Cegi Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 ker kreten je šel svinjat po tako lepem belem psu? mogoče kakšen umetnik???
SiR Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 (popravljeno) moj sodelavc Aro ful je lenoba, moram vse sam nardit trenutno poslušama Bonnie Tyler in Skarface, Aro pa čuva od gospodarja mizo... no, tut čaka ga že nestrpno ... :-) Popravljeno Marec 9, 2006. Popravil SymRu
Kaiser Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Ahhhh ker knedl je tale Aro :wub: . Jaz bi tud mela svojga knedla na šihtu... A nebi blo to fajn.
Lobo Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 ob pogledu na slike, pa se mi utrne misel:" ker kreten je šel svinjat po tako lepem belem psu?" <_< Hrvati?
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Ahhhh ker knedl je tale Aro :wub: . Jaz bi tud mela svojga knedla na šihtu... A nebi blo to fajn. Bi, bi. :grim Super bi blo. B) :grim :)
Pimpi limpi Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 12 jih je če kdo nuca navali narode Luškani FULL :OK: ! Bi ga z veseljem vzela, sam mi stanovanje in ostale okoliščine ne dopuščajo! :cry:
šokac Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Luna, je naša in je ne damo. Lahko, jo samo gledate! Študira navodila Canon power shot A85.
Cegi Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Luškani FULL :OK: ! Bi ga z veseljem vzela, sam mi stanovanje in ostale okoliščine ne dopuščajo! :cry: izgovori..... :P
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Luna, je naša in je ne damo. Lahko, jo samo gledate! Študira navodila Canon power shot A85. Pa novi digitalec je tudi pri bajti, a? :naughty: :lol:
tati Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 tati... kaj mi kradeš slikce :P Lp Burnout Če bi vedela, da so koker španjeli tako zajebani, bi ga pustila, a verjemi, da mi je tako zrastel k srcu, da kljub vsem njegovim neumnostim, ki jih je sposoben ušpičiti - ga ne bi zaenkrat nikomur dala, je pa res, da je edini moški - kao, ki mi je naredil že toliko "pizdarij", :blink: :blink: pa ga še zmeraj toleriram, Res pa je , da je bil z mano v najboljših in najslabših trenutkih in je moj največji prijatu, ki se nikoli ne jezi name, le včasih me ugrizne.... :angry2: :?
SiR Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 moj sodelavc Aro Pravzaprav je Arno. Typo, kaj češ... Vse drugo pa še vedno drži.
motoristek Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Če bi vedela, da so koker španjeli tako zajebani, bi ga pustila, a verjemi, da mi je tako zrastel k srcu, da kljub vsem njegovim neumnostim, ki jih je sposoben ušpičiti - ga ne bi zaenkrat nikomur dala, je pa res, da je edini moški - kao, ki mi je naredil že toliko "pizdarij", :blink: :blink: pa ga še zmeraj toleriram, Res pa je , da je bil z mano v najboljših in najslabših trenutkih in je moj največji prijatu, ki se nikoli ne jezi name, le včasih me ugrizne.... :angry2: :? vau vau vau vau vau.......... :lol1:
šokac Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Pa novi digitalec je tudi pri bajti, a? :naughty: :lol: Ni več tako nov. V mesecu aprilu, se službeno odpravim v Poljsko. Če se srečava kje v tvoji deželi, spijeva pir na moj račun, se poslikava in fotografije objavima na spletu Moto sveta. :)
MARE 65 Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Definitivno prihaja pomlad :OK: , moj Rika vztrajno vrtnari ( čistoče je za nekaj časa konec ). :bounce:
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 španjeli so definitvno ena serija psov, ki je (če bi se le dalo) ne nikoli bi vzela k hiši.. trmasti, svojeglavi in popadljivi peklenščki, ki od lastnika ki hoče ubogljivega in nepopadljivega psa, včasih zahtevajo prave izpade nasilja...definitivno ena izmed manj primernih pasem za vlogo družinskega psa... sam vrag pa jih je naredil luškane in prikupne na prvi pogled....
borks Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Pa še moja Ajča bajča. Predlagam, če ni že kdo prišel na to idejo... Da napišete kakšne vragolije ste uspeli naučiti svoje peseke,mačke itd.
Nagaya Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 (popravljeno) jaz sicer nisem mela nič zraven - prisežem, ...ampak naša stara muca je imela navadao, da je vedno vso moko polizala s hlebca kruha, ki ga je mama domov prinsela, ko je prišla iz službe :blink: kar je ostalo, je pojedel ata ;) Popravljeno Marec 10, 2006. Popravil Nagaya
Pravokotar Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 ... kar je ostalo, je pojedel ata ;) Kul! Kako si ga to naučila? :)
Nagaya Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 to ga je mama. jaz učim šimona kako se je s krožnikov, ki jih je polizal Kuža :)
leila Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 ....cartika.....za katero si je nekdo drznil butnit:" Ti, tota pa vun vidi, ko hijena..." Nesramnež!!!!!! :angry:
tati Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 španjeli so definitvno ena serija psov, ki je (če bi se le dalo) ne nikoli bi vzela k hiši.. trmasti, svojeglavi in popadljivi peklenščki, ki od lastnika ki hoče ubogljivega in nepopadljivega psa, včasih zahtevajo prave izpade nasilja...definitivno ena izmed manj primernih pasem za vlogo družinskega psa... sam vrag pa jih je naredil luškane in prikupne na prvi pogled.... Pa še kako se strinjam s tabo, tako znajo manipulirati, da to ne moreš verjet, sploh, pa če je to nek najdenček, ki se ti smili, potem ti pa prevzame oblast in uveljavlja voljo - kolikor mu paše...... :grim :grim
Nagaya Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Pa še kako se strinjam s tabo, tako znajo manipulirati, da to ne moreš verjet, sploh, pa če je to nek najdenček, ki se ti smili, potem ti pa prevzame oblast in uveljavlja voljo - kolikor mu paše...... :grim :grim ne.. toliko, kolikor mu ti pustiš...
Burnout Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 španjeli so definitvno ena serija psov, ki je (če bi se le dalo) ne nikoli bi vzela k hiši.. trmasti, svojeglavi in popadljivi peklenščki, ki od lastnika ki hoče ubogljivega in nepopadljivega psa, včasih zahtevajo prave izpade nasilja...definitivno ena izmed manj primernih pasem za vlogo družinskega psa... sam vrag pa jih je naredil luškane in prikupne na prvi pogled.... Hehe.. bo kar držalo... ampak se ne strinjam najbolj z popadljivostjo (naša ni popadljiva, njeni mulci tut ne, kolegova tut ni bla :cry: ).. ampak se ga da met tut kot družinskega psa ;) Je pa res da je precej odvisno od tega koliko si ga pripravljen učit in naučit :D (school is inportant!!) Jst moram rečt, da nimam problemov, sem pa v dresuro vložil dobro leto ;) (malo pa po malo :P) Je pa res da MOJ naslednji pes ne bo več kokeršpanjel (razen če si ga bojo hotli starši kupit). LP Burnout
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se