Ice Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 ..in to hardware-hardware.govora je o "etching"-u platine (kot vedno,mi spet manjka slovenski pojem,takrat ko ga rabim :roll: ) - se pravi,ko se v platini "zarise" vezje (in ne me sedaj kastrirat,ce sem kaj zabluzu). ker kolega ne pride oz. mu stalno nekaj tezijo,do te zadeve moja prosnja: pozna kdo koga kje v slo mogoce,ki ima/dela/lahko kje naredi to? mogoce kje nakaksnem oddelku tehnicne univerze ali podobno. tenk juri veliku macku vnaprej.
Jasa Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 ..in to hardware-hardware.govora je o "etching"-u platine (kot vedno,mi spet manjka slovenski pojem,takrat ko ga rabim :roll: ) - se pravi,ko se v platini "zarise" vezje (in ne me sedaj kastrirat,ce sem kaj zabluzu). ker kolega ne pride oz. mu stalno nekaj tezijo,do te zadeve moja prosnja: pozna kdo koga kje v slo mogoce,ki ima/dela/lahko kje naredi to? mogoce kje nakaksnem oddelku tehnicne univerze ali podobno. tenk juri veliku macku vnaprej. Poglej PM. LP, Jaša - Honky
transalp Objavljeno Januar 14, 2003 Opozori Objavljeno Januar 14, 2003 Etching -> jedkanje, "Platine" -> ploščica tiskanega vezja ali kar tiskano vezje Seznam SLO izdelovalcev tiskanih vezij ti je pa gotovo že poslal Jaša na PM! :wink:
Ice Objavljeno Januar 14, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 14, 2003 hvala za info transalp - in ne,ni mo poslal seznama. :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se