R2Pe Objavljeno Junij 24, 2012 Deli Objavljeno Junij 24, 2012 Pozdravljeni, zanimam me kaj bi lahko bila težava, ki sem mi pojavlja pri Tomos Avtomatiku A3 ML letnik 85 in sicer: ko kurblam motor se sliši izhajanje plina pri glavi (tam kjer je svečka) pa me zanima če kdo ve kaj bi to lahko bilo lp, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Coban Objavljeno Junij 24, 2012 Deli Objavljeno Junij 24, 2012 Pozdravljeni, zanimam me kaj bi lahko bila težava, ki sem mi pojavlja pri Tomos Avtomatiku A3 ML letnik 85 in sicer: ko kurblam motor se sliši izhajanje plina pri glavi (tam kjer je svečka) pa me zanima če kdo ve kaj bi to lahko bilo lp, Če ima dekompresorski ventil ga je potrebno očistit in po potrebi zamenjat vzmet,če pa tega ventila nima potem ti lahko pušča pri svečki in bo potrebno zamenjati - vstaviti nov navoj (vložek) cena 10 € ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BJausovec33 Objavljeno Junij 24, 2012 Deli Objavljeno Junij 24, 2012 (popravljeno) Pozdravljeni, zanima me zakaj Tomos A3 ML automatic na mestu ugasne kar sam če ne dodajaš plina, je odlično ohranjen in deluje brezhibno. Lp Popravljeno Junij 24, 2012. Popravil BJausovec33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Junij 24, 2012 Deli Objavljeno Junij 24, 2012 Kedr dobi premal benza? poskusi očistit ferg-sploh glavno dizo in prehode. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Junij 25, 2012 Deli Objavljeno Junij 25, 2012 Včeraj je tud men dvakrat ugasnil na križišču, ko sem čakal na zeleno. Doma sem malo naštelal zajlo za gas in zdaj je v redu LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko stjepanovič Objavljeno Junij 30, 2012 Deli Objavljeno Junij 30, 2012 Imam problem s tomos automaticom. Ko prvič vžge gre lepo, zamenja prestavo brez težav... po enem kilometru pa ne pride več do končne hitrosti, zelo počasi pospešuje ne menja prestave.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strojnik11 Objavljeno Julij 8, 2012 Deli Objavljeno Julij 8, 2012 nekej ga matra k se segreje.. js sm meu 2 dni nazaj isti problem in k se je segreu ni več lepo laufu in pol je pršlo tok delč d k se je segreu mi je zagrabl glavno gred in mi je ugasnl oz. zadušil moped. kriv je bil pa ležaj glavne gredi, katerega ja kar "razneslo" in je potem ko se je segrel ustavljal motorno gred. a olje maš v menjalniku? kakšno? najprej poglej bl te osnovne stvari da ne boš kar šou razderat ceuga motorja in ugotovil da ni to krivo lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strojnik11 Objavljeno Julij 8, 2012 Deli Objavljeno Julij 8, 2012 al pa sam zategni svečko loh pa d ti pušča med cilindrom in glavo. pol pa kupi tesnilo za glavo, daj glavo dol, tesnilo gor in glavo nazaj gor pa probaj. original tomosi tistega časa namreč niso meli tega tesnilo lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBeR52 Objavljeno Julij 9, 2012 Deli Objavljeno Julij 9, 2012 al pa sam zategni svečko loh pa d ti pušča med cilindrom in glavo. pol pa kupi tesnilo za glavo, daj glavo dol, tesnilo gor in glavo nazaj gor pa probaj. original tomosi tistega časa namreč niso meli tega tesnilo lp. Zakaj ne pogledaš kje točno izhajajo ti plini ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
R2Pe Objavljeno Julij 18, 2012 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2012 Dober dan zanima me samo koliko je top speed pri Tomosu a3ml 1985 vse v orginalu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 18, 2012 Deli Objavljeno Julij 18, 2012 Dober dan zanima me samo koliko je top speed pri Tomosu a3ml 1985 vse v orginalu 45km/h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MožatiMiha Objavljeno Julij 18, 2012 Deli Objavljeno Julij 18, 2012 Kako ti je ratalo dobit 27 let starega original Tomosa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se