AREA Objavljeno Januar 12, 2003 Deli Objavljeno Januar 12, 2003 R.I.P. :angel: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Januar 12, 2003 Deli Objavljeno Januar 12, 2003 Me je skoraj kap. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 12, 2003 Deli Objavljeno Januar 12, 2003 Slej ko prej vsak gre. Pa saj že en čas ni lih najboljš zgledu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 12, 2003 Deli Objavljeno Januar 12, 2003 kdo je to/bil????? LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Januar 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2003 kdo je to/bil????? LP by gebre TV TTX st. 107 :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 A je bil tut ta motorist? :shock: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 pojma nimam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 Vidim, da ste si vsi vzeli vsaj minuto za razmislek....... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 Izvedel ze za to, ja ... :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 Hudo je, če ti umre strankarski kolega ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roly Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 Hudo je, če ti umre strankarski kolega ... No pol ni panike :angel: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 Hudo je, če ti umre strankarski kolega ... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Sym, 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 Hudo je, če ti umre strankarski kolega ... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Sym, 8) Če sem prav zastopil je skrajno deplasirano. Če sem narobe razumel, me prosim razsvetli. :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 Hudo je, če ti umre strankarski kolega ... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Sym, 8) Če sem prav zastopil je skrajno deplasirano. Če sem narobe razumel, me prosim razsvetli. :?: Narobe si razumel. Kot vse današnje poste. Moje, mislim. Očitno imaš slab dan, kar globoko obžalujem. Razsvetljevala te ne bom - po načelu : pomagaj si sam in bog ti bo pomagal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 Hudo je, če ti umre strankarski kolega ... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Sym, 8) Če sem prav zastopil je skrajno deplasirano. Če sem narobe razumel, me prosim razsvetli. :?: Narobe si razumel. Kot vse današnje poste. Moje, mislim. Očitno imaš slab dan, kar globoko obžalujem. Razsvetljevala te ne bom - po načelu : pomagaj si sam in bog ti bo pomagal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 ..in to vsaj dvakrat. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 Hudo je, če ti umre strankarski kolega ... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Sym, 8) Če sem prav zastopil je skrajno deplasirano. Če sem narobe razumel, me prosim razsvetli. :?: Narobe si razumel. Kot vse današnje poste. Moje, mislim. Očitno imaš slab dan, kar globoko obžalujem. Razsvetljevala te ne bom - po načelu : pomagaj si sam in bog ti bo pomagal. Naj vsak bo vsaj tak kot ta in ne želim nič boljšega. :D Se opravičujem, že veš kaj si mislila in to tebi zadostuje, meni je pa postalo vseeno. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 That's life. A mislite večno živeti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 PS - ni "moj" strankarski kolega. Ljudje smo pač umrljivi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 14, 2003 Deli Objavljeno Januar 14, 2003 PS - ni "moj" strankarski kolega. Ljudje smo pač umrljivi. :? :? :? Res je. Vse je res. :roll: Kaj že :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 14, 2003 Deli Objavljeno Januar 14, 2003 Resje že cveti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Januar 14, 2003 Deli Objavljeno Januar 14, 2003 Se zgodi...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMY Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Ahh..jebi ga sad 8) ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 tu mač jung for daj, tu mač old for pank.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 16, 2003 Deli Objavljeno Januar 16, 2003 Se zgodi...... Ja, tut v nartabulših familijah :))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se