Oči Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 Pozdravljeni, prosim za pomoč pri ZARES KRATKI ANKETI. Nekaj kratkih klikov in zadeva je rešena, pogoj pa je starost nad 18 let (volilna pravica). http://www.1ka.si/a/14985 Hvala že v naprej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 (popravljeno) samo komentar o zapravljanju denarja... na referendum se gre navadno takrat, ko se s temi nasimi idioti v vladi ne da nic zmenit. Ali pa se sami ne znajo odlocit kaj je dobro/prav za vse. potemtakem ONI zapravljajo denar, in ne referendum sam po sebi. Referendum je le orodje za resitev obupanih volilcev pred JJ. Se dobro da zivimo vsaj pod JJ. Ker pod SS ni bil rezim nic boljsi, referendumov pa prakticno ni bilo. :) Popravljeno Maj 17, 2012. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Oči Objavljeno Maj 17, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 17, 2012 Saj ne pravim, da gre za zapravljanje denarja. Zanima me, kaj si volilno telo misli o tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ruf Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 Saj ne pravim, da gre za zapravljanje denarja. Zanima me, kaj si volilno telo misli o tem. ali boš objavil rezultate ankete Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Oči Objavljeno Maj 17, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 17, 2012 ali boš objavil rezultate ankete Nimam zadržkov, bo pa še kakšen mesec trajalo, da bo zadeva dokončana. No, hkrati se opravičujem vsem morebiti prizadetim Korošcem, ker Koroška ni opcija med regijo bivanja. Nisem uporabljal formalnih regij, ker me samo v grobem zanima, ali so morebiti zaznavne tudi kakšne razlike glede na domicilj, in koroška se je zmuznila... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 Ankete ni mogoče v celoti pravilno izpolniti. Med regijami ni Koroške. Pa me ne briga, kako so butli v parlamentu to dali pod Štajersko. Aja, si med mojim pisanjem že odgovoril... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se