minca Objavljeno Junij 5, 2012 Opozori Objavljeno Junij 5, 2012 .....mi s parimi motosvetovci smo pretekli vikend imeli manjši ''piknik''... sm določila datum, uro in je blo umetnica51, trebor in anja37 3
umetnica51 Objavljeno Junij 5, 2012 Opozori Objavljeno Junij 5, 2012 minca sam bilo nas je pa k rusov.... Naslednji piknik bo v MARIBORU enkrat julija v avgustu :grim ...al pa jeseni z bogračem :grrr trebor 1
minca Objavljeno Junij 6, 2012 Opozori Objavljeno Junij 6, 2012 minca sam bilo nas je pa k rusov.... Naslednji piknik bo v MARIBORU enkrat julija v avgustu :grim ...al pa jeseni z bogračem :grrr sej nas je blo dost....izbrana elita :kva2: trebor 1
Kmet2 Objavljeno Junij 9, 2012 Opozori Objavljeno Junij 9, 2012 sej nas je blo dost....izbrana elita :kva2: Da lahko rečeš izbrana elita.....morm bit jaz zraven anja37 1
anja37 Objavljeno Junij 13, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 .....mi s parimi motosvetovci smo pretekli vikend imeli manjši ''piknik''... sm določila datum, uro in je blo Sam sm 100%,da ni blo tko luškankot n našem pikniku bilo svega i svašta
anja37 Objavljeno Junij 13, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 Da lahko rečeš izbrana elita.....morm bit jaz zraven Ja sej ti si biu a si biu tolk zapaljen,da se ne spomniš nč več :notworthy: .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se