Skoči na vsebino

Peugeot SF2

shark99

Priporočene objave

Pozdravljeni,

kupil sem navedeni skuter in imam probleme že od začetka. Vžge normalno, ko se peljem se mi temperatura motorja skoraj nič ne dvigne, samo črtico dve, potem pa naenkrat začne zmanjkovati moči in hitrost pada. Včasih ga ugasne. Prižgem in se peljem naprej, včasih 2 dni brez problema, včasih že čez 2km ponovno ugasne. Zdaj se mi je 2x zgodilo, da ga nisem mogel več niti vžgati. Prvič sem dal na servis, so menjali svečko in je užgal, ampak spet se peljem kakšen kilometer in ga zaduši, ter obstane. Prej se peljem in naenkrat skoči temperatura skoraj na max. in ga ne morem več vžgati. V ausupuhu je pokalo od vročine. Že cel dan ne vžge in nimam pojma kaj naj naredim..hvala

edit: gre za letnik 2003 in 50ccm.

Popravljeno . Popravil shark99
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To imaš vodno ali zračno hlajenje? Če je vodno, in ni blo poskrbljeno za vodno pumpo, in semering vodne črpalke, možno da imaš pregret cilinder, podobna stvar se je zgodila bratrancu ko se je vozil brez vode v hladilniku, skuter se je pregrel, sedaj pa ko je hladen potegne dobro, ko se segreje pa ga spravi komaj čez 50kmh, včasih tudi manj, ker se pač material raztegne in pade kompresija in vse skupaj. To ja samo ena izmed opcij če imaš vodno hlajenje, če pa zračno pa je cilinder prav tako lahko pregret, če je bil veliko vožen v hribe.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!