SiR Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 (popravljeno) Ni treba. Prav si storil. Jep. ................................ novo vprašanje ................................. ali je morda od vas kdo slišal, da bi zdrava domača psica napadla otroka iz družine v kateri je bivala? ........................................................................................ Edin paz, da ne bo alfa-samica... Popravljeno Januar 10, 2006. Popravil SymRu
kađiva Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 še slab mesec pa pride k bajti :D a je to Malamut ane :hmm: ...sibirski husky po moje ni :doze: ali pač :)
lina Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 (popravljeno) Jep. Edin paz, da ne bo alfa-samica... :eek: Lahko tale ,,pazi da ne bo alfa samica,, malo razložiš...daš kri na analizo in so notri alfa telesca? Popravljeno Januar 10, 2006. Popravil lina
Broj Jedan Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 še slab mesec pa pride k bajti :D Če je res husky ali malamut pričakuj hude težave v vročih poletnih mesecih .. če te taki psi spremljajo celo na morje, lahko od vročine dobijo rane po celem telesu, kar sem videl pri prijateljevem psu na lastne oči in pes je od takrat naprej (bil je z njimi na barki) cela poletja dobesedno preživel v kleti, kjer je bilo edino toliko hladno da ni trpel. To niso psi za naše podnebje, česar rejci seveda ne povedo, ker bi sicer bili ob zaslužek. Seveda je pa pozimi pravi raj za njoih in gospodarje. Pa ne jezi se prosim, ker s tem podatkom nočem nikomur nič slabega .. sy je jasno, ali ne?
BAD PIT Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 ... Bart v rosno mladih letih...
Sanda7 Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 a je to Malamut ane :hmm: ...sibirski husky po moje ni :doze: ali pač :) res je malamut oz malamutka :D Če je res husky ali malamut pričakuj hude težave v vročih poletnih mesecih .. če te taki psi spremljajo celo na morje, lahko od vročine dobijo rane po celem telesu, kar sem videl pri prijateljevem psu na lastne oči in pes je od takrat naprej (bil je z njimi na barki) cela poletja dobesedno preživel v kleti, kjer je bilo edino toliko hladno da ni trpel. To niso psi za naše podnebje, česar rejci seveda ne povedo, ker bi sicer bili ob zaslužek. Seveda je pa pozimi pravi raj za njoih in gospodarje. Pa ne jezi se prosim, ker s tem podatkom nočem nikomur nič slabega .. sy je jasno, ali ne? itak sem se pozanimala,na morje ga ne mislim vlačit sabo ker grem na morje z motorjem .) tko da se bo lahko doma hladil pod trto v vročih dneh
motoristek Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 No vse kaže, da smo se ujeli .. :D ko bom(o) pa iskali novo kosmatinko pa to gotovo ne bo kosmatinec, :) saj imajo kosmatinke veliiko več čustvene intiligence kot kosmatinci (ne glede na vrsto, raso ali pripadnost pasjemu ali opičjemu rodu) :OK: in to je za družino in otroka vsekakor veliiko bolj primerno, posebej še, ker še nisem slišal, da bi psica napadla ali ogrizla otroka - posebej domačega ne. Tule je le izjema, če je psica napadala v paru s psom .. to so pa tudi zelo znane tragedije, katere sem videl na TV (PRO7, D) ................................ novo vprašanje ................................. ali je morda od vas kdo slišal, da bi zdrava domača psica napadla otroka iz družine v kateri je bivala? ........................................................................................ Ta je Đuko za tebe! :worship:
