jezek19 Objavljeno Marec 23, 2012 Opozori Objavljeno Marec 23, 2012 Pozdravljeni! Več kot se pogovarjam ugotavljam, da nas je precej potapljačev med motoristi ( ali pa obratno). Koliko nas je, javite se. Lahko bi naredil kak potop, seveda z motorji, opremo pa nam bi pripeljali kolegi potapljači, tako vsaj del sam. lp Marjo DXR16 1
Snečer Objavljeno Marec 23, 2012 Opozori Objavljeno Marec 23, 2012 Kako pa izgleda potop z motorjem? :mellow: trebor in DXR16 2
Cartman Objavljeno Marec 23, 2012 Opozori Objavljeno Marec 23, 2012 (popravljeno) če kdo rabi, ugodno prodam kompenzator plovnosti, scubapro master glide, z oktopusom/inflatorjem air2. 40 potopov, letnik 2006. potaplanje so mi prepovedali dohtarji zato je naprodaj. za drobiž dam tud sepadiver top line obleko, mislim da je velikost 6 in mejte se ful lepo na potopih. kar pa se kombinacije tiče dive+moto, meni ni blo fajn. po potopih sm se zmer raj u avto naložu. Zmatran. Popravljeno Marec 23, 2012. Popravil Cartman
jezek19 Objavljeno Marec 23, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2012 Kako pa izgleda potop z motorjem? :mellow: Kolegi ti peljejo potapljaško opremo, ti pa z motorjem na lokacijo. Dvojni užitek , še posebej, če je potapljanje kje v Dalmaciji ali srednjem Jadranu! Prejšni teden to izvedel na Pagu! lp Marjo
jezek19 Objavljeno Marec 23, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2012 če kdo rabi, ugodno prodam kompenzator plovnosti, scubapro master glide, z oktopusom/inflatorjem air2. 40 potopov, letnik 2006. potaplanje so mi prepovedali dohtarji zato je naprodaj. za drobiž dam tud sepadiver top line obleko, mislim da je velikost 6 in mejte se ful lepo na potopih. kar pa se kombinacije tiče dive+moto, meni ni blo fajn. po potopih sm se zmer raj u avto naložu. Zmatran. Upam da ti bo uspelo prodat opremo in da je s teboj OK! Če pa se bomo zbrali, pridi zraven. Zmatran?, odvisno od potopa, ma za vožnjo z motorjem premalo, da bi odpovedal. lp Marjo
FLY Objavljeno Marec 23, 2012 Opozori Objavljeno Marec 23, 2012 Kolegica sprašuje če jo vzamete s sabo.Odkar ima motor nima več za jeklenke in modrc tako da ostane samo apnea .Bi šlo? trebor in rdeci_vragec 2
THOMPSON Objavljeno Marec 23, 2012 Opozori Objavljeno Marec 23, 2012 Nazadnje sem bil motorist-potapljač med poplavami septembra 2010 na Ljubljanskem barju. Posnetkov potopa motorja sicer nimam, saj je fotoaparat vzel slovo skupaj z ležaji na kolesih in zadnjem zobniku. V zameno sem dobil ravmo/išijas/lumbago/100bolezni,... Drugače pa, precej sem se aktivno potapljal v 90, ko sem opravil usposabljanje. Zanimivo, zadnja leta sploh ne potrebujem več kompenzatorja plovnosti Maščoba me vleče gor! lp andrej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se