kekec III Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Zarja,Vragica,Macica,Perla,Roni,Pupa,Emanuela,Lucy,Ala,Uti in ostale motosvetovke ! Mislim,da je čas, da vam povem, kaj folk govori za vašimi hrbti... u kaka ritka!!!
Max Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Mislim,da je čas, da vam povem, kaj folk govori za vašimi hrbti... Lapsus.... :oops: hello, u are the most sexy, intelligent, out-going people I kno.... oops sorry wrong number
lojzi Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Zarja,Vragica,Macica,Perla,Roni,Pupa,Emanuela,Lucy,Ala,Uti in ostale motosvetovke ! Mislim,da je čas, da vam povem, kaj folk govori za vašimi hrbti... u kaka ritka!!! Zakaj si pa na Vrtnico pozabu? :wink:
AREA Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Zarja,Vragica,Macica,Perla,Roni,Pupa,Emanuela,Lucy,Ala,Uti in ostale motosvetovke ! Mislim,da je čas, da vam povem, kaj folk govori za vašimi hrbti... u kaka ritka!!! Zakaj si pa na Vrtnico pozabu? :wink: Vrtnica je še mladoletna :oops:
Vrtnica Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Zarja,Vragica,Macica,Perla,Roni,Pupa,Emanuela,Lucy,Ala,Uti in ostale motosvetovke ! Mislim,da je čas, da vam povem, kaj folk govori za vašimi hrbti... u kaka ritka!!! Zakaj si pa na Vrtnico pozabu? :wink: Zakaj bi pa lih name puzabu??? Sej jih tut se kr neki ni nasteu ...
hotschko Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Zakaj bi pa lih name puzabu??? Sej jih tut se kr neki ni nasteu ... Zato, ker si tko fejst in nikakor ne bi smel nate pozabit :) :)
LuCy Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Ma kaj je zdej to? :shock: A se vam je čist utrgal vsem al kaj? :roll: Sami pubertetniki tle na forumu :roll: :roll: :roll: :wink:
Alla Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Za božjo voljo, punce, kaj se pa usajate! Saj to je ja kompliment..... :D :D :D :D Alla
Manu Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 :D Vsa sem srečna.... skoz in skoz 8)
klimbra Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Zarja,Vragica,Macica,Perla,Roni,Pupa,Emanuela,Lucy,Ala,Uti in ostale motosvetovke ! Mislim,da je čas, da vam povem, kaj folk govori za vašimi hrbti... u kaka ritka!!! Zakaj si pa na Vrtnico pozabu? :wink: Ker se njena ritka ne pojavlja na motosvetu.........jo nekdo strastno varuje :? :shock: :D :D :D :D :D :D :oops:
Vrtnica Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Zarja,Vragica,Macica,Perla,Roni,Pupa,Emanuela,Lucy,Ala,Uti in ostale motosvetovke ! Mislim,da je čas, da vam povem, kaj folk govori za vašimi hrbti... u kaka ritka!!! Zakaj si pa na Vrtnico pozabu? :wink: Ker se njena ritka ne pojavlja na motosvetu.........jo nekdo strastno varuje :? :shock: :D :D :D :D :D :D :oops: heh
cyc Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Ker se njena ritka ne pojavlja na motosvetu.........jo nekdo strastno varuje :? :shock: :D :D :D :D :D :D :oops: Hja, kaj naj ti recem ... trpi ... Glavno da jaz nimam teh problemov :twisted: 8)
klimbra Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Zarja,Vragica,Macica,Perla,Roni,Pupa,Emanuela,Lucy,Ala,Uti in ostale motosvetovke ! Mislim,da je čas, da vam povem, kaj folk govori za vašimi hrbti... u kaka ritka!!! Zakaj si pa na Vrtnico pozabu? :wink: Ker se njena ritka ne pojavlja na motosvetu.........jo nekdo strastno varuje :? :shock: :D :D :D :D :D :D :oops: heh Tvoja pripomba mi je bolj všeč,kot ..........obeta,obeta spremembo :D :D :D :D :D :D :wink: :twisted: :twisted: :twisted:
Vrtnica Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Tvoja pripomba mi je bolj všeč,kot ..........obeta,obeta spremembo :D :D :D :D :D :D :wink: :twisted: :twisted: :twisted: Kaksno spremembo? Sej kva se pa pritozujes vidu si me ze tko da tih bot
Roni Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Kekec, ti si najboljša naložba v reklamo :wink: :!: :B-fly: O & P VeRonika
Manu Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Kekec, ti si najboljša naložba v reklamo :wink: :!: :B-fly: O & P VeRonika Absolutno se strinjam 8) Perem s Persilom :shock: :D
Zarja Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Kekec III, dobis danes za pivo, ker si me dal na prvo mesto...hehehheh. :lol: :twisted: :wink:
kekec III Objavljeno Januar 8, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Kekec, ti si najboljša naložba v reklamo :wink: :!: :B-fly: O & P VeRonika Roni,priznam,da nosim s seboj (vedno) še boljšo naložbo...samo ti verjetno misliš,da imam v žepu steklenico.....
kekec III Objavljeno Januar 8, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Kekec III, dobis danes za pivo, ker si me dal na prvo mesto...hehehheh. :lol: :twisted: :wink: Itaq....
kekec III Objavljeno Januar 8, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Za božjo voljo, punce, kaj se pa usajate! Saj to je ja kompliment..... :D :D :D :D Alla Itaq ! Ala= Alla
Roni Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Roni,priznam,da nosim s seboj (vedno) še boljšo naložbo...samo ti verjetno misliš,da imam v žepu steklenico..... Se je men zdel, da si bil vesel, da me vidiš :idea: :!:
Pervy Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 kje so kake njihove ritke???? :shock: :P "taka ritka ti da užitka............." :wink: :twisted:
Mačica Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 He he he. Moja ritka je pa ziher velik navdih za vse ljubitelje tovrstnih zadevščin :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted:
D.J. Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Kekec, ti si najboljša naložba v reklamo :wink: :!: :B-fly: O & P VeRonika Roni,priznam,da nosim s seboj (vedno) še boljšo naložbo...samo ti verjetno misliš,da imam v žepu steklenico..... mogoče pa zaradi te steklenice ona misli da si kronik in to veeeelik, kot tvoja steklenica morda je le šampanjec, en špric pa konec :?: :D sicer se pa pridružujem ritoizmu :D bravo obema poloblama, ki prijetno božata moto sedeže
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se