Nagaya Objavljeno Februar 26, 2005 Opozori Objavljeno Februar 26, 2005 :kva2: :kva2: :kva2: matr je trajal tole <_< :wub: :wub: :wub: :photo:
Gugo Objavljeno Februar 26, 2005 Opozori Objavljeno Februar 26, 2005 pa se dve slikce z Mustangom LP Gugo B)
Gugo Objavljeno Februar 26, 2005 Opozori Objavljeno Februar 26, 2005 ampak sm pa dodal...a ne :whistle: sej se je splacal pocakat....sam da me ne bo kdo ubil zaradi velikosti slikc :whistle: LP Gugo B)
Gugo Objavljeno Februar 26, 2005 Opozori Objavljeno Februar 26, 2005 in...Teyka....oz. Nagaya.....kda mislis kej naokol prit, pa svoje "scene" pripeljat, da se z Kayo spoznata..... :devil: :devil: :devil: Ne, ampak resno....je tak cukrcek, da bi se nonstop samo igrala in igrala in igrala.......pa vsi kuzati so ji usec....tko, da samo pripelji.....kufe pa to... LP Gugo B)
sulica Objavljeno Februar 26, 2005 Opozori Objavljeno Februar 26, 2005 No,pa bom tudi jaz pokazal našo psico Tačka in mačkon Beuc.
uti Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 Ne, ampak resno....je tak cukrcek, da bi se nonstop samo igrala in igrala in igrala.......pa vsi kuzati so ji usec.... LP Gugo B) ← KAKIIIIIIII CUKER :inlove: :love1: Se lahko povabimo na kufe? pridemo v kratkem kaj na obisk!
dr-big Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 :grim Evo še mojga...morskega psa! :devil:
Broj Jedan Objavljeno Februar 27, 2005 Opozori Objavljeno Februar 27, 2005 " .. laaaaačn.." "Pa qa težiš, sey zdons že 3 kile mortadele požru .. ma ys ne vem no .."
Gugo Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 (popravljeno) Se lahko povabimo na kufe? pridemo v kratkem kaj na obisk! ← Kako uprasanje....mislm......seveda.....in to brezpogojno, pa cimprej! LP Gugo B) Popravljeno Februar 28, 2005. Popravil Gugo
Nagaya Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 in...Teyka....oz. Nagaya.....kda mislis kej naokol prit, pa svoje "scene" pripeljat, da se z Kayo spoznata..... :devil: :devil: :devil: Ne, ampak resno....je tak cukrcek, da bi se nonstop samo igrala in igrala in igrala.......pa vsi kuzati so ji usec....tko, da samo pripelji.....kufe pa to... LP Gugo B) ← ful je punčkasta :wub: ...iiiiiiii ^_^ ^_^ ^_^
motoristek Objavljeno Marec 2, 2005 Opozori Objavljeno Marec 2, 2005 :) ← Takole drve domov nosita! :lol:
dave the wave Objavljeno Marec 4, 2005 Opozori Objavljeno Marec 4, 2005 (popravljeno) ........... končno mi je uspelo ugotoviti, kdo je v mojem imenu naročil 10 ton premoga, me prijavil med AA, povabil Busha na kafe, pisal neumne poste, ter bremenil kreditno kartico na www straneh s seksi mačkami.... Popravljeno Marec 4, 2005. Popravil dave the wave
Nagaya Objavljeno Marec 4, 2005 Opozori Objavljeno Marec 4, 2005 hehe..lisjak...pardon :blush: ....maček :wub:
Erik Objavljeno Marec 4, 2005 Opozori Objavljeno Marec 4, 2005 ........... končno mi je uspelo ugotoviti, kdo je v mojem imenu naročil 10 ton premoga, me prijavil med AA, povabil Busha na kafe, pisal neumne poste, ter bremenil kreditno kartico na www straneh s seksi mačkami.... ← Pa si mu povedal, kaj je naredil narobe :D razen če je po teb vzel :P
Fabija Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 (popravljeno) še naša lepotica... Popravljeno Marec 8, 2005. Popravil Fabija
Fabija Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 (popravljeno) in njen sovražnik... Popravljeno Marec 8, 2005. Popravil Fabija
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se