pik1 Objavljeno April 23, 2013 Opozori Objavljeno April 23, 2013 .. dedec si sam če eno oreng nabrišeš...in to drži pol samo en dan do dva... pol pa je treba licenco spet obnovit... ... hja.. kolkrat ga je pa umetnca fasala.... do tretjega prsta na levi roki je prišla... in to izstegnjenega (vsi ostali pa pokrčeni v pest).. .... kaj veš ???? ... mogoče se pa glih prpravla na licenco .....
motozajebant Objavljeno April 23, 2013 Opozori Objavljeno April 23, 2013 ajde motozajebant ne sprašuj preveč ali sm ali nisem ali bom ali ne bom ... bodi dedec ...in dej hlače dol in svojo rit fotografiraj :glare: :lol: ja, ko daš ti hlače dol in poslikaš svojo rit :naughty:
gregorjanc Objavljeno April 23, 2013 Opozori Objavljeno April 23, 2013 ja, ko daš ti hlače dol in poslikaš svojo rit :naughty: Pa ni važen s katerega profila.
pik1 Objavljeno April 23, 2013 Opozori Objavljeno April 23, 2013 ja, ko daš ti hlače dol in poslikaš svojo rit :naughty: .... ja zmenta se, pa dejta oba hkrat gate dol ..... umetnica51 1
motozajebant Objavljeno April 23, 2013 Opozori Objavljeno April 23, 2013 .... ja zmenta se, pa dejta oba hkrat gate dol ..... no dej, vi raje izbirajte najboljšo rit od tega materiala kar ga imate
BMWflar Objavljeno April 23, 2013 Opozori Objavljeno April 23, 2013 .. dedec si sam če eno oreng nabrišeš...in to drži pol samo en dan do dva... pol pa je treba licenco spet obnovit... ... hja.. kolkrat ga je pa umetnca fasala.... do tretjega prsta na levi roki je prišla... in to izstegnjenega (vsi ostali pa pokrčeni v pest).. Ja govori se da ga Umetnca baje že več let ni fasala, bo treba preverit če se je nazaj zaraslo...
umetnica51 Objavljeno April 23, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2013 tole temo bo treba zapret...zaklenit...ker je ušla iz vajeti.....
levanjogazarini Objavljeno April 23, 2013 Opozori Objavljeno April 23, 2013 Ja govori se da ga Umetnca baje že več let ni fasala, bo treba preverit če se je nazaj zaraslo... Ja, sej jst jo že neki cajta vabm v Kamniku na tortico pa se mi kr neki izmika, bom poskušu prevert če je slučajn plomba nazaj.
HyperJack Objavljeno April 23, 2013 Opozori Objavljeno April 23, 2013 Ja, sej jst jo že neki cajta vabm v Kamniku na tortico pa se mi kr neki izmika, bom poskušu prevert če je slučajn plomba nazaj. UMETNICA51-KOŠUTKA! umetnica51 1
pik1 Objavljeno April 23, 2013 Opozori Objavljeno April 23, 2013 UMETNICA51-KOŠUTKA! .... "če boš sam klikou po monitorju, košutke prepognu ne boš .... nikol .... ajga .... umetnica51 1
umetnica51 Objavljeno April 24, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 24, 2013 Ja, sej jst jo že neki cajta vabm v Kamniku na tortico pa se mi kr neki izmika, bom poskušu prevert če je slučajn plomba nazaj. Najprej zamenjaj to grozno profilno slikco.... pol te pa dam u črno knjižco in tam nekje 2014 lohk tud torta pade Dons sicer grem v Kamnik, ampak skoz letim, mam zobarja, biznis.....pa še medveda policaja morm nest nečaku
umetnica51 Objavljeno Oktober 23, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 .... ne, jest mojo šparam za u polfinale ... Kmalu bo motosvetova žurka... pik...obljuba dela dolg, polfinale je blizu.... daj rit že enkrat nalimaj gor :glare: :lol:
pik1 Objavljeno Oktober 23, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2013 Kmalu bo motosvetova žurka... pik...obljuba dela dolg, polfinale je blizu.... daj rit že enkrat nalimaj gor :glare: :lol: ... prov ... :krneki: umetnica51 1
