v hribih, je povedal, koliko mačkov je moral uničit v tem letu, doma ima, zdi se mi, da tri mačke ali je kakšen mačkon zraven...številka je bila kar visoka. Včasih je bilo normalno, da se je mačke pobijalo, danes je kao sterilizacija bolj humana...Pa je res, ko ljubljeni živali odvzameš naravno danost? Akito in Spelca123 2
Akito Objavljeno December 22, 2018 Opozori Objavljeno December 22, 2018 pred 17 minutami, vandrovec pravi: ..Pa je res, ko ljubljeni živali odvzameš naravno danost? ...vandrovec...o tem bi se dalo fejst in veliko debatirat... ...ko vidim koliko mačkov je po kmetijah in predvsem v kakšnem stanju so...sem absolutno za odvzem te naravne danosti...ki bi bila, pa bom izpadla nehumana, primerna tudi za kake države tretjega sveta ... BIF, J.a.m.e.s, Spelca123 in 1 other 4
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 22, 2018 Opozori Objavljeno December 22, 2018 Tudi pri nas je zelo veliko potrebnih! Doma sem ob gozdu. Imam psa in mačko, a vsakih nekaj dni se mi pojavi kak nov mačor. Ravno sedaj imam novega na hrani. Spi v pasji uti, katero je le občasno uporabljal prejšnji pes. Ne pusti se prijeti. Poizkušam z hrano a je nezaupanje preveliko. Folk prinese legla (v kartonskih škatlah) ali breje mačke, ter jih odloži v bližini. Vsak teden vidim nekaj novega. Na trenutke je že nadležno, ker je tega preveč okrog hiše a potem tudi izginejo, grejo... Nastavim hrano, vodo a več ne morem. Pred nekaj časa se odpeljem na izlet in ustavim na počivališču Polskava. Čas dopustov, jutranja ura in me je skoraj kap! Sto muc in med njimi tudi prave pasemske: Perzijke, Maine coon, Sijamke... ni, da ni. Razlaga? Enostavna! Folk ne ve kaj bi z mačko in gre na dopust, ustavi na počivališču, odpre vrata in ššccccc! Takemu folku je treba odrezat jajca in po pomoti še kaj zraven☠️ Ella, dr.looney, Spelca123 in 7 others 4 5 1
bajkr88 Objavljeno December 22, 2018 Opozori Objavljeno December 22, 2018 sto muc da niso sle muce iz zavetisca na skupno zabavo ob koncu leta ?
amateur Objavljeno December 22, 2018 Opozori Objavljeno December 22, 2018 pred 7 urami, The Lakl pravi: Doma Ja žival ni na baterijo, da bi jo izključil. Mislim, da bi lahko tudi mediji malce več ozaveščali bralce, gledalce na to temo. Ko smo se poleti vozili po jugi, je bilo prav hudo gledati trope zapuščenih psov, kako so prepuščeni na milost in nemilost svoji iznajdljivosti za preživetje. Akito, Spelca123 in SAR-Solo Adventure rider 1 2
Kaldu Objavljeno December 24, 2018 Opozori Objavljeno December 24, 2018 Pa pravijo, da konji ne ležijo. Je pa res, da so to same blond kobile dr.looney, DXR16, Ella in 5 others 1 7
Popularna objava Alla Objavljeno December 24, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 24, 2018 Rit razvajena..... ? Akito, Codeine, RobiRoberto in 14 others 7 1 9
Akito Objavljeno December 24, 2018 Opozori Objavljeno December 24, 2018 pred 28 minutami, Alla pravi: Rit razvajena..... ? ...spanje pravičnega ?... ...., Ninč. in VS800 3
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 24, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 24, 2018 Copy-paste Alla, MARE 65, Ninč. in 13 others 14 2
Popularna objava Spelca123 Objavljeno December 24, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 24, 2018 (popravljeno) On 12/21/2018 at 11:33 PM, Alla said: Ga šolam za reševalnega psa. Mogoče bo kdaj rešil tudi kakšno ksenofobično rit..... ker za razliko od nekaterih ljudi, ne bo delal razlike na podlagi vere, barve kože ali narodnosti.... Zelo lepo razmisljas Alla ❤️ Sama imam včasih veliko raje psa, kakor pa nekatere ljudi. V zaključku pa celotni naši živalski klapi, želim miru in ljubezni v krogu domačih ter vesel Božič. Popravljeno December 24, 2018. Popravil Spelca123 VS800, J.a.m.e.s, Andrejcer in 11 others 14
