TICI Objavljeno Marec 31, 2012 Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 hahahahahah hmmmm tako je sem izvedla da bo bolj ne kot ja ... za plac ... tako da folk ... ideje ideje za plac HP hahahahahahahaha ne ne
KeC Objavljeno Marec 31, 2012 Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 Ma na takle način se ne boste čisto nič zmenli. Če hočeš dobit folk na kup je edini način, da poveš točno datum in plac in pride kdor pride. Takšno prepucavanje pa kdaj bi pa a ne bi pa kam pa kako pa kdo ja pa kdo ne pa ali bi ali ne ne bo privedlo nikamor. Kot bi "kekec the third" rekel: ... pridem ... Ninč in halls 2
Arriba Objavljeno Marec 31, 2012 Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 Ideja za plac? Hmmm.... lahko bi se dobili kje za Kolpo, npr. v Adlešičih, pa še prešotori se lahko, da le ne bo premrzlo, ker je še malo zgodaj za take prireditve. No sicer pa nas bo itak grela metliška črnina.... aders, Kmet2 in gandi 3
TICI Objavljeno April 1, 2012 Opozori Objavljeno April 1, 2012 HEHEHE ja sej vem da je bedno organizirat tako ki ne veš ne ki ne kdaj ne kako ne zakaj hahahaha se bo jutri anja oglasla ... pa bo kaj povedala
anja37 Objavljeno April 2, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 2, 2012 (popravljeno) Tici pobudnik,glavni je MAIDEN,sam jst sem odprla temo,ki nima časa.Dejte predloge,datume in ko pride maiden se z njim do konca..... Popravljeno April 2, 2012. Popravil anja37
moto rider Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 (popravljeno) TICI! Ti napiši: Kje - kdaj in koliko denarja je potrebno imeti s seboj!?! To je vsa umetnost - pa če si DolencGorencštajetcalipaPrimorc!!! Popravljeno April 2, 2012. Popravil moto rider gandi in anja37 2
hp2 Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 na k ne najdete nč...mal pobrskajte jebemtiš http://tinyurl.com/bp5y47l
Kmet2 Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 na k ne najdete nč...mal pobrskajte jebemtiš http://tinyurl.com/bp5y47l :OK:
TICI Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 glej nisem jaz načela vsega tega, sem našla plac .. samo ta vikend ni na razpolago .. pa zastonj bi bil ...
Zivnorc Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 in ko pride maiden se z njim do konca..... ...sorri... ampak se raje s tabo 6x, kot da samo pomislim z njim ... gandi in Kmet2 2
anja37 Objavljeno April 2, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 2, 2012 nuorc ne me j.... z takmi,ki se mi že hlimpa po tebi gandi 1
umetnica51 Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 Kaj bo zdj s piknikom???? Kolega je rekel, da ima njegov znanec proti Šentilju plac za piknik, gor je tud ena koča... Takoj da plac, samo zato k un mene pozna... gandi in She 2
matjazg Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 Predsednik Crknenih podgan ma plac za piknik ko bomba. Tam ku so mele Crknene podgane motozbor. Vedno je za dogovor. Sma se menla in je reku da bi se za par piru zmenl. thumper, She in Kmet2 3
anja37 Objavljeno April 3, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2012 Nej kdo da datum in plac,pove kaj kako in damo keš in je....MAIDEN JE STISNU REP MED NOGE IN....
hp2 Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 men se zdi d bom u žireh pjan ta vikend...tko kt se tuki menmo,bo prej konc sveta kt pa piknik..pa so konc sveta že 5x prestavli :lol1: anja37 1
Kmet2 Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 No brez kompliciranja izberemo plac od U51 ali Matjazg.....zdej se pa samo še moremo prijavit,kolko nas gre in posledično bomo vedeli koliko pijače in hrenovk bomo rabli in koliko bomo za to potrebovali dinarčkov,ki se potem na prijavljene razdeli na enakovredne dele, Za tistega ki bo dal pa plac in organiziral prevoz pijače in jedače je pa vse zastonj pa še pomagali mu bomo...a nee.... še kako vprašanje.......ne.....no potem se pa začnite prijavljat in vsak naj se dopiše na seznam,za začetek ga naredim jaz...... Kmet2 Anja37 Matjazg Zivnorc TICI hp2 Moto rider Gusar Pajkica Arriba KeC Dr_Jakob GangY PiKi17 Jozexj6 Alen1 evo to je to zdej pa akcija.....če bo vsak prislonil samo mal truda bo stekel.....tud če se noben več ne prijavi nas je dost za dober žur......seveda so pa prijave in pomoč pri organizaciji dobrodošle!!!!! No Anja37 gremo v napad :grim Arriba, umetnica51 in anja37 3
anja37 Objavljeno April 3, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2012 Kmet ne me j.... al si me zdej res na suho ruknu ravno u..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kmet2 1
anja37 Objavljeno April 3, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2012 jakob da bo klobase je neki omenu-ZRIHTAU U51 ZENF.....
KeC Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 No brez kompliciranja izberemo plac od U51 ali Matjazg.....zdej se pa samo še moremo prijavit,kolko nas gre in posledično bomo vedeli koliko pijače in hrenovk bomo rabli in koliko bomo za to potrebovali dinarčkov,ki se potem na prijavljene razdeli na enakovredne dele, Za tistega ki bo dal pa plac in organiziral prevoz pijače in jedače je pa vse zastonj pa še pomagali mu bomo...a nee.... še kako vprašanje.......ne.....no potem se pa začnite prijavljat in vsak naj se dopiše na seznam,za začetek ga naredim jaz...... evo to je to zdej pa akcija.....če bo vsak prislonil samo mal truda bo stekel.....tud če se noben več ne prijavi nas je dost za dober žur......seveda so pa prijave in pomoč pri organizaciji dobrodošle!!!!! No Anja37 gremo v napad :grim Kot sem rekel, iz te moke ne bo kruha, se zraven spravljate ko penzjonisti. Pa mislim, da sem bil dovolj jasen, ko sem napisal: ... pridem ... anja37 1
umetnica51 Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 KeC malo potrpežljivosti.... iz te moke bodo francoske štručke.... :lol: Zdj se še zbirajo predlogi. Mislim pa, da je Arriba tud nekaj omenil... Naj pa povem, da tam v šentilju ni treba plačat nič za plac. Obstaja pa še varianta lovske koče v Kamniku... Tam pa lahko prespi do 30 ljudi al pa še več She 1
anja37 Objavljeno April 3, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2012 KeC nč nisi biu jasn,sam da prideš,da nam bo lepo...... :grim umetnica51 1
hp2 Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 . Tam pa lahko prespi do 30 ljudi al pa še več kva a misleš d bm šou spat na žur... :kva2: anja37 1
umetnica51 Objavljeno April 3, 2012 Opozori Objavljeno April 3, 2012 anči a ti misliš piknik al zabavo dolgo v noč.... rabiš prenočišče tud al sam travnik... hp2 bo tebi problem še en žur spravit v svoj natrpan urnik..
anja37 Objavljeno April 3, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2012 U51 ne rabim prenočišča,ga z seboj prpeljem.... umetnica51 in Kmet2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se