master 007 Objavljeno Februar 21, 2005 Opozori Objavljeno Februar 21, 2005 Mi smo pa tega posvojili, da ga niso dali v azil. :)
Broj Jedan Objavljeno Februar 22, 2005 Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 mi pa tega paraguajska mala doga relativno mlada pasma poznana po daaleč najmočnejšem ugrizu kar hudo ga je gledati, ko je goveje kosti kot ys kruh :naughty:
lojzi Objavljeno Februar 22, 2005 Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 Jur, a si na tako mislu? Naša 3 mesečna je samo gledala, ampak zarenčala pa je...ko je prišeu domači maček pa hči okol pogledat. Slikica u soboto, a kakšna razlika, dons je vse belo
lina Objavljeno Februar 22, 2005 Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 mi pa tega paraguajska mala doga ← kulll...zdej vsaj vem od kje Shultzu ideja za snoopy-evo šnoflo. :P
motoristek Objavljeno Februar 22, 2005 Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 (popravljeno) To treba pogledati Sploh na rolkarja :lol1: Popravljeno Februar 22, 2005. Popravil motoristek
uti Objavljeno Februar 22, 2005 Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 kulll...zdej vsaj vem od kje Shultzu ideja za snoopy-evo šnoflo. :P ← Snoopy je...beagle O:-)
lina Objavljeno Februar 22, 2005 Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 Ja baje da res...sam nikoli ne bi uganla...sej me niti ne spominja na nobeno pasmo ...no dokler ni Jur tele svoje doge objavil. :ninja:
uti Objavljeno Februar 23, 2005 Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 Ja baje da res...sam nikoli ne bi uganla...sej me niti ne spominja na nobeno pasmo ...no dokler ni Jur tele svoje doge objavil. :ninja: ← Snoopy-jeva zogodvina...če tezanima, kako je nastajal ;) snoopy_zgodovina.doc
Nagaya Objavljeno Februar 23, 2005 Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 GUGO!!!! kje je Kaja :fight2: ??????????? :photo:
Alla Objavljeno Februar 23, 2005 Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 Pri Gugotu in Simoni doma. Prava mala zlata pasja dama je. :wub: Men pa đankiju je všeč. :wub: Alla B)
Nagaya Objavljeno Februar 23, 2005 Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 Pri Gugotu in Simoni doma. Prava mala zlata pasja dama je. :wub: Men pa đankiju je všeč. :wub: Alla B) ← men pa ne ...ker se kr neki skriva... ...pa itaq je une pasme <_< ...sej veš kere <_< ....iz teh ni nikol nč dobrga ratal <_<
Alla Objavljeno Februar 23, 2005 Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 Presneta vešča! Vzami si dans zvečer čas, pa se greva tja povabit na kavo. Pa da vidiš to lepotičko! Alla B)
Godfather Objavljeno Februar 23, 2005 Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 To je bil moj bulldog EASY ROLLING BONO VOX ki pa je žal imel raka in sem ga moral uspavati.Full ga pogrešam.
Godfather Objavljeno Februar 23, 2005 Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 No potem pa sem po enoletnem ˝premoru˝ iz koperskega azila posvojil eno nagajivo psičko MURKO !
Godfather Objavljeno Februar 23, 2005 Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 In Božiček mi je prinesel to zverinico :eek: :worship:
Jure007 Objavljeno Februar 23, 2005 Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 Trenutn nam že 6 let dela družbo tale mačkon, ki mimogrede tehta blizu 8 kilogramov, je pa zlo samosvoj ampak vseeno, ko je zunaj in hoče nazaj not, si sam odpre vsa vrata s tem, da skoči v kljuko in lepo prikoraka v bajto.
kađiva Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 ...no to pa je naša Ajša, samička sibirski husky stara 8 let :) dobil smo jo 10 mesecev staro...ker prejšnji lastniki niso imeli časa zanjo je eden od najbolj inteligentnih psov kar sem jih vidu,edin problem je ker se dela neumno in včas noče ubogat :blush: :D Pred tremi leti je imela mladičke in smo enega samčka obdržali,sam nimam nobene slike od njega.. ..no sej tud ta slika je bol slaba ampak vseeno :D lp cagiva
kađiva Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 ...sicer so to tri leta stare slike,ampak sej se nč ni spremenila :D
Schultz Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 To pa je moja Kaja. Aja, skor bi pozabu..je aljaški malamut. A ni srčkana?
Erik Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Nisem vedel kam naj napišem pa sem kar sem. Kolegica bi tako rada imela malo muco, bele barve, malo daljšo dlako. Če jo ima kdo pa da ne ve kam bi z njo, se naj prosim javi p.s.častim pivo
Gugo Objavljeno Februar 26, 2005 Opozori Objavljeno Februar 26, 2005 No, ker ljudje ze nestrpno pricakujejo slikce od nase Kaye, vam jih enepar napopam .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se