Mačica Objavljeno Januar 12, 2003 Opozori Objavljeno Januar 12, 2003 Slej ko prej vsak gre. Pa saj že en čas ni lih najboljš zgledu.
AREA Objavljeno Januar 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 12, 2003 kdo je to/bil????? LP by gebre TV TTX st. 107 :arrow:
HHV Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 A je bil tut ta motorist? :shock: :twisted:
YZFgeorge Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Vidim, da ste si vsi vzeli vsaj minuto za razmislek....... :?
SiR Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Hudo je, če ti umre strankarski kolega ...
roly Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Hudo je, če ti umre strankarski kolega ... No pol ni panike :angel:
Manu Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Hudo je, če ti umre strankarski kolega ... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Sym, 8)
RAN Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Hudo je, če ti umre strankarski kolega ... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Sym, 8) Če sem prav zastopil je skrajno deplasirano. Če sem narobe razumel, me prosim razsvetli. :?:
Manu Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Hudo je, če ti umre strankarski kolega ... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Sym, 8) Če sem prav zastopil je skrajno deplasirano. Če sem narobe razumel, me prosim razsvetli. :?: Narobe si razumel. Kot vse današnje poste. Moje, mislim. Očitno imaš slab dan, kar globoko obžalujem. Razsvetljevala te ne bom - po načelu : pomagaj si sam in bog ti bo pomagal.
Manu Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Hudo je, če ti umre strankarski kolega ... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Sym, 8) Če sem prav zastopil je skrajno deplasirano. Če sem narobe razumel, me prosim razsvetli. :?: Narobe si razumel. Kot vse današnje poste. Moje, mislim. Očitno imaš slab dan, kar globoko obžalujem. Razsvetljevala te ne bom - po načelu : pomagaj si sam in bog ti bo pomagal.
RAN Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Hudo je, če ti umre strankarski kolega ... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Sym, 8) Če sem prav zastopil je skrajno deplasirano. Če sem narobe razumel, me prosim razsvetli. :?: Narobe si razumel. Kot vse današnje poste. Moje, mislim. Očitno imaš slab dan, kar globoko obžalujem. Razsvetljevala te ne bom - po načelu : pomagaj si sam in bog ti bo pomagal. Naj vsak bo vsaj tak kot ta in ne želim nič boljšega. :D Se opravičujem, že veš kaj si mislila in to tebi zadostuje, meni je pa postalo vseeno. 8)
Fritz Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 That's life. A mislite večno živeti?
SiR Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 PS - ni "moj" strankarski kolega. Ljudje smo pač umrljivi.
Manu Objavljeno Januar 14, 2003 Opozori Objavljeno Januar 14, 2003 PS - ni "moj" strankarski kolega. Ljudje smo pač umrljivi. :? :? :? Res je. Vse je res. :roll: Kaj že :?:
BRANE Objavljeno Januar 15, 2003 Opozori Objavljeno Januar 15, 2003 tu mač jung for daj, tu mač old for pank..
SiR Objavljeno Januar 16, 2003 Opozori Objavljeno Januar 16, 2003 Se zgodi...... Ja, tut v nartabulših familijah :)))
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se