uti Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 A ima gdo psa pasme Beagle? ← Jap, jaz imam psičko, moja sestra pa njenega bratca..stara sta eno leto :wub: Par strani nazaj lahko najdeš njuno slikico (pod odejo :whistle: )
Vale Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 A ima gdo psa pasme Beagle? ← Moja sestrična
Pravokotar Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Pa Ajgorjeva mama :) Aja :slap: , ni bigl! Škoda... :blush:
D-D Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Jap, jaz imam psičko, moja sestra pa njenega bratca..stara sta eno leto :wub: Par strani nazaj lahko najdeš njuno slikico (pod odejo :whistle: ) ← A mi lahko kej več poveš o pasmi (karakterju), pa kje si jo kupu? Loh na PM Hvala v naprej
AlterMann Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Našega Mihca ni več. Odšel je v mačja nebesa. Pogrešamo ga. :cry: Če ima kdo kaj podobnega naj mi prosim sporoči.
Erik Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Našega Mihca ni več. Odšel je v mačja nebesa. Pogrešamo ga. :cry: ← Moje sožalje :cry:
anA Objavljeno Januar 15, 2005 Opozori Objavljeno Januar 15, 2005 Zdej je pa že mal zrasla... :love1:
anA Objavljeno Januar 15, 2005 Opozori Objavljeno Januar 15, 2005 (popravljeno) ... kaj dogaja?!... :rolleyes: Popravljeno Januar 15, 2005. Popravil anA
stuhec Objavljeno Januar 16, 2005 Opozori Objavljeno Januar 16, 2005 moja glista zelo priden, neposresen, miren napadalen, mrzel,...
lojzi Objavljeno Januar 17, 2005 Opozori Objavljeno Januar 17, 2005 (popravljeno) Takole, po tehtnem in argumentiranem usklajevanju mnenj v Lojzijevi hiši, je vseeno zavel rahel strah pred bokserjem...njegovo živahnostjo...zahtevnostjo po zelooooveliko gibanja, močjo, največ pa je vseeno prispeval strah pred neudobnim počutjem našega/e carja/ice v pesjaku.... zato smo nabavili zlato primešalko (kot pravi naša Gaja) Stello...prva slikica takoj po skozlanem prihodu iz dolge poti domov Popravljeno Januar 17, 2005. Popravil lojzi
motoristek Objavljeno Januar 17, 2005 Opozori Objavljeno Januar 17, 2005 Takole, po tehtnem in argumentiranem usklajevanju mnenj v Lojzijevi hiši, je vseeno zavel rahel strah pred bokserjem...njegovo živahnostjo...zahtevnostjo po zelooooveliko gibanja, močjo, največ pa je vseeno prispeval strah pred neudobnim počutjem našega/e carja/ice v pesjaku.... zato smo nabavili zlato primešalko (kot pravi naša Gaja) Stello...prva slikica takoj po skozlanem prihodu iz dolge poti domov ← Prava odločitev :OK:
lojzi Objavljeno Januar 17, 2005 Opozori Objavljeno Januar 17, 2005 Hmmm, kljub svojim 8 im tednom ni nič pri miru, tko, da pametne fotke še ni...bom probou še jaz jutri, Maši ne uspe....
uti Objavljeno Januar 18, 2005 Opozori Objavljeno Januar 18, 2005 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wub: kak je luškana ... obilo veselja in navihanih pasjih dnevov :OK:
anA Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wub: kak je luškana ... obilo veselja in navihanih pasjih dnevov :OK: ← pa je res srčkana... :K :kva2: bo treba res počas pasje forumsko organizirat... :whistle: Lojzi veliko potrpljenja!!!! lp, ana
gebre Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Ozzy bi šel zraven na pot... ← ...and his evil look :D aja eno vprašanje, a mlajša sestra šteje za hišnega ljubljenčka :? :lol:
bLuZoNdEr Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 @lojz: ne bo vam žal :OK: moram jaz kako fotko našga Rona narest, ki ravno ta trenutek uživa pri sosedovi Tari ki se goni :OK: :yea2:
klimbra Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 Imamo enega družinskega člana manj!!! :( :( :( :( :( :( :( :( Pa mnogo bolj pospravljeno stanovanje!!!! :OK:
klimbra Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 Hmmm, kljub svojim 8 im tednom ni nič pri miru, tko, da pametne fotke še ni...bom probou še jaz jutri, Maši ne uspe.... ← COOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se