Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 35 minutami, Kaldu pravi:

Seveda imaš kot vedno prav; v naravi so tudi nevarni nori motoristi, nebeški prah, lovci, mamice z vozički ........ 

Pa še kmetje gnojijo z fermentiranimi dreki.....

Psi so dostikrat samo prenašalci, sami ne zbolijo. Problem je količina psov na pašnih oz. košenih travnikih in pa to, da so ti paraziti nevarni tudi za ljudi.  Ljudje se okužijo tudi s pasjo slino, ko se "ljubčkajo" s psi, ki so si maloprej prelizali zadnjično odprtino.... 

lej...si spet zajokal v stilu "kot vedno imaš prav", ker nimaš argumentov.

Te pravljice prodajaj nekomu drugemu. 

Sem prepričan, da skoraj vsaka kmetija ima najmanj enega psa. Najmanj!!! In nihče ne pobira drekcev za njimi, da ne govorimo o delovnih psih, ki čuvajo ovce ter podobno.

In da, psa sem tudi "lupčkal" :P

• Hvala 1
Objavljeno
pred 3 minutami, pupa pravi:

no, saj si sam sebi odgovoril... en drek res ni težava, par sto pa je. Torej, moja psica opravi potrebo 1x do 2x na dan, je to torej v povprečju 75 dni, pa je, kot si že sam ugotovil, potem lahko že problem, ne?

Tvoja psica živi v stanovanju na kavču? In se ti zdi, da je potem drek na kompostu problem?

lp

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 20 minutami, pupa pravi:

no, saj si sam sebi odgovoril... en drek res ni težava, par sto pa je. Torej, moja psica opravi potrebo 1x do 2x na dan, je to torej v povprečju 75 dni, pa je, kot si že sam ugotovil, potem lahko že problem, ne?

in cepiš jo proti vsem zadevam. 2x ali1x letno, torej, srčna glista, steklina, trakulja etc...zanimivo, ob mačji drek se nihče ne spotakne? Kaj pa goske? Kure? Jebeni galebi? :P

Torej še 1x. Drek se pobira, v mestu, naseljih, kjer lahko otrok gor stopi in mal poliže, v naravi je glupost. Zakaj, ker vrečke res delajo hudiča. Potem pa žremo mikroplastiko in se čudimo od kje.

Definitivno pa nihče od "kmetov" sploh kjer majo pse ne pobira drekecov za njimi po njivah, pašnikih ter podobno. In ne, nimajo čivav "na straži", majo prave pse, take ornk velike, ki dost požrejo in dost poserjejo. 

Ko sem krožil z mopedom po Dinari, sta me uočila dva Kangala (to ni pes, to je celo tele) 

...sem se jaz skor usrou, ne pa onadva :P

Aja pozabu povedat:

drek je drek, noben ni ravno za lizat :P

Mogoče bi dal to med #globoke misli"...khm...

Sta šla dva policaja na obhod in sta videla en rjav kupček na cesti.

Pravi prvi: kaj misliš da je to?

Je reku drugi: marmelada.

Pravi spet prvi: ma ne čokolada.

Pravi prvi , dej poliži da vidva. 

In tako ližeta in se prepirata: marmelada, čokolada, marmelada, čokolada, dokler prvi ne pravi, kaj pa če je drek?

Ta drug odrine prvega stran in olajšano izusti:

pazi, še dobro, da nisva stopla nanj :P

• Hvala 1
Objavljeno
pred 9 urami, Frenk 67 pravi:

Dej to ribam razloži. 😂

....lej, sem svoj čas muharila po vseh slovenskih rekah kjer se da muharit in v Idrijci živijo večinoma različne vrste postrvi in lipan. Za te garantiram,  da ne žrejo dreka četudi so briketarice. 

...sicer pa kot vedno..debata v stilu "...psi lajajo, karavana gre dalje"...

...in eni se poslavljajo 🤪

• Hvala 1
Objavljeno
pred eno uro, Akito pravi:

....lej, sem svoj čas muharila po vseh slovenskih rekah kjer se da muharit in v Idrijci živijo večinoma različne vrste postrvi in lipan. Za te garantiram,  da ne žrejo dreka četudi so briketarice. 

...sicer pa kot vedno..debata v stilu "...psi lajajo, karavana gre dalje"...

...in eni se poslavljajo 🤪

Nisem mislu, da ga žrejo, ampak serjejo. 😜

• Haha 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!