sarchy Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 jz mam pa dve lepi zlati ribici, k so čist nore k pridm h akvariju, se kar zaletavajo, drgač pa skoz kamenčke iz tal srkajo in jih ven pluvajo. pa da ne bo kdo posumil, da jih nič ne hranim....srčane so....z malim je treba bit zadovolen
Lobo Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 jz mam pa dve lepi zlati ribici, k so čist nore k pridm h akvariju, se kar zaletavajo, drgač pa skoz kamenčke iz tal srkajo in jih ven pluvajo. pa da ne bo kdo posumil, da jih nič ne hranim....srčane so....z malim je treba bit zadovolen Ni važno kakšno žival imaš, važno da jo imaš rad in da primerno skrbiš zanjo.
Anna Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Ni važno kakšno žival imaš, važno da jo imaš rad in da primerno skrbiš zanjo. Hmmmmmmm; :whistle: kje se pa pol dobi prava navodial za primerno oskrbo MOŠKIH (živali) :P ????? Al je bil to uni e-mail zadnjič????? Sicer se pa STRINJAM S TABO POPOLNOMA
ciciban Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Hmmmmmmm; :whistle: kje se pa pol dobi prava navodial za primerno oskrbo MOŠKIH (živali) :P ????? Pa saj nismo tako zahtevni, pa še na wc hodmo sami, ciljanje školjke je sicer odvisno od dresure, se pa možnost zadetka močno poveča, če nas lastnice naučite dvignit desko. Glede hrane ni neke hude znanosti, sam v vaše diete nas ne rinit, saj veš da rabimo kak kos mesa ali pa dva. Pa še ketna mora bit tolk dolga, da se privlečemo do taprve gostilne in smo čist presrečni, da o kakšnem crtanju tipa dingl dongl sploh ne pišem... Skratka manj zahtevno od kakšnega hrčka ali pa zlate ribice :fredy:
minca Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 število mojih ribic se je povečalo :010 prpopam sliko kmal :D
fossil Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 ena znanka ma podgano za domačo žival, prejle jo je u gostilni mela sabo,... :slap: čudakinaj
Lobo Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Hmmmmmmm; :whistle: kje se pa pol dobi prava navodial za primerno oskrbo MOŠKIH (živali) :P ????? Al je bil to uni e-mail zadnjič????? Sicer se pa STRINJAM S TABO POPOLNOMA To pa ne bi vedel. Baje so to neudomačljive živali, zelo težko učljive, trmaste, lene, grde, .... . Odsvetujem, da si na glavo nakoplješ tako bedo.
doggie Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 pri nas so se pa komarji udomačili
Anna Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 (popravljeno) To sta pa moja oz. najina dva mala ljubka glodalčka!!!! Popravljeno Avgust 12, 2007. Popravil Anna
soncek9 Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 evo,kupim hrano za želvo, ko pridem domu je pa že ušla....če jo kje kdo najde je moja :naughty:
minca Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 (popravljeno) a kdo mogoče ve, če kdo prodaja stafordske terijerje (mladiče) ? :hmm:...al pa da namerava imet leglo spomladi enkrat ? :? :hmm: vesela bi bla karkšnekoli informacije..... Popravljeno Avgust 12, 2007. Popravil minca
Anna Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 (popravljeno) sne_inka1.bmp Moja ljubka snežinka, na rejniški paši na štajerskem. Da bi se čim bolje počutila je ostala med svojimi vrstnicami in bidrom za užitek. Ker je pa pridna ovčka, se ne pusti kar tako................................! :D sne_inka.bmp Popravljeno Avgust 12, 2007. Popravil Anna
minca Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 jaaaaa...snežinka je paže ful zrastla :010 :blush:
rosse20 Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 a kdo mogoče ve, če kdo prodaja stafordske terijerje (mladiče) ? :hmm:...al pa da namerava imet leglo spomladi enkrat ? :? :hmm:vesela bi bla karkšnekoli informacije..... mal si prepozna... je moja teta ga podarila... z rodovnikom... škoda :unsure:
fossil Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 jaaaaa...snežinka je paže ful zrastla :010 :blush: a se je zlo udarla, ko je ob poden prletela :evilgrin: a ni poletje :closedeyes: a že sneži :evilgrin: se gremo kepat :evilgrin: pazi da se ne stopi :evilgrin:
TinaRR Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Evo Mak je že kar zrasel in je pravi falot. Najraje ima copate in štunfe :kva2:
motoristek Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 evo,kupim hrano za želvo, ko pridem domu je pa že ušla....če jo kje kdo najde je moja :naughty: Nič ne bo je že v juhi... :whistle:
minca Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 mal si prepozna... je moja teta ga podarila... z rodovnikom... škoda :unsure: :cry: ....samo najbrž ni biu še čist mladič ? :? k jz bi mladiča, da bi ga navadla na mojo vzgojo.... a se je zlo udarla, ko je ob poden prletela :evilgrin: a ni poletje :closedeyes: a že sneži :evilgrin: se gremo kepat :evilgrin: pazi da se ne stopi :evilgrin: :angry: :nono: :angry: :nono: :angry: a me morš skoz neki dražt? :glare: :trance_33_sleep: :nono:
Guest zkuna Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Čivava na obisku ... Chiwawa_attack.wmv
soncek9 Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Nič ne bo je že v juhi... :whistle: a je bla vsaj okusna :rolleyes:
Alla Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 a kdo mogoče ve, če kdo prodaja stafordske terijerje (mladiče) ? :hmm:...al pa da namerava imet leglo spomladi enkrat ? :? :hmm:vesela bi bla karkšnekoli informacije..... Malo pobrskaj po bolhi. Ewo, en oglas je >> TULE<<
minca Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Malo pobrskaj po bolhi.Ewo, en oglas je >> TULE<< jaaaaaaa :blush: hvala ti :004 ...
motoristek Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 (popravljeno) Prodam motor, ker ne bom imel več časa :naughty: sem dobil novo ljubico :wub: Popravljeno Avgust 17, 2007. Popravil motoristek
halls Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 A ve kdo kaj o črnih nemških ovčarjih? Al je to druga pasma? Hvala za odgovore!!! :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se