MARE 65 Objavljeno Marec 11 Opozori Objavljeno Marec 11 pred eno uro, SAR-Solo Adventure rider pravi: Iz sledarske tekme A ta zadnji je pa žural ponoč... Tedybear, VS800 in Mavti 3
Buschi Objavljeno Marec 11 Opozori Objavljeno Marec 11 pred 18 urami, Akito pravi: A maš kaj tamlih? Ne, sproti mečem stran jajčeca.
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 11 Opozori Objavljeno Marec 11 2 hours ago, MARE 65 said: A ta zadnji je pa žural ponoč... Ta zadnja je stara 11+ let. Ampak v sledenju še vedno konkurenčna najboljšemu.😜 Alla, VS800, MARE 65 in 2 others 2 3
MARE 65 Objavljeno Marec 11 Opozori Objavljeno Marec 11 pred 3 urami, SAR-Solo Adventure rider pravi: Ta zadnja je stara 11+ let. Ampak v sledenju še vedno konkurenčna najboljšemu.😜 SAR-Solo Adventure rider 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 12 Opozori Objavljeno Marec 12 (popravljeno) Juti je naša Karma naročena "na kopanje in friziranje v novem salonu" v Idriji. Popravljeno Marec 12. Popravil RobiRoberto DAMI34, Mavti, MARE 65 in 2 others 5
Akito Objavljeno Marec 12 Opozori Objavljeno Marec 12 pred 19 urami, Buschi pravi: Ne, sproti mečem stran jajčeca. ...za kupit jih skorajda ni za dobiti 😔...
DAMI34 Objavljeno Marec 12 Opozori Objavljeno Marec 12 Kavčanje pri očiju 🥰 Še mal pa mi bo na glavo zlezu VS800, pik1, MARE 65 in 6 others 4 2 3
RobiRoberto Objavljeno Marec 13 Opozori Objavljeno Marec 13 Karma včeraj okopana in počesana, v novem salonu za male živalce v Idriji. Akito, DAMI34, MARE 65 in 3 others 6
Popularna objava VS800 Objavljeno Marec 14 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 14 Pomladdddddd..... Tedybear, Mavti, MARE 65 in 7 others 6 4
DAMI34 Objavljeno Marec 14 Opozori Objavljeno Marec 14 životinjsko carstvo 🥰 RobiRoberto in VS800 1 1
Alla Objavljeno Marec 14 Opozori Objavljeno Marec 14 🙃😑 VS800, SAR-Solo Adventure rider, MARE 65 in 6 others 6 1 2
ChuckNorris Objavljeno Marec 15 Opozori Objavljeno Marec 15 (popravljeno) 22 hours ago, Alla said: 🙃😑 Ni srčkov, slike niso zmazane pa meglene, krtače in dlak ni... Nauči se pse slikat odzgoraj...😁 Popravljeno Marec 15. Popravil ChuckNorris Zivnorc, DAMI34, Akito in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Marec 15 Opozori Objavljeno Marec 15 Potrjujem iz lastnih izkušenj. / Mavti, DAMI34, MARE 65 in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Marec 16 Opozori Objavljeno Marec 16 (popravljeno) Karma je danes imela prvega klopa letos, vendar je imela tudi srečo, ker ji je po vrnitvi z jutranjega WC ja, kjer ga je najbrž tudi dobila , klop sam odpadel z njenega teleščka, in ga je moja draga zagledala na tleh, pobrala z robčkom, vrgla v wc školjko, ter "potegnila vodo". Popravljeno Marec 16. Popravil RobiRoberto DAMI34 in MARE 65 2
DAMI34 Objavljeno Marec 16 Opozori Objavljeno Marec 16 nisi slikal klopa? al pa vsaj palačinke od klopa ko ga z nogo zabiješ u 3pm čas je da Karmi daš "antiklop in ostali zajedalci" zadevo. RobiRoberto 1
Alla Objavljeno Marec 16 Opozori Objavljeno Marec 16 On 3/15/2024 at 10:11 AM, ChuckNorris said: Ni srčkov, slike niso zmazane pa meglene, krtače in dlak ni... Nauči se pse slikat odzgoraj...😁 Saj sem se trudila, sam vidim da bom morala še krepko delat na tem Sam trenutno nimam časa, ker trenirava na Češkem VS800, MARE 65, Mavti in 6 others 7 2
Buschi Objavljeno Marec 16 Opozori Objavljeno Marec 16 Evo, še en zanimiv prebivalec ženinega akvarija: helenca oz po angleško assasin. Z rilcem naj bi posesal vsebino polžje hišice in s tem jasno fental polža! Napisal sem "naj bi", ker naše helence samo seksajo med sabo, jaz pa mečem po 30 kom polžev dnevno iz akvarija. RobiRoberto, MARE 65, Mavti in 3 others 6
Zivnorc Objavljeno Marec 17 Opozori Objavljeno Marec 17 ...tut jest sem imel polže v akvariju in so se lovili med sabo, da se je kar kadilo...in ko je polž ujel polževko in jo stisnu ob šipo so ji oke kar vun stople , ko jo je kresno... 🤣 ..ampak helence naj se ne bi rako hitro razmnoževale kot tisti mali polžasti hudići...ko jih je dnevno prhajalo na dan na desetine... Akito, Mavti in MARE 65 3
Akito Objavljeno Marec 17 Opozori Objavljeno Marec 17 pred eno uro, Zivnorc pravi: ..ampak helence naj se ne bi rako hitro razmnoževale kot tisti mali polžasti hudići...ko jih je dnevno prhajalo na dan na desetine... ...ne bo držalo, je kar res kar pravi Bushi ...pravi asasini so v razmnoževanju 😁... Zivnorc 1
pik1 Objavljeno Marec 19 Opozori Objavljeno Marec 19 . video-e348d61582b1afb16497ac0c4ff3e73f-V.mp4 Tedybear, RobiRoberto, DAMI34 in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se