Dečva Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 In memorium :004 :(Aika... Si predstavljam kako ti je težko... :(
HHV Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Si predstavljam kako ti je težko... :( Jaaaaa. Šmrc, sožalje... (ZgledaDaBoTrebaTudTleSiRovPostNalimatPress)
Dečva Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Jaaaaa. Šmrc, sožalje... (ZgledaDaBoTrebaTudTleSiRovPostNalimatPress) Nalimaš ga lahko, ni pa rečeno da ga bomo upoštevali :P
HHV Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Nalimaš ga lahko, ni pa rečeno da ga bomo upoštevali :P Saj to sploh ni važno. Važno da se spet lahko nekam malo hinavsko kaknemo in lepe delamo :SS !
Dečva Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Saj to sploh ni važno. Važno da se spet lahko nekam malo hinavsko kaknemo in lepe delamo :SS ! Se nič hinavsko ne delam, pač jo razumem, ker je moja kužica tud na tem da nas bo kmal zapustila in zato sm to napisala. A po tanovem si ti cenzura, ki ocenjuje kje, kdo in kaj se lahko napiše? :headbang:
GrCaR Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Če bi kdo imel mladiča, psičko pasme rottweiler, čistokrvni (brez rodovnika), informacije na PM. slikca pa pride popoudan, trenutno še ni na compu. :)
HHV Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Se nič hinavsko ne delam, pač jo razumem, ker je moja kužica tud na tem da nas bo kmal zapustila in zato sm to napisala. A po tanovem si ti cenzura, ki ocenjuje kje, kdo in kaj se lahko napiše? :headbang: Nope, če bi bil jaz cenzura, bi že radiral. Sem le bruhec, ki se rad spusti na hinavščno. :evilgrin: :P Pejt k njej pa jo tolaži, ne pa tle nekaj preseravat, kot da bo kaj pomagalo. Tole sožalje na tem forumu, gre pa tudi meni že krepko na ledvička. Sam da se pofočkamo, kajne. Tercialke!
Noiser69 Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Zdej mam želve na obisko ž 14 dni :D
krava Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Ninđa turkles ali prave mesojede? :smoke:
stigmata Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Nope, če bi bil jaz cenzura, bi že radiral. Sem le bruhec, ki se rad spusti na hinavščno. :evilgrin: :P Pejt k njej pa jo tolaži, ne pa tle nekaj preseravat, kot da bo kaj pomagalo. Tole sožalje na tem forumu, gre pa tudi meni že krepko na ledvička. Sam da se pofočkamo, kajne. Tercialke! Nehita se prčkat da še kerega od vaju ne peljem na injekcijo :topic:
GrCaR Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Če bi kdo imel mladiča, psičko pasme rottweiler, čistokrvni (brez rodovnika), informacije na PM.slikca pa pride popoudan, trenutno še ni na compu. :) v nedejo bosta stari 6 tednov. :blush:
HHV Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 ... na injekcijo :topic: Česa? :naughty: :wacko:
TinaRR Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Danes sva šla iskat tega beagelčka :wub:
minca Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Danes sva šla iskat tega beagelčka :wub: :010 :010 :010 :OK:
stigmata Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Danes sva šla iskat tega beagelčka :wub: jeeeeeee kak je kjut :wub:
Žarko G. Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 en vprašanje gre pa se zarad mačkov zakaj moj maček, ko poje polske miši, pusti samo jetra :unsure: :krneki: pa to se dogaja z zadnjimi 17 miši pa dons spet :blink:
inge Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) naše babe :rolleyes: labradorska doga in setrka :) Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil inge
HHV Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 ...zakaj moj maček, ko poje polske miši, pusti samo jetra :unsure: :krneki: pa to se dogaja z zadnjimi 17 miši pa dons spet :blink: Prevelika vsebnost kadmija. Žival to čuti! Tudi krta ne bo pojedla, ker je poln težkih kovin. :grim
TinaRR Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Včeraj je spodu sosedovo psičko, ker mu je hotela žogico vzeti :whistle: . Prov luštkano laja :wub:
metuljcica46 Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 ooo kaki cortek je tale beagleček :wub:
Žarko G. Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) Prevelika vsebnost kadmija. Žival to čuti!Tudi krta ne bo pojedla, ker je poln težkih kovin. :grim zanimiv sam vseen mi je že ena mačka prnesla krta pred vrata(pred kakimi 9 leti) pes(aljaški malamut) pa je prnesu zajca-kunca :whistle: Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil Žarko G.
Kosho Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Men maček pogosto prnese kkšnga krta al pa ptiča pred vrata pa miša tud.
HHV Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 zanimiv sam vseen mi je že ena mačka prnesla krta pred vrata(pred kakimi 9 leti) pes(aljaški malamut) pa je prnesu zajca-kunca :whistle: O, saj lovi jih prav z veseljem. Požri jih pa ti, si misli, ko ti jih pritroga. Malamuta prpel k meni, imam zdravilo za ta njegov "šport". :evilgrin:
dr.looney Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 zanimiv sam vseen mi je že ena mačka prnesla krta pred vrata(pred kakimi 9 leti) pes(aljaški malamut) pa je prnesu zajca-kunca :whistle: naš fici tako lepo skrbi zame , da ne bi bila lačna, da mi nosi žabe, martinčke, slepce,miši pa še kaj bi se našlo. ;) dr.looney :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se