lina Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 (popravljeno) Aja je prava kmetica....sedaj čekira če pr sosed že štihajo in se nadeja agrarne reforme. Popravljeno April 17, 2005. Popravil lina
lina Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 Udota BK za vse...zdej ima svojga rumenga prjatla, ki piska in vse tekanje odpade.
Thundercat Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 ,....dons jutr bo mela mladičke :OK: ← :wub: a boš oddajal mladiče.... :hmm:
SHARKi Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 :wub: a boš oddajal mladiče.... :hmm: ← ja bomo oddali,....s tem da enga "jebača" bomo pustili doma,......ostalo pa, samo resnim in skrbnim v rejo! :OK:
Kaiser Objavljeno April 20, 2005 Opozori Objavljeno April 20, 2005 (popravljeno) OMG... bejži, če ti rata... :o Police dog Popravljeno April 20, 2005. Popravil Kaiser
trco Objavljeno April 23, 2005 Opozori Objavljeno April 23, 2005 (popravljeno) bubba ima pa 6 otrok Popravljeno April 23, 2005. Popravil trco
anA Objavljeno April 24, 2005 Opozori Objavljeno April 24, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAA :kva2: kok so luškani... :wub:
pupa Objavljeno April 24, 2005 Opozori Objavljeno April 24, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAA :kva2: kok so luškani... :wub: ← joojjj cukrčki........ a so vsi črni? koliko jih pa je?? koliko pa so sedaj stari??
SiR Objavljeno April 24, 2005 Opozori Objavljeno April 24, 2005 PS: Nedelo laufa razpis za najbolj kjutanega kužata :) Se mi zdi, da poznam ene par potencialnih kandidatov ... Tara, Koni, Udo, Lina... :)
BC Objavljeno April 24, 2005 Opozori Objavljeno April 24, 2005 (popravljeno) PS: Nedelo laufa razpis za najbolj kjutanega kužata :) Se mi zdi, da poznam ene par potencialnih kandidatov ... Tara, Koni, Udo, Lina... :) ← Jeff ... :rolleyes: Popravljeno April 24, 2005. Popravil BC
Nata Objavljeno April 24, 2005 Opozori Objavljeno April 24, 2005 PS: Nedelo laufa razpis za najbolj kjutanega kužata :) Se mi zdi, da poznam ene par potencialnih kandidatov ... Tara, Koni, Udo, Lina... :) ← Sera ... :grim
trco Objavljeno April 24, 2005 Opozori Objavljeno April 24, 2005 (popravljeno) ZDEJ PA ŽE VEMO SPOLE PRI MLADIČKIH REZULTAT JE 4:2 ZA PUNCE Popravljeno April 24, 2005. Popravil trco
uti Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 (popravljeno) PS: Nedelo laufa razpis za najbolj kjutanega kužata :) Se mi zdi, da poznam ene par potencialnih kandidatov ... Tara, Koni, Udo, Lina... :) ← Lina se udeleži natečaja pod pogojem, da je glavna nagrada 100 kilski žakl briketov :whistle: , da se bo lahko valjala in plavala po njih ko racman Skopuh po dnarju :lol1: P.S. pa da ne bo spet kaj dvoumnega ... gre za pasjo Lino O:-) Popravljeno April 25, 2005. Popravil uti
klimbra Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 Trco.....sicer nisem poznavalec pasem.......sam zdi se mi,da so take kot je tvoja psička prepovedal razplojevat v Evropi.......ker so kao preveč nevarni :hmm: Se opravičujem,če se motim.
RSTDRIVER Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 to mamo, da pazi na motorje k mi ajamo. akita.
Ervina Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 (popravljeno) Trco.....sicer nisem poznavalec pasem.......sam zdi se mi,da so take kot je tvoja psička prepovedal razplojevat v Evropi.......ker so kao preveč nevarni :hmm: Se opravičujem,če se motim. ← AST-je lahko. Popravljeno April 25, 2005. Popravil Ervina
pupa Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 ja.... bullterier je.. American Staford Terier je pa na las podoben Pit Bullu..... še jaz jih ne ločujem, pa ima moja prijateljica Staforda....
Ervina Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 Ervina ali ni Buba Bullterier? ← :blush: Maš prov. Je Bull. Mi je ostalo v spominu, ko je Cris na prejšnji strani pisala o AST.
Ervina Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 V Sloveniji ni nobena pasma prepovedana kot taka in prav tako ni prepovedano imeti mladiče, ne glede na pasmo ali njeno poreklo. Omejitve so v Nemčiji in Veliki Britaniji.
HHV Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 Jap, in najhujši pes je jazbečar. Sam estetska operacija je presneto draga! :hmm:
klimbra Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 V Sloveniji ni nobena pasma prepovedana kot taka in prav tako ni prepovedano imeti mladiče, ne glede na pasmo ali njeno poreklo. Omejitve so v Nemčiji in Veliki Britaniji. ← Torej se OPRAVIČUJEM.......sem mislil,da odkar smo v EU isto velja tudi za SLO. Sedaj pa zgolj moje osebno mnenje......tale pasma me spominja na ne prav posrečenega križanca meg ovco in psom!!!! Mladički pa so cortkani k ......raj nam reku!!!
HHV Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 Torej se OPRAVIČUJEM.......sem mislil,da odkar smo v EU isto velja tudi za SLO. Sedaj pa zgolj moje osebno mnenje......tale pasma me spominja na ne prav posrečenega križanca meg ovco in psom!!!! Mladički pa so cortkani k ......raj nam reku!!! ← Klimbra, ti slab vidiš. To so eni taki fletkani pujski. Mladički pa krtki! Prow cartlik!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se