batzajla Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 hmm :hmm: zdi se mi,da gre proti enemu mescu,neki tacga .)
trco Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 mi imamo pa pet tednov...joj ko bi takšni ostali
Gionni Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 a sem povedala da sem našo mačko mami na ljubo naučila dat taco?... :rolleyes: ...seveda je izpolnitev ukaza vedno spremljal morilsko maščevalen izraz na mačjem obrazu :evilgrin: ← Js sem tud našo mačko naučil, da mi je dala taco :D Preden sem ji dal jesti, mi je morala dat taco in po enem mesecu se je naučila. Tk da na koncu mi je kr sama taco devala preden sem ji dal hrano :lol: Ninč 1
HHV Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Shiiiiiit! Tigra jih je grdo fasala. Ne bi vedel, lisjak, pes, kosilnica.... :angry2: Razbita glava, oko, rane po vratu. Do nje se ne da priti :cry: V drvarnici pa mladiči. Eden že mrtev, ostale 3 smo upam rešili. Je bila lakota dovolj velika, da so začeli piti mleko in jajce. Noč preživeli. Bomo videli, kako se bo razvijalo naprej. :? Pa ravno dobro smo se navadili, da imamo dobrega mišožera pri bajti.
Nagaya Objavljeno Junij 15, 2005 Opozori Objavljeno Junij 15, 2005 ehm....tkole.... :doze: sam.... samo enga... :angry2:
Nagaya Objavljeno Junij 15, 2005 Opozori Objavljeno Junij 15, 2005 ...pa sem ce se bo men zdel prav :mellow:
Alla Objavljeno Junij 19, 2005 Opozori Objavljeno Junij 19, 2005 Moj pes je lahko tudi konj.... :blink:
SiM Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 Moj pes je lahko tudi konj.... :blink: Ja samo nič kaj navdušen ni videti :lol1:
Nata Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 (popravljeno) ALKA ... daj prilimaj eno cotkano fotko ... :rolleyes: ... (daj Alla ...mal jo še ti drezni, da bo hitrej) ko pa je takiiiiii cotko .... :wub: Popravljeno Junij 24, 2005. Popravil Nata
Nagaya Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 mimogrede....a ne bi blo namest bernardinca boljs tole met....ehm :doze: ma vsaj 30 kil manj :blush:
Vale Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 No zdaj pa tut Fukona ni več :( :( :(
Nagaya Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 No zdaj pa tut Fukona ni več :( :( :( ← :closedeyes:
kOdEbLuE Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 moja najljubša bitjeca parson jack russel terrier nimam nobenega (zaradi pomanjkanja časa)
Nata Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 (popravljeno) moja sestra me je klicala z eno prošnjo ... njen Tixi - beri mačka ... je pred 6 tednimi na svet pripomogel trem majhnim cotkanim volnenim baby mucam ... :) zaenkrat še ne ve katerega spola so - ker Tixi še vedno skriva in ne pusti blizu ... :) (mame ... :P ) ampak ... se že zdaj ve, da žal ni mesta za njih ... tako, da novi topel in prijazen domek iščejo en siv muckon ... tigrasto progasto bel-siv en čist črn muckon ... in en črn muci, ki pa ima bele copatke in na koncu bel repek ... :) slikco ... :photo: ... bom pripopala, ko se jih bo dalo posliknit ... upam, da čimprej ... :blush: ponudbe pod PM ... :rolleyes: ah ja - pa seveda jih podarimo ... :) Popravljeno Junij 24, 2005. Popravil Nata
Alla Objavljeno Junij 25, 2005 Opozori Objavljeno Junij 25, 2005 Eh, če bomo na Alko čakali, bo pasje dete že v penziji, ko bo kako sliko gor prilepila. Evo, ponosno oznanjam: TOLE JE CHUNA (Luna) Sam ne vem, a bo kadilka al bo sodelovala v kampaniji za uničevanje cigaret?! :hmm: Ampak dete že pridno trenira za pstirkega psa :grim
Gugo Objavljeno Junij 25, 2005 Opozori Objavljeno Junij 25, 2005 Matr je cotkana.....tole more pa kaya vidit....pa da jo kaksno nauci :devil: LP Gugo B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se