Skoči na vsebino

Utekanje novega 2-t motorja z blokadami.

fico182

Priporočene objave

Pozdravljeni, Pred 2 dnevoma sem postal novopečeni lastnik novega piaggio typhoona 50 -2t - Nov model.

Takoj ko sem motor šel prevzet, sem serviserju rekel da mi pobere ven blokade, (slepa cev, obroček, Poveča dizo), ampak je on zatrdil da tega nebo naredil do 500km, češ naj se motor dobro uteče. Seveda se meni to ne zdi vredu, saj nisem mnenja, da se motor dobro zajnfara z 53 dizo ( al kolko je pač original v piaggio agregatu), in obročkom v variatoru pri katerem se motor visoko vrti pri 45. Sedaj sem naredil 80 km, mašina še je čisto frišna, v tank sem vsipal malo olja, ampak najraje bi sam pobral te blokade že ven, ampak vseeno me zanima, kaj menite kako se motor uteče z blokadami, Kljub temu, da se še nisem peljal preko 30kmh, prav zaradi tega da bi se izgonil velikim obratom. In na kaj bi še moral paziti kljub temu da sem prej ajnfaral že najmanj 3 cilindre, vendar so vsi bili vodno hlajeni Sporti in seveda brez blokad Ta pa je org Piaggio AC :D

Pa Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ti samo poberi ven blokade. kot si že sam prišel do zaključka, je to ena navadna bedarija - slepa cev zabija nazaj, obroček ti obrate nabija zdaj ko je najmnj treba. kot da bi ti nov avto prodali in rekli da ne smeš vozit preveč na obratih, imel pa bi samo prvo in drugo brzino :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ti samo poberi ven blokade. kot si že sam prišel do zaključka, je to ena navadna bedarija - slepa cev zabija nazaj, obroček ti obrate nabija zdaj ko je najmnj treba. kot da bi ti nov avto prodali in rekli da ne smeš vozit preveč na obratih, imel pa bi samo prvo in drugo brzino :). dizo pa pusti pri miru, ne vem kaj bi z večjo dizo pri original mašini.

aja še to, boš videl da boš razočaran, ker ima krati menjalnik in ti bo tudi brez blokade dokaj hitro prišel na obrate, samo mi nisi verjel.
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:D

Kakšno ulaufavanje ! ! blokade ven pa vozi, če crkne naj crkne v garanciji in če se da blokade nazaj ! Pa ne se bat, če mu ni namenjeno NEBO crknil !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kakšno ulaufavanje ! ! blokade ven pa vozi, če crkne naj crkne v garanciji in če se da blokade nazaj ! Pa ne se bat, če mu ni namenjeno NEBO crknil !

Tut res :D, vendar mislim da malo ga je vseeno treba čuvat od začetka, glede na to da je garancije 2 leti in mislim da na neomejeno število prevoženih kilometrov. Upajmo da mu je :D

Pa Lp

Popravljeno . Popravil fico182
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja še to, boš videl da boš razočaran, ker ima krati menjalnik in ti bo tudi brez blokade dokaj hitro prišel na obrate, samo mi nisi verjel.

Iz nekakšnih svojih prepričanj ne verjamem ljudem, ki govorijo na pamet, oz govorijo nekaj, za čemer nimajo dobrega argumenta. Če sem izprašal veliko ljudi, ali ima Piaggio zračno hlajenje krajše prenose od Piaggio LC, so me vsi le debelo pogledali. Logične razlage ni. Če jo ti imaš pa nevem, kar hočem povedat je da se ljudem, ki govorijo nekaj napamet oziroma nimajo za določene trditve pripravljenih logičnih obrazložitev reče nakladači. Zato te prosim da se izražaš tako, da te bom razumel oziroma argumentiraš svoje trditve, preden hočeš, da ti nekdo na besedo vrjame.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Iz nekakšnih svojih prepričanj ne verjamem ljudem, ki govorijo na pamet, oz govorijo nekaj, za čemer nimajo dobrega argumenta. Če sem izprašal veliko ljudi, ali ima Piaggio zračno hlajenje krajše prenose od Piaggio LC, so me vsi le debelo pogledali. Logične razlage ni. Če jo ti imaš pa nevem, kar hočem povedat je da se ljudem, ki govorijo nekaj napamet oziroma nimajo za določene trditve pripravljenih logičnih obrazložitev reče nakladači. Zato te prosim da se izražaš tako, da te bom razumel oziroma argumentiraš svoje trditve, preden hočeš, da ti nekdo na besedo vrjame.

