Ćardak Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 aja pa še najbl čudno žival sm pozabu ostvarja me zanima če kdo sploh ve kaj je to :P Sliki ga dej :blink: :P
ceso Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 :D aja pa še najbl čudno žival sm pozabu ostvarja me zanima če kdo sploh ve kaj je to :P KJE maš sliko, da ti poznavalc pove .)
Sanda7 Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 Tara a gdo mogoče izdeluje ute al pa ve za kakšne bolj poceni
Špilferderber Objavljeno Maj 16, 2006 Opozori Objavljeno Maj 16, 2006 (popravljeno) turbo Popravljeno Maj 16, 2006. Popravil Špilferderber
anA Objavljeno Maj 17, 2006 Opozori Objavljeno Maj 17, 2006 A mu je Turbo ime?! Ful dobro ime! :OK: Mi mamo na vsake toliko časa v varstvu Noli, ki bi ji z lahkoto dali ime Turbo! :P :kva2:
Špilferderber Objavljeno Maj 17, 2006 Opozori Objavljeno Maj 17, 2006 ime ji je Lajka, čmrlji v njeni riti pa so vsi po vrsti Turboti..
AREA Objavljeno Maj 17, 2006 Opozori Objavljeno Maj 17, 2006 Ja zadeva je taka ne...rad bi čimprej prišel do MUCEKA starega do MAX. 2 mesca za mojo drago in to NAJKASNEJE do nedelje v tem tednu. Upam da mi bo lahko kdo pomagal, sem pa iz Maribora, tak da po muceka lahko pridem tud v ožjo okolico zaj 50km se pa glih ne bi vozo v eno smer. Lepo prosim ce ma kdo kakega muca da se mi javi na PM :OK: Hvala!
Vrabl Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 evo za vse ki jih zanima kaj je ostvar Ostvar - A Horseshoe Crab ali King Crab (PHYLUM CHELICERATA) Le-ti so v sorodu z ostalimi raki, insekti in vsemi ostalimi živalmi, ki imajo zunanje okostje ali kutikulo narejeno iz hitina. Telo chelicerata se lahko teoretično razdeli na samo dva dela in sicer glavoprsje (cephalothorax) - prednji del, katerega deli so glava in noge, ter telo (abdomen) - zadnji del, kateri ima lahko tudi kakšne priveske ali izrastke. Ime Chelicerata izhaja iz dejstva, da imajo te živali namesto anten, kot insekti in raki, par ustnih kleščic, ki se imenujejo chelicerae. Tale rak spada v zelo primitivno vrsto, staro 300 milionov let in njihovi predniki se niso nič kaj veliko razlikovali od teh, ki jih lahko opazujemo dandanes. Drugače pa so le-ti še v sorodu z trilobiti in veljajo za t.i. žive fosile. moj seveda ni tako velik kot tile na slika ampak počasi bo :D
Sanda7 Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 full zanimivo :grim bi blo fajn enkrat v živo pogledat
civava Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 evo za vse ki jih zanima kaj je ostvar Ostvar - A Horseshoe Crab ali King Crab (PHYLUM CHELICERATA) Le-ti so v sorodu z ostalimi raki, insekti in vsemi ostalimi živalmi, ki imajo zunanje okostje ali kutikulo narejeno iz hitina. Telo chelicerata se lahko teoretično razdeli na samo dva dela in sicer glavoprsje (cephalothorax) - prednji del, katerega deli so glava in noge, ter telo (abdomen) - zadnji del, kateri ima lahko tudi kakšne priveske ali izrastke. Ime Chelicerata izhaja iz dejstva, da imajo te živali namesto anten, kot insekti in raki, par ustnih kleščic, ki se imenujejo chelicerae. Tale rak spada v zelo primitivno vrsto, staro 300 milionov let in njihovi predniki se niso nič kaj veliko razlikovali od teh, ki jih lahko opazujemo dandanes. Drugače pa so le-ti še v sorodu z trilobiti in veljajo za t.i. žive fosile. moj seveda ni tako velik kot tile na slika ampak počasi bo :D
klimbra Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 Ja in kje plava tale tvoj ostvar? :? In kolk je zdej velik? In kam ga boš dal ko bo tolk velik kot ti na sliki? :?
