atvdavor Objavljeno April 29, 2012 Deli Objavljeno April 29, 2012 Pozdrav! Imam problem. ATV vžge normalno ampak ko dam gaz crkne ne glede na to kako nastavim uplinjač. uplinjač sem zdaj že 10x brebexlal tako zrak kot gorivo in ne vem kako najti pravi položaj. Baje, da je nekje 1,5-2 obrata tista osnova ampak še vedno crkne, ko dam gaz. Prosim pomoč! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno April 29, 2012 Deli Objavljeno April 29, 2012 Pozdrav! Imam problem. ATV vžge normalno ampak ko dam gaz crkne ne glede na to kako nastavim uplinjač. uplinjač sem zdaj že 10x brebexlal tako zrak kot gorivo in ne vem kako najti pravi položaj. Baje, da je nekje 1,5-2 obrata tista osnova ampak še vedno crkne, ko dam gaz. Prosim pomoč! Kot prvo reče se GAS pravilno slovensko,ko dodam plin ! GAZ pa je Ruski avto ! Za pameten odgovor na tvoje vprašanje bi moral napisati,če že misliš,da je kriv vplinjač se pravi iskra, kompresija, izpušni sistem vredu ,dovod goriva in čist zračni filter potem napiši kakšen vplinjaš imaš sploh na tem čudu,če je to vplinjač z gumi membrano je sigurno membrana defektna, sicer pa malo opiši poslikaj itd.najboljša rešitev bo kak dober mehanik ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 30, 2012 Deli Objavljeno April 30, 2012 color tune ali wideband lambda z indikatorjem - tako bos najbolj siguren kje si. jaz imam predpisan 1,75 obrata, pa ga imam zaradi drugacnega airboxa in izpuha nastavljenega na 3 obrate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pprlek1 Objavljeno Marec 1, 2016 Deli Objavljeno Marec 1, 2016 Lepo pozdravlejni....imam isti problem kot navaja Bremzer....ko dodajam plin,mi enostavno motor ugasne....gre se za CF moto 500A...prosim za pomoč....kaj narest..kje težava... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se