Provokator Objavljeno Marec 13, 2012 Deli Objavljeno Marec 13, 2012 Vabim vas na uradno otvoritev bara Fortuna na Ptuju, Mariborska cesta 33, ki bo v petek 16.3.2012. Gratis bograč, akcijske cene pijače, za motoriste in že dolgo nevidene kolege in forumske pajdaše, pa se bo našel tudi kak kozarček izven konkurence. lp provokator in mačica in feliks umetnica51, Ninč, hilton in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 13, 2012 Deli Objavljeno Marec 13, 2012 (popravljeno) Še dobro da ni Ptujska c. 33 v Ormožu. Popravljeno Marec 13, 2012. Popravil Vanga DRVOWP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 13, 2012 Deli Objavljeno Marec 13, 2012 ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 14, 2012 Avtor Deli Objavljeno Marec 14, 2012 na ptujsko 33 v ormožu pa me bodo peljali, če bom preveč za šankom stal..... Vsi tisti, ki nimate časa v petek, pa ste vabljeni vse ostale dni, do 1. maja za vse motoriste, ki pridejo z motorjem, kavica gratis. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno Marec 14, 2012 Deli Objavljeno Marec 14, 2012 ..pridem... ..kekec forever.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno Marec 14, 2012 Deli Objavljeno Marec 14, 2012 sem pogledal na gugl zemljevidu kje se to nahaja. vprašanje: kaj takoj levo zraven so ženske parkirale oz. zložile avtomobile, desno pa moški? AnZo666 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 14, 2012 Deli Objavljeno Marec 14, 2012 Stari ne mi rečt da si se v gostinstvo vrgo. :beer1: :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrgota Objavljeno Marec 15, 2012 Deli Objavljeno Marec 15, 2012 Jaz tui prijem poglejat )))))))))))))))))))) Še gdo z celjskega, konjiŠkega,zreŠkega,bistriŠkega konca da gremo skup )))))))))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Marec 15, 2012 Deli Objavljeno Marec 15, 2012 To se sliši kot prava moto lokacija Provokator, dodaj jo na http://motolokacije.si/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frischfleisch Objavljeno Marec 16, 2012 Deli Objavljeno Marec 16, 2012 Bograč je bil zakon! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 26, 2012 Avtor Deli Objavljeno Marec 26, 2012 malo pozno,ampak bolje, kot nikoli..... se zahvaljujem vsem za obisk, na žalost sem imel precej dela, zato se nisem mogel vsem posvetiti, kot bi se želel, predvsem velja za dančija in godija, obljubim, da bom popravil naslednjič, ko se vidimo. še vedno pa velja, da je kavica za motoriste gratis. ko bom šel kaj v trgovino z moto opremo, pa nabavim še kakšno čistilo za vizirje.... lp maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 26, 2012 Deli Objavljeno Marec 26, 2012 Voda v šprico pa rola papirja in je o.k.....tako kot majo pr Vikiju na Črnem kalu maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno April 2, 2012 Avtor Deli Objavljeno April 2, 2012 To se sliši kot prava moto lokacija Provokator, dodaj jo na http://motolokacije.si/ vnešeno. pa še ena akcija, velja za vse goste, ne samo za motoriste: Pri nas lahko zapravite tudi slovenske tolarje, ki so vam ostali ob prehodu na Evro. Če imate kakšen tolar, z njim lahko plačate račun. Sprejemamo samo bankovce... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se