ivek94 Objavljeno April 15, 2012 Opozori Objavljeno April 15, 2012 jaz bi uprašal kako se montirajo bt vilce na apn4.baje treba nekaj rezat..zdej bi pa blo fajn da bi mi en to opiše postopek dela.hvala.
franc Objavljeno April 16, 2012 Opozori Objavljeno April 16, 2012 Kolikor jaz vem ni treba rezat ampak podlagat. In če se ne motim rabiš potem še prednje kolo od Bt-ja (zaradi disk zavore). Poglej na kakšnem moped forumu, takih "predelav" kolikor hočeš (z navodili in slikami... ) . lp Franc
tjaz112 Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 živijo jaz imam pa problem,da mi neda iskre,menjane so bile že platine,kondenzator ter kabel za na svečko. samo ko pošlatam kabel me pa fejst zruka. kaj bi lahko bilo ?? l.p Všeč mi je
gusar Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 (popravljeno) Lahko,da kabel kje prebija. Probaj z svečko,ki jo vzameš iz motorja,ki normalno laufa. Popravljeno Junij 13, 2013. Popravil gusar
tjaz112 Objavljeno Junij 16, 2013 Opozori Objavljeno Junij 16, 2013 oi! zdej sem zrihtu,mi da iskro,sam zdej mam pa problem da mi vzge.normalno inxna mestu dobi obrate,lahko dam gas do konca,ampak ko hocem speljati mi cez 1mcrkne,ce navijem gas do konca,ce p a dam gasa 3/4 pa spelje samo gre zlo pocas in ce hocem dat gas do konca crkne. pa se vzge samo z zaprtim benxinom,ce odprem pipico mi ne vzge. kaj je lahko narobe???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se