Dr_Jakob Objavljeno Maj 3, 2012 Deli Objavljeno Maj 3, 2012 p.s. Hvala k ste povedal P**** Hochstaplerske! Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 3, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2012 Igor je biu vodja vsega,tko da ......MA FAJN JE BILO IGOR SVAKA TI ČAST!!!! umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 3, 2012 Deli Objavljeno Maj 3, 2012 Tud jaz ne vem nič o nobenem pikniku.......da je bil,da bo......skregan z tabo Anja Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 3, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2012 Ma z vami se neki menit,kot marsikdo tu že napisau,bo prej mimo leto,hahhahahahahahaha Kmet nč bit skregan,sem kmalu ponovimo,pa se vidmo-VERJEMI... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 3, 2012 Deli Objavljeno Maj 3, 2012 Ma z vami se neki menit,kot marsikdo tu že napisau,bo prej mimo leto,hahhahahahahahaha Kmet nč bit skregan,sem kmalu ponovimo,pa se vidmo-VERJEMI... No zdej sem mal manj skregan........ampak še vedno umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 3, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2012 Kmet ne me kr neki v 3 dni jebat no....ker ne pozabim tko hitro in tudi znam vrnit!!!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 3, 2012 Deli Objavljeno Maj 3, 2012 Kmet ne me kr neki v 3 dni jebat no....ker ne pozabim tko hitro in tudi znam vrnit!!!! :grim Prvo me morš ujet,da mi lahk kej vrneš lahko me pa drugič povabiš zraven,pa me ne boš rabla lovit,pa ti bom jez kej vrnu....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 3, 2012 Deli Objavljeno Maj 3, 2012 O, fak, še eno hudo jebačino sem zamudu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Maj 4, 2012 Deli Objavljeno Maj 4, 2012 O, fak, še eno hudo jebačino sem zamudu ... You and me both, buddy... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 4, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 4, 2012 O, fak, še eno hudo jebačino sem zamudu ... Mamo JEŽA ne se bat,pa ga boš lahko...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miliy Objavljeno Maj 4, 2012 Deli Objavljeno Maj 4, 2012 Tud jaz ne vem nič o nobenem pikniku.......da je bil,da bo......skregan z tabo Anja Sva že dva Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 7, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2012 Sva že dva :lol1: maiden je ta ki si ne upa mi smo ga mel,tko da ... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2012 Deli Objavljeno Maj 7, 2012 :lol1: maiden je ta ki si ne upa mi smo ga mel,tko da ... :xx: Kdo je že odprl temo pa neki začel kurt pole pa tema :angry: pol se greste pa še hvalt,da ste ga mel pa jaz ga mam na ta način lohk vsak dan :evilgrin: Tko da..... :xx: :xx: :xx: pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 7, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2012 Kdo je že odprl temo pa neki začel kurt pole pa tema :angry: pol se greste pa še hvalt,da ste ga mel pa jaz ga mam na ta način lohk vsak dan :evilgrin: Tko da..... :xx: :xx: :xx: Kmet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno Maj 7, 2012 Deli Objavljeno Maj 7, 2012 Nisem vedu, da se reče vožnji od gostilne do gostilne v skupini parih motoristov PIKNIK :evilgrin:. Pri nas, ko rečemo piknik se dobimo okoli poldneva, vržemo kaj na žar, tistemu ki paše, pije alkoholične napitke , tiste ki alkohol ne zanima preveč raje . Ne vem, če je tisto vaše srečanje glih izgovor, da vam je ratalo organizirat piknik. Jst bi se bolj držal nasveta DrJ kako zgleda organizacija piknika... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 7, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2012 Pa ko si ti Sego,da nas boš še na suho......poleg DR.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 7, 2012 Deli Objavljeno Maj 7, 2012 kr neki ..... mi smo tut mel piknik, sam nas je blo mal več k 7... a to tut šteje? pa pelal smo se tut :closedeyes: ..... Grut 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 8, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2012 kr neki ..... mi smo tut mel piknik, sam nas je blo mal več k 7... a to tut šteje? pa pelal smo se tut :closedeyes: ..... Pajki super,a ni bolš piknik v ožjem krogu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 8, 2012 Deli Objavljeno Maj 8, 2012 Pajki super,a ni bolš piknik v ožjem krogu .) sej nismo bli u krogu kak piknik je pa to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 8, 2012 Deli Objavljeno Maj 8, 2012 sej nismo bli u krogu kak piknik je pa to? Verski,kultski....kaj ne veš....Anja pa bog plodnosti pa take pa to...... :lol1: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 8, 2012 Deli Objavljeno Maj 8, 2012 Verski,kultski....kaj ne veš....Anja pa bog plodnosti pa take pa to...... :lol1: aja, jaz sem zmer izven kroga pa ne vem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 8, 2012 Deli Objavljeno Maj 8, 2012 (popravljeno) aja, jaz sem zmer izven kroga pa ne vem pa sej jez tud......ma najbuljš,da se midva zmenva pa nardiva piknik......midva,pa še kakšen...pole se pa hvalmo kak je blo super :lol: pa prid u petkah iz avatarja Popravljeno Maj 8, 2012. Popravil Kmet2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 8, 2012 Deli Objavljeno Maj 8, 2012 pa sej jez tud......ma najbuljš,da se midva zmenva pa nardiva piknik......midva,pa še kakšen...pole se pa hvalmo kak je blo super :lol: pa prid u petkah iz avatarja ma petke so fajn za odganjat nepovabljene dober zaboli.... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 8, 2012 Deli Objavljeno Maj 8, 2012 ma petke so fajn za odganjat nepovabljene dober zaboli.... Pajki ma jaz sem navihan ko en mali kuža,vrjem,da me ne bi..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 9, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2012 Verski,kultski....kaj ne veš....Anja pa bog plodnosti pa take pa to...... :lol1: Vsaj en ki neki ve,kako to poteka... pajki tebe bomo pa še naučil .) Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se