SANJIN-MIXON Objavljeno Maj 2, 2012 Deli Objavljeno Maj 2, 2012 Sem Lastnik Audija A-6 letnik 2004, in me določene stvari zanimajo, pohvale in težave, pa podebatiramo, ker se mi dogajajo določene stvari in bi rad da dobim kakšen pameten nasvet, ker serviserji in pooblaščenci samo na dnar gledajo in vse bi za Novo menjali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Maj 2, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 2, 2012 1) koliko mora obstati temperatura motorja pri normalni vožnji, z klimo in brez 2) kaj je vzrok pri notranji ventilaciji se mi na momente ne vedno, na moji strani in z levestrani zračnika in zadaj iz zračnika prične zelo vroče pihati, na ostalih režah pa normalno kot naštimaš temperaturo 3) ko je hladen motor mi ko je hladno ali toplo na momente pobere gas ampak zelo kratek čas, malo pocuka in gre naprej brez problemov 4) pri prostem teku in ogretem motorju se mi avto na rahlo potresava ampak zelo nežno Hvala vsem za odgovor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
revival Objavljeno Maj 2, 2012 Deli Objavljeno Maj 2, 2012 Mogoče bi pa tester dal odgovor na kako vprašanje?Pri vsej tej elektroniki,bo na pamet govorit težko,mislim,pa da je eden od uporabnikov (mogoče @israjli)bol vešč audia Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Maj 2, 2012 Deli Objavljeno Maj 2, 2012 Glede izpiha notranjega zraka bi na tvojem mestu najprej pogledal filter kabine. Če še ni bil nikol menjan je verjetno fejst zabit in ti lahko automatika serje... Glede cukanja pa nisi napisal ali je dizel ali bencinar. Pri dizelnih verjetno poznaš težave z tako glasnimi EGR ventili. Podreti zadevo in spucati vse. Kar pa še ne pomeni da je to to. Lahko je miljavžent stvari. Jaz sam na svojem prejšnem Saabu 9-5 dizl doktorerov ker mi je skos lučko za mašino metal vn. Sm si kupil tester za 25€ ukradel program na internetu in po mesecu dni porihtal vse! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Maj 2, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 2, 2012 Mogoče bi pa tester dal odgovor na kako vprašanje?Pri vsej tej elektroniki,bo na pamet govorit težko,mislim,pa da je eden od uporabnikov (mogoče @israjli)bol vešč audia bil na večih testerjih pa je pokazalo vse OK, saj zato pa sem izbral drugo pot, glede izkušenj samih lastnikov, kako so rešili podoben primer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Maj 2, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 2, 2012 Glede izpiha notranjega zraka bi na tvojem mestu najprej pogledal filter kabine. Če še ni bil nikol menjan je verjetno fejst zabit in ti lahko automatika serje... Glede cukanja pa nisi napisal ali je dizel ali bencinar. Pri dizelnih verjetno poznaš težave z tako glasnimi EGR ventili. Podreti zadevo in spucati vse. Kar pa še ne pomeni da je to to. Lahko je miljavžent stvari. Jaz sam na svojem prejšnem Saabu 9-5 dizl doktorerov ker mi je skos lučko za mašino metal vn. Sm si kupil tester za 25€ ukradel program na internetu in po mesecu dni porihtal vse! LP Imam bencinarja, bom pregledal filtre kabine in filtre klime mikrofilter, hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Maj 2, 2012 Deli Objavljeno Maj 2, 2012 Kater motor pa maš notr? Imaš predelano na plin? Jaz mal razmišlam da bi dal svojega turbača na plin montirat, čeprov še ni take sile glede porabe ampak vseeno tok da se neki dogaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hondafann Objavljeno Maj 2, 2012 Deli Objavljeno Maj 2, 2012 senzor za notranjo temperaturo je hin ! sem mel isto sranje leva stran mi je grela desna pa hladila . SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Maj 2, 2012 Deli Objavljeno Maj 2, 2012 senzor za notranjo temperaturo je hin ! sem mel isto sranje leva stran mi je grela desna pa hladila . Ali pa motor, ki prestavlja lopute. SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 3, 2012 Deli Objavljeno Maj 3, 2012 (popravljeno) 1) koliko mora obstati temperatura motorja pri normalni vožnji, z klimo in brez 2) kaj je vzrok pri notranji ventilaciji se mi na momente ne vedno, na moji strani in z levestrani zračnika in zadaj iz zračnika prične zelo vroče pihati, na ostalih režah pa normalno kot naštimaš temperaturo 3) ko je hladen motor mi ko je hladno ali toplo na momente pobere gas ampak zelo kratek čas, malo pocuka in gre naprej brez problemov 4) pri prostem teku in ogretem motorju se mi avto na rahlo potresava ampak zelo nežno Hvala vsem za odgovor 1) 90(+/-5)°C, ni vazno ali s klimo ali brez 2) usmerjevalniki zraka (motorcek lopute), softver klimatronika (kar ne verjamem, a moznost obstaja), senzor notranje temperature 3) kdaj si pa nazadnje delal redni servis (svecke)? IAT, MAP/MAF, ECT in lambda so OK? na PD TDIjih so bili problematicni ECT senzorji, pa so pol pili vec kot obicajno, s tem da so bencinarji veliko bolj obcutljivi na napacne podatke kot dizli.. 4) z VCDS-om dvigni prosti tek za 30, 50 rpm. Popravljeno Maj 3, 2012. Popravil Zok SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Maj 3, 2012 Deli Objavljeno Maj 3, 2012 softver klimatronika (kar ne verjamem, a moznost obstaja) Meni je javljal napako: Address 08: Auto HVAC Controller: 8E0 820 043 AB Component: A4 Klimaautomat 1323 Coding: 00000 Shop #: WSC 63251 1 Fault Found: 01809 - Actuating Motor for Temperature Flap: Left (V158) 41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent Reset je rešil zadevo, če bi bil motorček, potem pa je samo motorček krepko preko 130€, pa še štirje so. Menda to na nekaterih avtih crkuje serijsko, dela da se zadeva zamenja pa je kr nekaj. SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Maj 3, 2012 Deli Objavljeno Maj 3, 2012 Najprej si kupi VAG-COM, da lahko večino težav sam preveriš. Drugače pa slovenski audi forum. SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Maj 3, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2012 Kater motor pa maš notr? Imaš predelano na plin? Jaz mal razmišlam da bi dal svojega turbača na plin montirat, čeprov še ni take sile glede porabe ampak vseeno tok da se neki dogaja imam bencinarja 2.4, plin se mi ne splača ker delam na leto od 15 do 20 tisoč km, senzor za notranjo temperaturo je hin ! sem mel isto sranje leva stran mi je grela desna pa hladila . bom preveril hvala, Vidim pa da je nekaj ljudi ki som pripravljeni pomagati, hvala vsem za nasvete ! pa javim kaj je bilo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Maj 13, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 13, 2012 evo zadeva rešena, očistil injektorje, zamenjal senzor temperature, zamenjal termostat, in vse skupaj je bilo povezano z klimo katera mi je pihala vroče, trese se ne več in laufa U NULO, AJA PA ŠE PORABA JE MALO PADLA, , no sedaj ga pa lahko v miru prodam, če je kak interesent na PM HVALA VSEM ZA INFORMACIJE ))))))) SO POMAGALE, strošek 300€ z materijalom thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Maj 29, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 29, 2012 PRODAM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 15, 2012 Deli Objavljeno Avgust 15, 2012 Zakaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se