Nagaya Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 (popravljeno) evo za vse ki jih zanima kaj je ostvar Ostvar - A Horseshoe Crab ali King Crab (PHYLUM CHELICERATA) Le-ti so v sorodu z ostalimi raki, insekti in vsemi ostalimi živalmi, ki imajo zunanje okostje ali kutikulo narejeno iz hitina. Telo chelicerata se lahko teoretično razdeli na samo dva dela in sicer glavoprsje (cephalothorax) - prednji del, katerega deli so glava in noge, ter telo (abdomen) - zadnji del, kateri ima lahko tudi kakšne priveske ali izrastke. Ime Chelicerata izhaja iz dejstva, da imajo te živali namesto anten, kot insekti in raki, par ustnih kleščic, ki se imenujejo chelicerae. Tale rak spada v zelo primitivno vrsto, staro 300 milionov let in njihovi predniki se niso nič kaj veliko razlikovali od teh, ki jih lahko opazujemo dandanes. Drugače pa so le-ti še v sorodu z trilobiti in veljajo za t.i. žive fosile. moj seveda ni tako velik kot tile na slika ampak počasi bo :D a ni to neka zadevš'na ki sodi mež žive fosile? tako kot latimerija :blink: zgleda že tako :) Popravljeno Maj 19, 2006. Popravil Nagaya
lina Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 .............. Sladka voda? sigurno so bili ,,ideja,, za tank. :) (baje so kačji pastirji dali idejo za helikopter)
Vrabl Objavljeno Maj 20, 2006 Opozori Objavljeno Maj 20, 2006 ja vidim da vas zlo zanima ta žival :D ja moj ostvar je lih ene tolk velik kukr un na sredini slike. mam ga pa drgač v akvariju, pa večino časa je kr pod peskom zakopan pa tud je bl malo sploh nevem točno kaj. je zelo nezahtevna žival drgač pa spada med žive fosile. jst mam v akvariju slano vodo pravjo pa da lahko živi tudi v sladki. če bo pa slučajno preveč zrasel bom pa nov akvari uštimu al pa bom frende povabu na večerjo :devil:
MARE 65 Objavljeno Maj 20, 2006 Opozori Objavljeno Maj 20, 2006 " Mačka na pločevinasti strehi " :OK:
GrCaR Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Moj Rambo v novem pesjaku :D [attachmentid=70535]
Anubis Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Jaz gla kličem Piko, on pa mene :"..arrrrrrrrrrgghghghhhhhhhaaaaaa..." Pa je dan mimo.
civava Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 Dej, ti povem nekaj na uho... [attachmentid=71311]
tamikena Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 (popravljeno) moja aby... :) Popravljeno Maj 31, 2006. Popravil tamikena
Burnout Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 moja aby... :) Zakon pasma! Ma tut moj kolega.... ma je cucek prow igračka :D LP Burnout
HHV Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 (popravljeno) .... ma je cucek prow igračka :D LP Burnout Ja sej to je tist qrac, ko imate živali za igrače :angry2: Pa slinčke pa štumfka, pa hlačke, pa kwa še si bo folk izmislu?! Katere frustracije se pa tu kompenzirajo!? :BUA: Popravljeno Junij 1, 2006. Popravil HHV
Burnout Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Ja sej to je tist qrac, ko imate živali za igrače :angry2: Pa slinčke pa štumfka, pa hlačke, pa kwa še si bo folk izmislu?! Katere frustracije se pa tu kompenzirajo!? :BUA: Hehe... HHV, sam tako, v vednost. Psa nimam za igračo, je delaven pes, zdresiran, pa s fotrom hodi na lov (zdej ne več tolko kot včasih). Je pa tut mal čuvaja. Res pa je da je Kokeršpanjel. Jst sem samo za Sharpeia reku da je kot igrača :) P.S. Pozdravi juniorja.... se nisem že dolgo srečal z njim! Lp Burnout
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se