Skoči na vsebino

Gilera Stalker ne vžge

Runner_Tuner

Priporočene objave

Živjo!

Imam problem z omenjenim skuterjem. Je zračno hlajen, 50ccm.

Ene 2 leti nazaj je moped delal normalno, potem so se pa začel problemi in ga nismo nič dost rihtal (je stal v garaži do danes). Spihal in očistil sem frgazar in filter. Akumulatorja nimam noter. Ko ga vžigam se zdi da je kompresija recimo ok, svečka je mokra, iskra zgleda ok. ČE ne bo druge bom dal moped dol pa zamenjal dihtnge, semeringe pa bat z obročki. Če pa nalijem mal bencina direkt v cilinder, skuter vžge v prvo, potem pa crkne, ko pač porabi ta bencin. Pipica za benz pa tut dela normalno.

Pa če kdo ve kok približno pridejo zgoraj omenjeni kosi?

LP, Luka

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zgleda maš problem z bencinom...še enkrat preglej ferg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem pregledal zdele frgazar še 10x, pa je vse ok. Nevem kje naj še iščem napako...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoč ti ga zaliva-poglej kako je z zaugom...

Sam predlog-težko rečt kej več prek neta

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem zrihtal. pomoje da je bil problem v vijaku za nastavljat mešanico bencin/zrak. Sicer sem na to takoj pomislu in ga zaprl do konca, pa se je izkazalo da je treba najprej cilinder in svečo posušit, pa dihtnga na glavi je bla slaba. Mam pa zdej samo še problem z elektriko, namreč akumulatorja ne fila. Sem probal z voltmetrom in kolikor je meni znano bi moral kazat nekaj čez 14 voltov, trenutno pa skače iz 7 pa nekje do 13. Probal sem že z drugim reglerjem, pa je isto. Mogoče kaka ideja kje iskat napako? Drugač luči pa ostalo dela...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!