baštek Objavljeno Junij 5, 2012 Opozori Objavljeno Junij 5, 2012 a ve kdo za kirga ko na celjskem brus cilindre ?
Zok Objavljeno Junij 6, 2012 Opozori Objavljeno Junij 6, 2012 ce imas kaksnega kolega ki hodi na strojno na Solski center Celje, ga prosi naj ti ga pri praksi porihta... sem se dva tedna nazaj sprehajal po delavnicah, pa sem videl da pobi ustvarjajo tudi take projekte.
LooLekSLO Objavljeno Junij 6, 2012 Opozori Objavljeno Junij 6, 2012 Malce pred Slovenskimi Konjicami iz smeri Stranic je Tomos servis, kjer lahko dobiš informacije glede honanja cilindra.
Yazzy112 Objavljeno Marec 29, 2019 Opozori Objavljeno Marec 29, 2019 Mene bolj zanima koliko bi to stalo brusiti cilinder za moped tomos 50
sesir Objavljeno Marec 29, 2019 Opozori Objavljeno Marec 29, 2019 pred 20 minutami, Yazzy112 pravi: Mene bolj zanima koliko bi to stalo brusiti cilinder za moped tomos 50 pred 20 minutami, Yazzy112 pravi: Mene bolj zanima koliko bi to stalo brusiti cilinder za moped tomos 50 Cena brusenja je zadnja pomembna stvar(ni drago) vazno,da cilinder pobrusi nekdo,ki ve kaj dela...
franc Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 "Gus" cilinder LPP Ljubljana. Na brušenje alu cilindrov "pozabi" . lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se