ukkio Objavljeno Junij 28, 2012 Opozori Objavljeno Junij 28, 2012 Živijo, išče se sonajem garaže v celju, ali ugodna najemnina. Če gdo kaj ve se priporočam.
maylo Objavljeno Junij 28, 2012 Opozori Objavljeno Junij 28, 2012 Zimovanje motorja:objekt varovan z alarmom,zavarovan,prostor za cca 20 motorjev........MOTO 74 SHOP,Teharje 12,cena 20€/mesec
ukkio Objavljeno Junij 29, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2012 Zimovanje motorja:objekt varovan z alarmom,zavarovan,prostor za cca 20 motorjev........MOTO 74 SHOP,Teharje 12,cena 20€/mesec Super, hvala. A to velja tudi poleti? Kolega kupuje motor in živi v bloku, tako da nima kje parkirat tudi čez sezono.
maylo Objavljeno Junij 29, 2012 Opozori Objavljeno Junij 29, 2012 Velja celo leto.Prevzem motorja je možen vsak delovni dan trgovine med delovnim časom.(pon-pet=9-17,sob=9-13)
bagio Objavljeno Junij 29, 2012 Opozori Objavljeno Junij 29, 2012 Super, hvala. A to velja tudi poleti? Kolega kupuje motor in živi v bloku, tako da nima kje parkirat tudi čez sezono. Kontaktiraj forumaša SANJIN-MIXON on ima v celju garažo in jo bo mogoče delil z kom,pa še kluč imaš in tako možnost da motor vzameš in pripelješ nazaj kadarkoli
majjči Objavljeno Avgust 3, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2012 jaz tud iščem v najem garažo ali souporabo garaže v celju ali celjski regiji... če kdo kaj ve naj mi prosim javi.!
kamionar Objavljeno Februar 5, 2016 Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 V Celju-Nova vas ali Hudinja iščem garažo za Yugeca in FZRko. Lahko tudi samo za motor , oz. sonajem polovice. Kawl 1
display Objavljeno April 6, 2016 Opozori Objavljeno April 6, 2016 Iščem v najem garažo za motor, ali souporabo garaže v Celju ali celjski regiji... vsaka informacija je dobrodošla!
SiM Objavljeno Maj 15, 2016 Opozori Objavljeno Maj 15, 2016 Lahko me kontaktirate na PM - mogoče se pa kaj zmenimo. Lokacija Celje - Nova vas.
yapka Objavljeno Marec 13, 2017 Opozori Objavljeno Marec 13, 2017 Iščem v najem garažo v Žalcu, za garažiranje motorja. Ali pa če ima kakšen motorist preveliko garažo, bi se tudi priporočal seveda proti plačilu. Ker stanujem v bloku sem trenutno brez motorja, takoj ko se najde kakšno pametno mesto, sledi nakup...pred časom sem imel motor...ampak brez njega ne gre!!! Enkrat motorist, vedno motorist!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se