Oči Objavljeno Junij 26, 2012 Deli Objavljeno Junij 26, 2012 Takole: žena piše magistrsko na temo mobilne telefonije, ki vključuje tudi izvedbo ankete. Zadeva je samo na eni strani, ko kliknete gumb naprej je to to. Je enostavna, samo poklika se, nobenega pisanja ni potrebnega. Ima dokaj visoke cilje, vsaj 500 odgovorov bi rada dobila, zato upa na velik odziv... Hvala vsem, ki so pripravljeni žrtvovati nekaj klikov, anketa se nahaja TUKAJ. Regije znajo bit problem, ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno Junij 26, 2012 Deli Objavljeno Junij 26, 2012 Rešeno.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Junij 26, 2012 Deli Objavljeno Junij 26, 2012 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno Junij 26, 2012 Deli Objavljeno Junij 26, 2012 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bosa Objavljeno Junij 26, 2012 Deli Objavljeno Junij 26, 2012 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 Sem poklikal že na Alfa-Klub forumu .. Oči 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Be wild Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 ...ej.. a pr 18. vprašanju ... hmm.. a mi lahka kdo pomaga.... ... .. ma nč.. sm že rešu.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 reseno. samo za info - zivim 20 metrov od repetitorja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wulf Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 sem bil priden... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ksenko Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 reseno. samo za info - zivim 20 metrov od repetitorja. A ponoč kej zelen svetiš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Junij 27, 2012 Deli Objavljeno Junij 27, 2012 A bi kdo zrihtal, da postavijo pri meni bazno postajo, seveda za dobre evrčke. Drugače pa rešil, žena naj pa teb pir časti namesto men, ki ji pomagaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Nemože! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Težka ... Za 20.000 € letno se lohka zmenmo kej..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 (popravljeno) A ponoč kej zelen svetiš? GSM repetitorji v urbanih naseljih (kot ta o katerem sem govoril) imajo sevalno moc 1 W, izven urbanih naselij pa max 3 W. Za primerjavo ob repetitor postavi GSM aparat (telefon): 1-2 W oddajne moci. Je pa res da ima antena aparata (ki jo imam vsak dan prislonjeno direkt na betico) zaradi dimenzij le tega dosti manjsi izkoristek, lokacija je tudi vse prej kot idealna, tako da dejansko potrebuje dosti vecjo oddajno moc (in dosti vecjo sprejemno obcutljivost) da zadeva dela v obe smeri. In se vzporednica z wlan napravami - oddajne moci so v EU zakonsko omejene na 100 mW, kakega linksysa se da naviti na 250 mW, s kitajske pa dobis za male pare zadeve ki imajo tudi krepko cez 2 W. Ce predpostavis da si od tega sranja oddaljen 20 metrov, od GSM repetitorja pa 200 metrov pomeni da (ob enakem gainu obeh anten) zaradi 10x krajse razdalje ob isti izsevani moci prejmes 100-kratno dozo WLANovih 2.4 GHz - to so pa mikrovalovi, s katerimi si jaz vsak dan pogrejem fujter, madona. GSM repetitorji torej niso noben bav bav. Kitajci so, kitajci! :grim Popravljeno Junij 28, 2012. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daz Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Rešeno tudi z moje strani - zanimiva tema ankete Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 samo za info - zivim 20 metrov od repetitorja. Aaa, zdaj je vse jasno! SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 A bi lahko preden grem reševat videli tukaj še golo fotografijo od te tvoje žene, še raje pa mamljiv video nje v dolžini, kot traja izpolnjevanje ankete? Za stimulacijo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 Poklikano :grim LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno Junij 28, 2012 Deli Objavljeno Junij 28, 2012 evo...rešeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se