Sašo tempfer Objavljeno Julij 5, 2012 Deli Objavljeno Julij 5, 2012 Meni yamaha dt50rsm včasih izgubi obrate in jih ne dobi več ima jih cca. 2000 in potem morem počakati da se ohladi in ko je hladna spet normalno dela. Ali kdo ve kaj bi bilo narobe in kaj naj zato zamenjam da ne bo prislo več do tega. hvala v naprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sašo tempfer Objavljeno Julij 6, 2012 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2012 (popravljeno) ali bi bilo to lahko kaj zaradi fargazerja.menjan je celinder na 80ccm. Popravljeno Julij 6, 2012. Popravil Sašo tempfer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tintin Objavljeno Julij 6, 2012 Deli Objavljeno Julij 6, 2012 Torej ko je mašina topla se noče zavrtet? Preglej če je slučajno pregret cilinder (kar pa skoraj da ni možno če je ALU)... Mislim da ferg pri tem ne more biti kriv LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sašo tempfer Objavljeno Julij 7, 2012 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2012 recimor ce je klanec in ti padejo obrati pod 2500 potem jih ne dobi vec nazaj skoz mors vozt nat temi obrati da normalno dela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tintin Objavljeno Julij 7, 2012 Deli Objavljeno Julij 7, 2012 Če prestaviš v nižjo in daš gas potegne naprej? Mislim da na 2500 rpm nima zadosti moči da bi potegnil v klanec... tko da prestavi v nižjo in je al sm mogoče kaj narobe razumel? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sašo tempfer Objavljeno Julij 9, 2012 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2012 sori zmotu sm se pr nni 2500 ampak 5000 obratov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sašo tempfer Objavljeno Julij 9, 2012 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2012 zenima me se kje na tem motorju se nahaja rele za žmigovce ker mi skoz gorijo in ga je potrebno zamenjati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se