SiR Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 je to vse kar znaš povedat???? zgleda ta ti zmankuje argumentov.......pa mim grede,....čist si mim teme...... ej, od vzvišenosti ti joške že čez ramena nazaj na hrbet visijo :P
Dry Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Mislim, da smo ravnokar priča pozicioniranju in rangiranju določenih samic in samcev v MS krdelu. :kva2:
Špilferderber Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 na sprehod :P matr, v takih vukojebinah mate psa na vrvici?! :angry:
SiR Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Mislim, da smo ravnokar priča pozicioniranju in rangiranju določenih samic in samcev v MS krdelu. :kva2: lajamo vsak iz svojga pesjaka :P
Sanda7 Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 matr, v takih vukojebinah mate psa na vrvici?! :angry: dej mal razlož tole,prosim :grim
urqlle Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 naš Arges v šoli, njegov prvi šolski dan :D
Tanjuška Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 fantje in dekleta, ne se kregat raj se radi mejte, še rajš pa mejte svoje živalce, tko k mam jz rada mojga kuža Paka (Pak) in mojga mačka Štuca štuc - ja mal ma hecen ime, sam mu pa paše hehehe :) fantje in dekleta, ne se kregat raj se radi mejte, še rajš pa mejte svoje živalce, tko k mam jz rada mojga kuža Paka (Pak) in mojga mačka Štuca štuc - ja mal ma hecen ime, sam mu pa paše hehehe :)
Sanda7 Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 urqlle kaj je zrastu :eek: kolk je zdej star full je luškan
HHV Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 dej mal razlož tole,prosim :grim Jaaa, Špil in vedi, da gledam :angry2: !
bmwslo Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 naš Arges v šoli, njegov prvi šolski dan :D Mi zgleda zlo zagret za šolo :lol1: Drgač pa čeden kuža :grim
Špilferderber Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 Jaaa, Špil in vedi, da gledam :angry2: ! naša Lajka je na takšnih gozdnih stezicah vedno prosta in z nasmehom na gobcu.. in HHV, preganjanje divjadi itak odpade, ker je preveč zajca v njej (preizkušeno)..
pupa Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 Sosedov "mini" pes. Uuuu to je pa siva(srebrna) harlekin doga... v zadnjem času zelo popularna in tudi zelo zelo lepa.... evo, še en primerek..... od čistega mladiča do cca 8h mesecev starosti (pa še je potem zrastla)...... meni osebno eden od lepših primerkov doge.
Sanda7 Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 naša Lajka je na takšnih gozdnih stezicah vedno prosta in z nasmehom na gobcu.. in HHV, preganjanje divjadi itak odpade, ker je preveč zajca v njej (preizkušeno).. no sej naša je tudi najraj prosta,samo problem je v tem ker še ne zna lepo hodit in skače sem ter tja po cesti in uhaja naprej in si misli da bo ona ukazovala kam bomo šli,zato pa hodim na sprehode z vrvico da se navadi reda,potem pa upam da bo lahko šetala tud brez,ker če jo spustim gre ona naprej tud 500 in več metrov,v bistvu pa sploh ne mara na sprehode se najrajš drži doma okrog bajte,tudi če je spuščena na sprehodu sili nazaj proti domu oz avtu
Grenenlandija Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 Med brskanjem po albumu na netu naletela na tole sliko, ki mi je zelo pri srcu :) : Shaggy in Črna Smrt med slo. različico capoheire :fight1: :grim .
batzajla Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 mimogrede,če kdo rabi pesjak in kočo-pm me...ne bo drago,sam odpelat je treba .) (na fotki je mal umazan,drgač je čist solidna koča-izolirana in s 'predsobo')
urqlle Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 urqlle kaj je zrastu :eek: kolk je zdej star full je luškan star bo 4 mesece in ima 25 kil :)
Broj Jedan Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 pa še naš nov družinski član - Beni
lina Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 (popravljeno) AJA Popravljeno April 23, 2006. Popravil lina
lina Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 Oddaja se morski prašiček, odrasel samček. Je zelo živahen in simpatičen pujsek, zelo rad ima družbo in nadvse rad se pogovarja. Zanj iščem dom, kjer mu ne bo nikoli dolgčas in bo lahko veliko tekal okoli. Če mu lahko nudiš kvalitetno življenje se prosim oglasi...tel. po PM Pa prosim ne za kačjo hrano. :cry:
Matex_46 Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 (popravljeno) Mačka Blanca, a.k.a. "đamila" in pes Amik (pasma Akita-inu) Popravljeno April 23, 2006. Popravil Matex_46
MARE 65 Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 pa še naš nov družinski član - Beni A je kaj hud?
civava Objavljeno April 29, 2006 Opozori Objavljeno April 29, 2006 Veliki in mali pes. Dej mi že ta piškot no! :D [attachmentid=68892]
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se