Nagaya Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 (popravljeno) Civava: se dobro, da ima Nexi tako veliko hišo, da lahko notri stanuje še Ora! :grim Pepe: ta mala kuža ne smrdi več nič sploh. Verjemi - preverjeno - sem imela v naročju malega dihurčka in sedaj malo damo! Pa Nagayi se je tut nos že odmašil. :P no, mi smo se danes cepli proti kugi..again... za 22 evrov... in ker je bila pred časom na tapeti cena cepljenja proti steklini -> 25 evrov. smrdi pa res samo če je namočena :) aha..mmg...naš mladi veterinar je hudo čeden .) (od zdaj naprej mi ne bo več treba tja - bo Mr. S poskrbel za cepljenja :) ) Popravljeno Januar 17, 2007. Popravil Nagaya
Anubis Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 no, mi smo se danes cepli proti kugi..again... za 22 evrov... in ker je bila pred časom na tapeti cena cepljenja proti steklini -> 25 evrov. smrdi pa res samo če je namočena :) aha..mmg...naš mladi veterinar je hudo čeden .) (od zdaj naprej mi ne bo več treba tja - bo Mr. S poskrbel za cepljenja :) ) Čigava, tvoja ali male čopaste slinavke v obliki štirinožnega krvoloka? :)
Nagaya Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Slinavke seveda :naughty: oziroma.... :doze: :blink: agh :headbang: ...predolgo sem spala :rolleyes:
Burnout Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Evo po dolgem času spet malo slikc moje štirinožne ljubice :D :wub: :wub: LP Burnout
uti Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Kupujeva pa tudi kužka beagla, v SLO ga nikjer ne moreš kupit - če kdo ve za kakšnega mladička mi naj prosim sporoči :D To pa je naša razvajenka :slap:
gebre Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 Evo po dolgem času spet malo slikc moje štirinožne ljubice :D :wub: :wub: LP Burnout A, to je ta tvoja nevarna zver :devil: lušten kuža :blush:
Manu Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 (popravljeno) Lobo... obljuba dela dolg... ampak, naš novi dojenček ( ki ga skušamo navajat, kje bo ZARES doma :slap: , oziroma ,kje bo vsaj čez noč počival..ker drugače naj bi bil to pes brez verige, bi prosto letal po travnikih ( in take pesniške verzije) ....prost vseh spon, skratka... in ... ( ok, sem že v socializmu in komunizmu (uboga pesa ) ) ...se še ne pusti kaj dosti fotkat, ta naša Biba, kot so ji na B dali ime naši otroci... :wub: Je pa lubica.... se ve... atijeva najbolj... ti ti ti psičke :P Popravljeno Januar 19, 2007. Popravil Manu
adil Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 (popravljeno) Eto še moj ljubljenček... Popravljeno Januar 19, 2007. Popravil adil
BAD PIT Objavljeno Januar 20, 2007 Opozori Objavljeno Januar 20, 2007 takole pa naša baraba,hitro nažica kej za pod zob... :D
črnolaska Objavljeno Januar 20, 2007 Opozori Objavljeno Januar 20, 2007 evo tole je pa naš lenuh... :OK: seveda utrjena v poziranju :P :D
Lobo Objavljeno Januar 20, 2007 Opozori Objavljeno Januar 20, 2007 Lobo... obljuba dela dolg... Hvala Manu! Bo prava zverina. Upam, da bo še kakšna njena fotografija zašla v to temo.
Wobewt Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 Moja kužika. Mal je bla sitna, no.... :blush:
lina Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 Uf krasen trenutek si ujel...pripelji jo ga bo tale pojedu :lol:
halls Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 Uuuu jebemti,kake zverine mata vidva!!!! :OK:
Wobewt Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 Uf krasen trenutek si ujel...pripelji jo ga bo tale pojedu :lol: Damn! B) Hud muc.
inge Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 evo, nova pridobite, sma jo šla učeri iskat u zavetišče... FREYA
primozh Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 pa po novem moj Filip :) - črni afriški škorpijon
DAN Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 Sam firbec me matra :? Kakšno velikost terarija moraš met,da škorpijon ne naredi harikiri :( Metoda preizkušanja glih tu ne gre......
primozh Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 Sam firbec me matra :? Kakšno velikost terarija moraš met,da škorpijon ne naredi harikiri :( Metoda preizkušanja glih tu ne gre...... od Filipa je velik ene 50 x 30 cm pa mu gre čist ok :)
pupa Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 od Filipa je velik ene 50 x 30 cm pa mu gre čist ok :) jojjjj, kako se eni s tujim perjem kitijo :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :devil: :P
lenči Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 evo - tale Medo sicer ni moj, ampak se mava hudo rada :P ...pa obadva rada rijeva po snegu [attachmentid=90523]
bandy Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 Uuuu jebemti,kake zverine mata vidva!!!! :OK: sam tole pa res ki bi kaj jaz najdu kako pijavko
lina Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 v kakni bolj stoječi vodi...breg ljubljanice npr...tam kjer je bolj plitva voda, garbnih , bregovi jezer.... Poklič v ZOO pa vpraši če majo kakšno, al pa kakšno šolo...mi smo jih imeli v učilnici biologije.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se