Lobo Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 @ Nagaya Res je en del idealistično napisan, nekaj pa je res. To vemo vsi, ki imamo ali smo imeli domače živali. In kljub vsem težavam o katerih si pisala jih še vedno imaš. Mogoče si pozabila napisat še to, da se navadno spomnijo iti večerjat, ko ravno zaspiš. In je zelo prijetno poslušat kako hrusta brikete :angry2: . Terapevtski učinek živali pa je znanstveno dokazan.
leila Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 naš nagajivec Ron...ki je danes že malce večji...
Nagaya Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 (popravljeno) @ Nagaya Res je en del idealistično napisan, nekaj pa je res. To vemo vsi, ki imamo ali smo imeli domače živali. In kljub vsem težavam o katerih si pisala jih še vedno imaš. Mogoče si pozabila napisat še to, da se navadno spomnijo iti večerjat, ko ravno zaspiš. In je zelo prijetno poslušat kako hrusta brikete :angry2: . Terapevtski učinek živali pa je znanstveno dokazan. mhm....sej sem dodala svoje "dopolnitve" samo določenim točkam :) prav dopolnitve so tiste, ki naredijo celo zadevo zanimivo :whistle: Popravljeno Februar 17, 2006. Popravil Nagaya
Pervy Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 Kakšno piranhico jim ušmuglaj! Al pa vsaj belouško! sem hotel pa baje za piranje rabiš dosti večji akvarij :devil: sicer pa me razveseljujejo obiski sosedov :blush: :grim :OK:
Nagaya Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 (popravljeno) nekdo jih je pustil sredi hoste...štiri samičke... Popravljeno Februar 26, 2006. Popravil Nagaya
Lobo Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 Eni pa majo srce. :angry: In nazadnje si celo upajo rečt, da so ljudje. :BUA:
Sanda7 Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 misliš imajo kamn :grim tkole čudno se je zvalila na popoldnaskemu počitku .)
Kruse Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Moje miške, majcene, so edina stvar, ki imam jo še, vse ostalo je že šlo, za ognjeno vodo...... a najraje eno imam, ki kličem jo: "Carmen!" Fak! Kwajto? Bele Misi? Pa sej pijem samo vodo! Ziher me un tam gor spet skušnjavi... Apage satanas! Apage imaginatio! Apage phantasia!
Pravokotar Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 lepotička :yes: mežika Onkelnu PEPEtu :wub:
dašenka Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Tudi naša mala Kali si je kruh služla na Ljubljanski razstavi in domov prinesla dve vazi in pokal. :) Midva z Bartom pa trenirava Minko zaenkrat še v junior ligi za golmana, ko bo velika pa se bodo v Realu ali Milanu tepli za njo. Ulovi vsako kepo, najraje iz zasede :naughty: Lp, Dašenka (jebenti zimo :angry: ) Mrzli brat Miki pa bi lahko predaval predmet "lenarjene"...
dave the wave Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 :kva2: Yeah, Minka!!!! Minka!!!!
Lego Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 Da ne bodo zmeri sam kosmatinci :P Naš hišni razvajenec Komi čaka da ga kdo počoha Ko izginejo predsodki... Mam pa tolk dolzga...
Lobo Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 Rastejo..... :wub: In kdaj gredo v tujino s trebuhom za kruhom?
Nagaya Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 (popravljeno) ena z današnjega sprehoda :010 snjof..a se tle kej finga skriva pod snegom? Popravljeno Marec 7, 2006. Popravil Nagaya
pirrulz Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 snjof..a se tle kej finga skriva pod snegom? Tartufi? :hmm: :)
Nagaya Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Tartufi? :hmm: :) glede na rajon, prej kako truplo :huh:
Pimpi limpi Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Hudo!!! :lol1: http://video.google.com/videoplay?docid=-1...02645&q=hamster
HHV Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 glede na rajon, prej kako truplo :huh: ... padlega kolesarja... :whistle:
tati Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Pa ena iz mojega dopusta......................................., čeprav sem bil včasih klošar - se mi danes kar dobro godi............ :? .) , le nove lastnike včasih kar pošteno razjezim, ker se pač ne znam najlepše obnašati, ker sem se moral znajti v vseh življenjskih okoliščinah, kaj čem??? :? :? Sem pa že pre-star, da bi se kaj veliko spreminjal..... :grrr No pa še ena lepa iz zasnežene Rogle
Burnout Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 tati... kaj mi kradeš slikce :P Lp Burnout nisem mogel več uredit... :( To pa je moja "druga ljubica" Rina, ki se kakor vidite rada slika :D Lp Burnout
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 (popravljeno) 12 jih je če kdo nuca navali narode ob pogledu na slike, pa se mi utrne misel:" ker kreten je šel svinjat po tako lepem belem psu?" <_< Popravljeno Marec 9, 2006. Popravil Nagaya
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se