Skoči na vsebino

kaj narediti-Aprilia sr 125

-baSe-

Priporočene objave

Pozdravljeni

Po dolgem casu sem spet malo obiskal moj najljubsi forum z nasledno tezavo. Imel sem aprilio rs 125 z unicenim cilindrom,batom,sklopko.bremzami ki sem jo zamenjal z skuterjem sr 125 ki pa je uvozen iz italjanskega odpada in ima samo neko potrdilo o nakupu na odpadu in nobenih drugih papirjev. Skuter deluje super bat je vredu. Kaj se da narediti ce kupim sasijo od sr 50 ali bi pasala gor masina od 125 in nato registriram pod 50???? Ali se da to kje prodati za dele ce nic drugega???? Kaj je najbolje da naredim z motorjem? Mislil sem da je menjava dobra odlocitev vendar sedaj imam motor ki ga ni moč registrirati-prejšnjega bi vsaj lahko popravil z velikimi vložki...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prodaj po delih, ker če boš motor montiral na 50cc in registriral, ti ga bojo slej ko prej vzeli policaji... ali pa nabavi papirje če jih boš kje dobil in legalno registriraj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Prodaj po delih, ker če boš motor montiral na 50cc in registriral, ti ga bojo slej ko prej vzeli policaji... ali pa nabavi papirje če jih boš kje dobil in legalno registriraj.

jaz se zanimam za nakup celega motorja če prodaš :))

lp , Primož

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!