anja37 Objavljeno April 12, 2012 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2012 Koča je 100% prpravna,kontaktiram samo še z maidnom in vam javiva....Jst u51 pa bom povaljala PLANINCA :grim Kmet2 in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno April 12, 2012 Deli Objavljeno April 12, 2012 MA JEST SEM VEDELA...da bo..... 1. ANČKIN PIKNIK ... DOČAKAL DAN De .... še vsaka fešta se enkrat izpelje... Kmet2 in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 12, 2012 Deli Objavljeno April 12, 2012 Bravo punca,da zapremo gof.... tem pesimistom in kritizerjem :grim anja37 in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 12, 2012 Deli Objavljeno April 12, 2012 jaz sem večni optimist..... tut če bom že u penziji k se to zgodi, bo velal umetnica51 in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 12, 2012 Deli Objavljeno April 12, 2012 jaz sem večni optimist..... tut če bom že u penziji k se to zgodi, bo velal Dej da si ne boš petko zlomila..... :grim anja37 in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 12, 2012 Deli Objavljeno April 12, 2012 Dej da si ne boš petko zlomila..... :grim pa tut če, mam zmer drugo u rezervi Kmet2 in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miliy Objavljeno April 12, 2012 Deli Objavljeno April 12, 2012 Koča je 100% prpravna,kontaktiram samo še z maidnom in vam javiva....Jst u51 pa bom povaljala PLANINCA :grim U madonca, js pa full rad u planine hodim, sem že skor planinc...a to šteje??? anja37 in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno April 12, 2012 Deli Objavljeno April 12, 2012 Kaj zdej, jest se ze od velke noci postim pa cakam na tale piknik ... Maiden... zar nogo na moj moped, sem probu ! in??? a se ti je motor razdru anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 13, 2012 Avtor Deli Objavljeno April 13, 2012 maiden Grut 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 13, 2012 Avtor Deli Objavljeno April 13, 2012 DOBRA FEŠTA,u51 to bo himna :grim PETEK JE ZA METEK, ROMANTIČEN ZAČETEK ŠEFE MIDVA GREVA, PLAŽA SE SEGREVA PUNCAM VSE SE MAJE, V MISLIH MAM HAVAJE A JAZ VEM KO PRIDE MRAK, SPET BOM VESELJAK PLAŽA BO NA NOGAH, FRANČEK PA NA ZOBAH VSA OBALA MIGA, JULIJA GA DVIGA K MORJU VSI HITIMO, DA NE ZAMUDIMO PETKE MINIKIKLCE IN VROČI DEKOLTE REFREN; KJE SI MOJA LJUBICA, PRIDI BOVA PUMPALA KRASNO SE UJAMEVA, Z BOKI MIGAVA Z NAMA DRUŽBA VSA A A KJE SI MOJA LJUBICA, BI TI Z MANO PUMPALA NOČI SE PREDAJALA, NORO PLESALA Z NAMA DRUŽBA VSA A V PETEK SE DOBIMO, SE ŽE VESELIMO V PETEK SE DOBIMO, NA MORJE PRIHITIMO ČAKA ME SANGRIJA, PUNCA SE ŽE ZVIJA A JAZ VEM KO PRIDE MRAK, SPET BOM VESELJAK ---- REF--- 2X NOČI SE PREDAJALA, NORO PLESALA Z NAMA DRUŽBA VSA A Miliy, umetnica51, Grut in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 13, 2012 Deli Objavljeno April 13, 2012 pa tut če, mam zmer drugo u rezervi ... pa kondom za štrumpantlnom.... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno April 13, 2012 Deli Objavljeno April 13, 2012 (popravljeno) Ka če bi babe rajš organizirale, ne pa rimale Popravljeno April 13, 2012. Popravil Dr_Jakob Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 13, 2012 Deli Objavljeno April 13, 2012 ... pa kondom za štrumpantlnom.... kaj pa nej s kondomom Grut in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 13, 2012 Deli Objavljeno April 13, 2012 kaj pa nej s kondomom Prnes pa ti bom pokazal..... :naughty: Zivnorc, anja37, trebor in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 13, 2012 Deli Objavljeno April 13, 2012 kaj pa nej s kondomom Namesto dežkota ga mej :lol: umetnica51, Zivnorc in Grut 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 13, 2012 Deli Objavljeno April 13, 2012 Prnes pa ti bom pokazal..... :naughty: jih nkol nisem okol nosila pa ne ga preveč kazat, da nauš brez ostau Namesto dežkota ga mej :lol: maus, men špegu več pokaže k teb zato se ne morm not stlačt maus, Grut in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno April 13, 2012 Deli Objavljeno April 13, 2012 kaj pa nej s kondomom Matr duš vumnka...uporab domišlijo :angry: trebor in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 13, 2012 Deli Objavljeno April 13, 2012 Matr duš vumnka...uporab domišlijo :angry: moja domišlija čist na druge artikle pali Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno April 15, 2012 Deli Objavljeno April 15, 2012 moja domišlija čist na druge artikle pali ...na vampe in bikova jajca... Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 15, 2012 Deli Objavljeno April 15, 2012 ...na vampe in bikova jajca... vampi njami pa na une krofe k si mi jih še dolžn Zivnorc in Grut 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 15, 2012 Deli Objavljeno April 15, 2012 ...moj vamp je mal kosmat... a te kej moti? ...krofa bova pa kr una pojedla, k ju za modrcom švercaš.... Kmet2 in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 15, 2012 Deli Objavljeno April 15, 2012 ...moj vamp je mal kosmat... a te kej moti? ...krofa bova pa kr una pojedla, k ju za modrcom švercaš.... in če bo v petkah se sploh sklanjat ne boš rabu.....ko boš krofe načel... Grut 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno April 15, 2012 Deli Objavljeno April 15, 2012 vampi njami pa na une krofe k si mi jih še dolžn ,ob prvi priliki,greva na vampe in krofe...aj proms... :wacko: pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 15, 2012 Deli Objavljeno April 15, 2012 ,ob prvi priliki,greva na vampe in krofe...aj proms... :wacko: sam da nau tko k s piknikom tedržimzabesedo Grut in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno April 15, 2012 Deli Objavljeno April 15, 2012 sam da nau tko k s piknikom tedržimzabesedo dej ne umedlevi...čez 14 dni,ko sem frej greva... pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se