HHV Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 (popravljeno) :eek: Lahko tale ,,pazi da ne bo alfa samica,, malo razložiš...daš kri na analizo in so notri alfa telesca? Ko kupuješ novega kužka, ni to omejeno samo na telefonski klic, vprašanje o ceni in greš iskat. Leglo in psica, obnašanje celotnega "krdela", obnašanje posameznika znotraj tega krdela ti lahko v veliki meri pove psičkov karakter. Jaz sem naprimer vedno izbral (uaaaaa, vedno, celih 3x) psičko, ki ni bila prva pri meni a se obenem tudi ni bala kontakta s človekom. Torej stran z Alfo in stran z najnižje rangiranim ali celo prestrašenim psom. Do sedaj sem imel srečo in nisem imel nikoli težav v odnosu domači - pes. Pa čeprav je bila šarplaninka do tujcev presneto pasja! A nikoli, ko smo bili domači zraven, tako da sprva sploh nismo verjeli, da je tako ostra s tujci. Torej je bila uravnotežena psica, z jasno podrejenostjo domačim ob katerih se je počutila varno in brezkompromisnim čuvanjem svoje črede. Je pa res razlika tudi v pasmah. Nekatere postaviš na svoje mesto v hierarhiji in drži za vedno, ostale pa moraš še nekajkrat zrangirati. In zanimivo, pri šarplaninki je 1x zaleglo za celo njeno 13 letno življenje. In ostaja na prvem mestu v mojih spominih. Hvala ti Eka za vse najine trenutke. :cry: :friend1: Jur, praw si naredil in vesel sem zate in tvojo družino, da boste spet iskali novega kužka! LP HHV Popravljeno Januar 11, 2006. Popravil HHV
lina Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Imaš popolnoma prav...psičke je potrebno hodit gledat in opazovat...vsak ima svoj karakter katerega osnovo spoznaš v leglu (tvoja vzgoja pa je bistvena)...vendar to nima veze z alfa samico....eh sej je brezpomena - šlo je samo za provokacijo na ,,pametn,, nasvet kinologa Syma.
SiR Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 je samo za provokacijo na ,,pametn,, nasvet kinologa Syma. Neki pojma pa ja mam, saj sem enkrat psa videl v slikanici ;)
Broj Jedan Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Nimaš. Alla koko si stroga .. ys pa useen mislm, da ma mal pojma .. mal nooo :unsure: ne bit taka ... :blush:
SiR Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 koko si stroga .. ys pa useen mislm, da ma mal pojma .. mal nooo :unsure: ne bit taka ... :blush: Jur, nimam. Alla mi je (spet) odprla oči ;)
Pravokotar Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Alla mi je (spet) odprla oči ;) Bolš samo oči kot glavo :krneki:
anA Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 (popravljeno) A bi mene kdo, prosim, k frizerju pelu, ker čist nč več ne vidm! :ninja: lp, Koni Popravljeno Januar 11, 2006. Popravil anA
Broj Jedan Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Bolš samo oči kot glavo :krneki: odvisno kero glavo :?
motoristek Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 A bi mene kdo, prosim, k frizerju pelu, ker čist nč več ne vidm! :ninja: lp, Koni :wub:
Lobo Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 A bi mene kdo, prosim, k frizerju pelu, ker čist nč več ne vidm! :ninja: lp, Koni A že ni bil pri frizerju? Glede na to kakšno trajno ima. Lep je.
motoristek Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 A že ni bil pri frizerju? Glede na to kakšno trajno ima. Lep je. Dama je... :004
Ervina Objavljeno Januar 12, 2006 Opozori Objavljeno Januar 12, 2006 A bi mene kdo, prosim, k frizerju pelu, ker čist nč več ne vidm! :ninja: lp, Koni Koni! Lahko k meni prideš. Z veseljem te bom ostrigla. Samo vem, da tvoja lastnica ne bo vesela, ker znam samo samo frizure za pudle naredit. .)
Pravokotar Objavljeno Januar 12, 2006 Opozori Objavljeno Januar 12, 2006 ... znam samo samo frizure za pudle naredit. .) Potem pa pridem yst in Ervina me ostriže :) Samo ne vem, ali bom potem domači ljubljenček ali Bernarda Jeklin... :hmm:
Nagaya Objavljeno Januar 12, 2006 Opozori Objavljeno Januar 12, 2006 ....Bernarda Jeklin... ima frizuro z dušo in karakterjem..... pomoje v njej skriva kakega pinča :doze:
Alla Objavljeno Januar 12, 2006 Opozori Objavljeno Januar 12, 2006 Dvomim, da ravno pinča. Ker pinča moj pes ne bi poscal. Bernardo Jeklin pa je.... :huh: Alla
Pravokotar Objavljeno Januar 12, 2006 Opozori Objavljeno Januar 12, 2006 ... pinča moj pes ne bi poscal. Bernardo Jeklin pa je.... Laki je intelektualc in ve, kaj se spodobi! B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se