Kmet2 Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 Bemti od riti sam še koža pa drek na kocinah
umetnica51 Objavljeno Oktober 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 28, 2013 ...pik ne tipkaj več pikic...ampak že kaj nared... ......kmet podrobnosti o stanju tvoje riti ZDAJ lahko zaviješ v celofan.... kmetica, anja37, Lubika Rožica...pa še katera...kje so že tiste obljubljene nagrade :grrr Lubikaa Rozzica 1
Kmet2 Objavljeno Oktober 28, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2013 ...pik ne tipkaj več pikic...ampak že kaj nared... ......kmet podrobnosti o stanju tvoje riti ZDAJ lahko zaviješ v celofan.... kmetica, anja37, Lubika Rožica...pa še katera...kje so že tiste obljubljene nagrade :grrr Zase se brigej umetnica51 1
umetnica51 Objavljeno November 4, 2013 Avtor Opozori Objavljeno November 4, 2013 ...Dej kmet da si ne boš kaj naredu.... si zaklenu dons svojo objavo...a vem da bo DAN D uspešen, vsee dobro ti želim... ....in pazi tud na svojo rit tam v operacijski... :lol: pik1 in Kmet2 2
gasperX Objavljeno November 5, 2013 Opozori Objavljeno November 5, 2013 U51 sej ce ti kdo rit v zivo pokaze sej se ti zmesa, naus vedla kaj z njo pocet hahahahaha umetnica51 1
umetnica51 Objavljeno November 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno November 10, 2013 Gasperx ti sploh nimaš kj ust odpirat tuki .... in zraven dramatizirat o ritah... ....ker če bi pogledau pravila tekmujejo vsi nad 35+ ... tko da mislm da ti je jasn....sj bi te blokirala...pa ne znam :lol: Teb pa manjka še kr neki let da boš v tem rangu... :unsure: :lol: ...oz tud ko boš 35+...ubistvu ne boš
pik1 Objavljeno November 10, 2013 Opozori Objavljeno November 10, 2013 Gasperx ti sploh nimaš kj ust odpirat tuki .... in zraven dramatizirat o ritah... ....ker če bi pogledau pravila tekmujejo vsi nad 35+ ... tko da mislm da ti je jasn....sj bi te blokirala...pa ne znam :lol: Teb pa manjka še kr neki let da boš v tem rangu... :unsure: :lol: ...oz tud ko boš 35+...ubistvu ne boš ... ja po teh tvojih pravilih, bom jest pol lahko kmal tekmoval kar za dva hkrat ... umetnica51 in DAMI34 2
umetnica51 Objavljeno November 21, 2013 Avtor Opozori Objavljeno November 21, 2013 ... ja po teh tvojih pravilih, bom jest pol lahko kmal tekmoval kar za dva hkrat ... ....zgledaš kr dobro ohranjen.... tko da mi nč ni jasn zakaj bi tekmoval za 4 polovičke...oz 2 celi riti
pik1 Objavljeno November 21, 2013 Opozori Objavljeno November 21, 2013 ....zgledaš kr dobro ohranjen.... tko da mi nč ni jasn zakaj bi tekmoval za 4 polovičke...oz 2 celi riti ... ja, glih zadnjič sem se enkrat u špeglu gledu, pa sem bil ful zadovoln ... umetnica51 1
Kmet2 Objavljeno November 22, 2013 Opozori Objavljeno November 22, 2013 Je pa res ja,da si zelo skromen človek,zelo hitr zadovoljen :lol: pik1, umetnica51 in DAMI34 3
umetnica51 Objavljeno November 22, 2013 Avtor Opozori Objavljeno November 22, 2013 ... ja, glih zadnjič sem se enkrat u špeglu gledu, pa sem bil ful zadovoln ... hahahaaa... :lol: še en model k je samovšečen in vase zagledan... ........sam u živo mi nis deloval tak pik1.... ampak kot spodoben prijazen in kulturen džentelman z navitim jezikom.... pik1 in Kmet2 2
Zivnorc Objavljeno November 22, 2013 Opozori Objavljeno November 22, 2013 ....hahahahaahaaa... ej , bi ga raj nosu, kt prenašal.... pik1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se