sesir Objavljeno December 24, 2018 Opozori Objavljeno December 24, 2018 pred 1 minuto, Spelca123 pravi: Zelo lepo razmisljas Alla ❤️ Sama imam včasih veliko raje psa, kakor pa nekatere ljudi. Osebno imam živali raje oz se vedno in z vsemi zastopim...v vasi poznam vse pse po imenih in oni mene... Živalce so mi taka nepokvarjena bitja....Omejena žival...sigurno je lastnik zelo,zelo omejen... Ja vem obseden sem z živalcami,če so pa taka fajna bitja...Jz se z mojimi mačkami vse zmenim..."povedo" kaj hočejo... VS800, RobiRoberto, Akito in 1 other 4
Spelca123 Objavljeno December 24, 2018 Opozori Objavljeno December 24, 2018 1 minute ago, sesir said: Osebno imam živali raje oz se vedno in z vsemi zastopim...v vasi poznam vse pse po imenih in oni mene... Živalce so mi taka nepokvarjena bitja....Omejena žival...sigurno je lastnik zelo,zelo omejen... Ja vem obseden sem z živalcami,če so pa taka fajna bitja...Jz se z mojimi mačkami vse zmenim..."povedo" kaj hočejo... Moja crna mrcina me potiska naprej, ljudje nas pa prepogosto potiskajo nazaj... V takem svetu zivimo, verjetno rojeni nepripravljeni na to. Lepo si povedal in vesel praznik ti zelim, pa tudi veliko veselja v druzbi tvojih kosmatink VS800, RobiRoberto in Bmflar 3
Popularna objava Bmflar Objavljeno December 24, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 24, 2018 Eto kaj si mislijo naše vrle živali, če mislite metati petarde! J.a.m.e.s, DAMI34, mladench in 11 others 8 2 4
sesir Objavljeno December 24, 2018 Opozori Objavljeno December 24, 2018 pred eno uro, Spelca123 pravi: in vesel praznik ti zelim, pa tudi veliko veselja v druzbi tvojih kosmatink Tudi jaz tebi in tvoji družini... Spelca123 1
Popularna objava Andrejcer Objavljeno December 25, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 25, 2018 Božično sončenje. ? DAMI34, J.a.m.e.s, Ninč. in 14 others 17
Popularna objava sesir Objavljeno December 25, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 25, 2018 Muca Špelca in Črni... RobiRoberto, DXR16, J.a.m.e.s in 7 others 10
Popularna objava sesir Objavljeno December 25, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 25, 2018 Radi jo ima... Ella, maus, DAMI34 in 8 others 11
maxxa Objavljeno December 26, 2018 Opozori Objavljeno December 26, 2018 Albanske kozice na SH20 čakajo...boh ve kaj :). Definitivno pa se lepše obnašajo na cesti, kot naši pešci. Toliko zavzeto sem jih občudovala, da bi me kmalu kap, ko me je z leve napadel pes. No ni me dobesedno napadel, zalajal je pa konkretno. Maus bi rekel, da je naredil črtico maus, DXR16, Akito in 4 others 5 2
Akito Objavljeno December 26, 2018 Opozori Objavljeno December 26, 2018 pred 1 uro, maxxa pravi: Albanske kozice na SH20 čakajo...boh ve kaj :). Definitivno pa se lepše obnašajo na cesti, kot naši pešci. Toliko zavzeto sem jih občudovala, da bi me kmalu kap, ko me je z leve napadel pes. No ni me dobesedno napadel, zalajal je pa konkretno. Maus bi rekel, da je naredil črtico ...zdaj mi je šele jasno zakaj se ti je pol tako mudilo ?... maus 1
hy650 Objavljeno December 27, 2018 Opozori Objavljeno December 27, 2018 Bom kar prlepo članek...Brez komentarja... https://novice.svet24.si/clanek/novice/svet/5c247be49b15e/video-pred-prazniki-se-je-na-strahopeten-nacin-znebil-psa Ella, maus, Akito in 3 others 6
Popularna objava VS800 Objavljeno December 27, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 27, 2018 tale mrz ni za nikamor..................... mladench, DXR16, Akito in 10 others 8 5
Popularna objava Alla Objavljeno December 27, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 27, 2018 Happy dog Spelca123, J.a.m.e.s, .... in 12 others 14 1
mladench Objavljeno December 28, 2018 Opozori Objavljeno December 28, 2018 Pozerka Akito, hy650, DXR16 in 5 others 7 1
Akito Objavljeno December 28, 2018 Opozori Objavljeno December 28, 2018 (popravljeno) ...moja seniorka pa praznike preživlja v bolniški... Popravljeno December 28, 2018. Popravil Akito RobiRoberto, Ella, sesir in 4 others 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se