mene boli k..... če mi ti verjameš ali ne!!! ti maš ta motor in ti boš to spoznal, ko boš dal ven blokado. ampak sem prepričan da ko boš to tudi sam ugotovil, ne boš nikoli priznal da imam prav.... ahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! jaz se lahko izražam kot doktor, pa me vseeno ne boš razumel, ker si pač omejen.

Popravljeno . Popravil drjanez
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene boli k..... če mi ti verjameš ali ne!!! ti maš ta motor in ti boš to spoznal, ko boš dal ven blokado. ampak sem prepričan da ko boš to tudi sam ugotovil, ne boš nikoli priznal da imam prav.... ahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! jaz se lahko izražam kot doktor, pa me vseeno ne boš razumel, ker si pač omejen.

To si se pa zmoto, če je kdo omejen si to ti, saj TI trosiš babje čenče okoli, oziroma sviraš K**** na totem forumu in smetiš moje teme, ki jih odprem zato da bi dobil kakšno koristno informacijo, pa se vključiš ti in mi začneš nakladat o nesmislih. Verjetno si kak Geek zalepljen na ekran in cele dneve obiskuješ strička Googla, potem pa prodajaš tu svoje omejene ugotovitve in mastrubiraš na tele ženske bedre ki jih imaš na prikazani.

Najdi si življenje človek.

Popravljeno . Popravil fico182
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To si se pa zmoto, če je kdo omejen si to ti, saj TI trosiš babje čenče okoli, oziroma sviraš K**** na totem forumu in smetiš moje teme, ki jih odprem zato da bi dobil kakšno koristno informacijo, pa se vključiš ti in mi začneš nakladat o nesmislih. Verjetno si kak Geek zalepljen na ekran in cele dneve obiskuješ strička Googla, potem pa prodajaš tu svoje omejene ugotovitve in mastrubiraš na tele ženske bedre ki jih imaš na prikazani.

Najdi si življenje človek.

Aja, to je verjetno tvoj izbruh jeze, ker si ugotovil da je kratki prenos... ahahahahaa

LOSER!!!!

Popravljeno . Popravil drjanez
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no dej fanta umirta se mal , človek sprašuje za nasvet ...

jest bi jih dal ven (osnovne blokade ) dizo pust zaenkrat ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Umiri se lahko samo tip z psevdonimom drjanez, jas sem to temo odprl iz lastne potrebe po informaciji, ta človek pa vse skupaj zavira iz meni neznanega razloga.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In mojster, če si mislil da si me z tem prepričal, ker si mi zalepo link od nekekga švabskega foruma, kjer nakladajo objave točno takšni nakladači tvojega kalibra, se motiš.

ni švabski forum, ampak je nizozemski, butl.
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni švabski, ampak je nizozemski, butl. Niso dolgi prenosi ampak so kratki, butl. Come on? Zaključi že enkrat nakaladač, dovolj si nakladal, zdaj pa lahko odpreš xxx vsebino in nadaljuješ z svojim dnevom. Samo ne mi smetit več po mojih temah prosim. Hvala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni švabski, ampak je nizozemski, butl. Niso dolgi prenosi ampak so kratki, butl. Come on? Zaključi že enkrat nakaladač, dovolj si nakladal, zdaj pa lahko odpreš xxx vsebino in nadaljuješ z svojim dnevom. Samo ne mi smetit več po mojih temah prosim. Hvala

ne da se mi več s tabo ukvarjat, ker si, kot si že sam ugotovil kaj
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!