Kruse Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 ...opazil na hodniku enega mastnega crnega...Kaksne 3 cm dolzine. Vec kot pol manjsi od one(ga) iz dnevne. Ampak tiste(ga) so bile same noge...
Besi Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Tole je pa moj Koks na sprehodu po Tivoliju. :kva2: To, da pije iz vodometov je kr kul, da pa pade v fontano pri Cekinovem gradu, zraven pa miljon turistov ja pa že mal preveč :blush:
pupa Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Ta fontana je znana po tem, da psi plavajo notri... enkrat sta dva nizozemca svojega psa pripeljala na ohladitev in je bila cela zabava - najbolj so se tujci zabavali, ko so gledali psa, kako skače v vodo in ga slikali v vseh možnih pozah.... ni panike, če se je malo skopal .)
Alla Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Ja, tudi moj đanki uživa v plavanju tam notri, no vsaj včasih je, ko sva bila še redna gosta v Tivoliju. Pa tudi policaji včasih okopajo svoje pse notri. Da pa ne govorim prigode, kako sem vlakla nekega ogromnega čnega psa iz taiste fontane.....ker lastnika ni bilo nikjer blizu, pes pa je bil že na smrt utrujen in prezebel. Od mimoidočih se pa tudi ni noben upal potegnit reveža ven. Alla B)
Robert Objavljeno Julij 16, 2005 Opozori Objavljeno Julij 16, 2005 (popravljeno) Besi, da se ne boš hvalil s tvojim nickom, ti prilagam Šarplaninko izpred več kot 20 let nazaj z enakim imenom :D Zraven smo še teta, stric in moja malenkost .) Pozdrav od Roberta Popravljeno Julij 16, 2005. Popravil Robert
Lobo Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Pa še moje ovce, da ne limlemo samo psov in mačk.
Kruse Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 Oni crni s hodnika je izginil, namesto njega sem pa danes opazil novega.... :D
dašenka Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Nekaj kar leze ( pednja ) :blink: :eek: :blink: :huh: :hmm:
Thundercat Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Oni crni s hodnika je izginil, namesto njega sem pa danes opazil novega.... :D ← k nam je pa ta prišel na krajši obisk..... :)
Kruse Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Pridem domov in pod mizo najdem eno....eno....eno... :hmm: ...zgubo v igri z imenom Naravna selekcija oz. Najmocnejsi prezivijo (Natural Selection; or the Survival of the Fittest) tudi poznano kot Zivljenje a.k.a Life. :kva2: Tisti crni s hodnika....je kot vse kaze crna s hodnika. Ker ta crknjen je iste vrste, samo pol manjsi.(Pri pajkih so samice vecje in ubijejo samca, ko jih oplodi. Pri nekaterih vrstah. Baje. Nekje sem tako slisal...) No, pa je sel med oblake ;) P.S.: Se opravicujem, ker je slikca bolj meglena, ampak nisem mogel.... :( So se mi prevec roke tresle
Thundercat Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 kruse...ti arahnofobije zagotovo nimaš.... :)
Thundercat Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 moje male sej so res nekam majhne..... :hmm:
Gugo Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 sej so res nekam majhne..... :hmm: ← :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
Crownless Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 sej so res nekam majhne..... :hmm: ← :lol1:
batzajla Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 :wub: moja moja ← ooo,simentalca maš :wub: luštn teličk!
mljubi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 še naši zlati prinašalci (ups en je črn) ← smo se odločili, da jih oddamo...če je kakšen interes na PM (bom danes dodal novo slikco)
Godfather Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 ooo,simentalca maš :wub: luštn teličk! ← :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Lobo Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 ooo,simentalca maš :wub: luštn teličk! ← Njegove zadnje besede so bile: "Kakšen lep kuža. Pridi sem, da te pobožem."
Nagaya Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Njegove zadnje besede so bile: "Kakšen lep kuža. Pridi sem, da te pobožem." ← ....in potem ga je pojedla Divja Zver...ker pes ga ziher ne bi, ker spadajo med bolj miroljubne variante :) .....
Lobo Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 ....in potem ga je pojedla Divja Zver...ker pes ga ziher ne bi, ker spadajo med bolj miroljubne variante :) ..... ← Ne zaupam nikomur, ki ima kosmate uhe. Niti sebi.
pupa Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Drugače je pa tvoj "Artur" bolj nevaren, kot pa tale dogica.... tebi še kužki ne bi zaupali .) :004
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se