m@dness Objavljeno Julij 23, 2012 Opozori Objavljeno Julij 23, 2012 Danes sem odkril pisto, podobno Novemu Marofu in to na slovenskih tleh. Gre za popolnoma novo asfaltirano stezo dolgo malo več kot kilometer, v občini Hajdoše nedaleč od že obstoječega kartinga. Po progi sem naredil 2 zelo počasna kroga (ker je po njej žal razsut pesek in kamenje), ampak moram priznat da je zelo zanimivo izpeljana in podobno široka in zaprta kot tista na južni strani meje. Po pogovoru z domačinom, ki me je pri vožnji opazoval sem izvedel, da steza še nima obratovalnega dovoljenja, se pa močno dela v tej smeri, da bi naj začela obratovati naslednje leto. Pravkar je v delu protihrupna ograja, manjka pa tudi še kak objekt s sanitarijami, pijačo in pa elektro omarice. Morem priznat, da me je proga navdušila in komaj čakam, da se bo dalo tud uradno naredit kak krog po njej. Slikice žal nisem naredil nobene, bom pa prilepil link, kje se pista nahaja.. upam, da kak lokalec pove kaj več o tem =) http://goo.gl/maps/MkOv vanucci 1
orcus Objavljeno Julij 23, 2012 Opozori Objavljeno Julij 23, 2012 Hvala za info! Še ta teden si vzmem urco časa in gem pogledat. Bom poslikal, če mi bodo pustili.
m@dness Objavljeno Julij 23, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Julij 23, 2012 saj v bistvi ni koga, da bi ti preprečil.. je prosto dostopno, edino vhod na pisto zapira rampa.. verjetno je šoder na oinkih z tem namenom, da se folk nebi vozil gor dokler ni tudi to uradno dovoljeno
Mateej1 Objavljeno Julij 23, 2012 Opozori Objavljeno Julij 23, 2012 http://www.motospirit.eu/forum/viewtopic.php?p=117427&sid=f4e665c1642696c54c39f369ade294e3 tukaj na tem linku je nekaj slik samo se malo bogo vidi
danci1973 Objavljeno Julij 23, 2012 Opozori Objavljeno Julij 23, 2012 To je novi Kartodrom Hajdoše. Po izkušnjah s starega se tukaj ne bomo kaj dosti vozli. D.
m@dness Objavljeno Julij 24, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2012 Ja logarr, to je to @Danči zakaj se nebi.. ni lastnik moto prijatelj? logarr 1
bajsi Objavljeno Julij 26, 2012 Opozori Objavljeno Julij 26, 2012 moto prijatelj ali ne zadeva stoji že skoraj dve leti, pa bolj za karte je, podobno kot raceland LP Bajsi
m@dness Objavljeno Julij 27, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 (popravljeno) bolje išta nego ništa.. bi rekli južni sosedje.. pomoje se bi ga dalo izkoriščat kot (vsaj meni) dosti bližji nadomestek za marof, pa baje se da tud po racelandu peljat :grim Popravljeno Julij 27, 2012. Popravil m@dness
Butnglavc Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 A to je na lokaciji starega kartodroma. Tam smo včasih dirkali SM državno prvenstvo. lp A
carmagedon Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 ohoho, to pa prvič vidim? grem takoj ob priliki pogledat. glede na to da nisem veliko oddaljen, bi bila zadeva super. ampak kot kaže je vse trenutno na "mrtvi točki" ? ve morda kdo kaj več
bajsi Objavljeno Julij 28, 2012 Opozori Objavljeno Julij 28, 2012 A to je na lokaciji starega kartodroma. Tam smo včasih dirkali SM državno prvenstvo. lp A en most prej key word - gostilna,ki ima v imenu besedo ...hram, mimo nje, pa čez most pa takoj na levi LP Bajsi
carmagedon Objavljeno Julij 30, 2012 Opozori Objavljeno Julij 30, 2012 sem šel poiskat to čudo.. trenutno vse skupaj stoji in se zarašča... tako da dvomim da se bomo tu hitro vozili, če sploh kdaj ?
DRVOWP Objavljeno Julij 31, 2012 Opozori Objavljeno Julij 31, 2012 Hmmmm navdušen....iz leve strani Drave se sploh ne vidi sem se včeraj peljal od Term Ptuj pa do tam le da nisem zavil čez kanal ampak levo....si morda poskusil z motorjem na progo? Na starem kartodrumu je zaklenjeno, kot da bo kdo kaj odnesel .... Grem pogledat....v soboto.....upam da se da na progo...
m@dness Objavljeno Julij 31, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Julij 31, 2012 na progo se da - če obvoziš rampo.. je pa pesek posipan po ovinkih tako da pazi da te ne preseneti
m@dness Objavljeno Avgust 12, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 12, 2012 Bil danes malo s kolesom naokrog.. naredil par slikic.. zadeva pa se dejansko premika, saj so od zadnjega obiska na novo zabetonirali nekaj temeljev za protihrupno ograjo pa tud nek delavski konteiner stoji tam, kjer ga prej ni bilo..
bajsi Objavljeno September 27, 2012 Opozori Objavljeno September 27, 2012 postavlja se ograja, visoka! LP Bajsi
carmagedon Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 danes sem se ustavil malo v Hajdošah. Protihrupna ograja je že končana, tako da nekaj se le premika.. morda pa naslednjo sezono odpeljemo že kak krog?? "novost" od prejšnjič je pa še dodatno nasipan šoder na progi, in pa še dodaten kup tam, kjer se je prej dalo obvozit rampo. tak da na švarc se pred uradnim odprtjem očitno ne bo nič vozilo :grrr SiKi 1
bajsi Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 jok, ko maček okoli vroče kaše semse vozil po tistem šodru, da bi našel "primerno" mesto,kjer bi zapeljal na progo, potem pa sem le zagledal črte in kupe iz šodra na pisti.... Mogoče tudi bolje da je tako, da nas ne mami preveč in da ne bi že v naprej vznemirjali okoličanov..... LP Bajsi trebor 1
biker77 Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 pa je to vsaj tako kot marof al je bolj raceland?
carmagedon Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 je bolj kot raceland.. ampak ko t je reko @ m@dness: bolje išta....... sploh za nas ko smo doma v bližini
biker77 Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 bolje ništa pol..v prvi pa ne mislim po pisti drajsat
zviki Objavljeno Oktober 2, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2012 bolje ništa pol..v prvi pa ne mislim po pisti drajsat Boš moral nekaj na 1 cilinder nabavit
Spider™ Objavljeno Oktober 2, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2012 Vi mate že marof dost bliz, kaj jamrate
bajsi Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 he he, kartodrom se še ni postavil pa se že kregamo okoli njega Pisto v vsako slovensko vas, po 2 letih pa vidimo kere laufajo in kere ne, pa tiste opustimo LP Bajsi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se