ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 lih na vsak motor ta ovčetina ne paše, ali? težko si jo na moji brm-brmiki zamislim (R1). Glede na to, da voziš po cesti motor, ki je konstruiran za na pisto, ne vem, zakaj ne bi dal gor ovčje kože ... BelaStrela, Steen in babilon1 3
ataIBA Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 lih na vsak motor ta ovčetina ne paše, ali? težko si jo na moji brm-brmiki zamislim (R1). Saj si jo lahko prišiješ od tazadi na kombinezon :closedeyes: (v ritnem delu )...pa pazi kak boš kožo obrno :grim trebor, Sirni, BenX in 1 other 4
yamaha Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 Če kakšno piči... v kopalkah v grmovje pelješ, jo pa ovca prej razrajca kakor skaj. Sam hudič je ko se ti na sedež usede brez kopalk, pa še črne barve zic je...potlej dobiš dvobarvno ovco.. Butnglavc in trebor 2
gonar69 Objavljeno Avgust 11, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2012 Evo, danes sem zrihtal sedež! Kot sem že predhodno napisal, cena kože 24€ + 6€ ( elastike, kaveljčki, delo.. .). Zaenkrat sem zelo zadovoljen, saj se sedi zelo udobno. V primeru dežja, se lahko koža sname takoj in brez problema. Kaj več pa bom lahko napisal čez čas. Ja si me prepričal in bom poskusil na svojem VN 800. Ko bo narjeno pa prlepim fotke.
Fadil Objavljeno Avgust 11, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2012 Včeraj sem prišel iz Srbije. Iz Ivanjice ( JZ Srbija ) preko Čačka, Gornjeg Milanovca, Lazarevca do Beograda in domov na Bled. Prevozil 791km brez kakršnih koli problemov. Ustavljal sem se samo za tankanje in seveda na mejnih prehodih. Skratka, ko bom šel na daljše fure, bo koža obvezno pod mojo ritjo! Lep pozdrav Butnglavc in motofrik 2
motofrik Objavljeno Avgust 11, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2012 To sem (smo) tudi sam naredil v začetku maja. Od Bele Crkve domov v enem šusu. Dobro, tankal sem vmes. Ovca je zakon in amen.
Bremzer Objavljeno Avgust 11, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2012 Ovca je zakon in amen. Ovca je zakon + Čoban - tera ovčice "lagano"......... !
motofrik Objavljeno Marec 23, 2013 Opozori Objavljeno Marec 23, 2013 Ja, ne vem, no... Prvega januarja mi prašniki niso zmrznili, v poletni vročini pa ne skuhali... Meni odgovarja. Na kakšnega 160 konjskega pa res ne paše. Takšne vozijo kleni dedci, ne rabijo konforta. Če se lahko pošalim. V Mirni Peči se pa tako vidimo, velja? Efendi 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 23, 2013 Opozori Objavljeno Marec 23, 2013 V primeru dežja, se lahko koža sname takoj in brez problema. Kaj več pa bom lahko napisal čez čas. Emmm, zakaj bi pa v primeru dežja kožo dol jemal?
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 23, 2013 Opozori Objavljeno Marec 23, 2013 lih na vsak motor ta ovčetina ne paše, ali? težko si jo na moji brm-brmiki zamislim (R1). Jah, mal čefursko zgleda, ampak saj je cel motor tak. BelaStrela in Fritz 2
gusar Objavljeno Marec 23, 2013 Opozori Objavljeno Marec 23, 2013 (popravljeno) Jah, mal čefursko zgleda, ampak saj je cel motor tak. sej ti tud zgledaš čefursk pa to no benga ne moti (saj do sedaj) Popravljeno Marec 23, 2013. Popravil gusar
Kremenčkovi Objavljeno Marec 23, 2013 Opozori Objavljeno Marec 23, 2013 (popravljeno) Vsak oven na ovco paše! Mene ta volna ,razen na čoperju ne prepriča Popravljeno Marec 23, 2013. Popravil isarajli1
motofrik Objavljeno Marec 24, 2013 Opozori Objavljeno Marec 24, 2013 men je vroce tud brez ovce ...saj ravno zato...
baddad Objavljeno Marec 24, 2013 Opozori Objavljeno Marec 24, 2013 Ja, ne vem, no... Prvega januarja mi prašniki niso zmrznili, v poletni vročini pa ne skuhali... Meni odgovarja. Na kakšnega 160 konjskega pa res ne paše. Takšne vozijo kleni dedci, ne rabijo konforta. Če se lahko pošalim. V Mirni Peči se pa tako vidimo, velja? Na kateri motor pa paše, pa da ne izgleda be, bee, bee, beeee bedno? Jp, Mirna Peč je itak zbirališče za ovce. Pastir vas že čaka. I30 1
motofrik Objavljeno Marec 24, 2013 Opozori Objavljeno Marec 24, 2013 Tako ti je pač to... -ovce tja, pijančki v gostilne,... vsak na svoj konec. A ni fajn, ko se tako lepo razporedimo? Maximus, Mavti in urkoman 3
nordkap Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Tako ti je pač to... -ovce tja, pijančki v gostilne,... vsak na svoj konec. A ni fajn, ko se tako lepo razporedimo? eni pa se vozimo in potujemo, smo tud taki, ki niso ne pijančki in ne pastirji... :grim
moto rider Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 (popravljeno) Za dolge fure je ovca ZAKON! Za koferacerje pa NE, ker potrebujejo oblazinjena sedala poleg šanka. To = To! Če kdo želi koštruna, se lahko obrne na tale telefon: 041212-223 Če se ne motim, je cena 25 EUR Je pa v središču Slovenije, tako, da je za vse enako daleč. :yes: Iz prakse; Ko je vroče, sedež ni vroč. Ko je mrzlo, sedež ni mrzel Ko je dež, pa je najbolje, da kožo spraviš med prtljago. To so dobre in slabe strani koštrunov, kakor ovc... Je pa za to podlogo, rit zelo hvaležna!! Popravljeno Marec 27, 2013. Popravil moto rider
Coban Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Enkrat je že nekdo zapisal - ovčja koža je za "pusije" LooLekSLO in baddad 2
sayo Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 (popravljeno) Lansko leto kupil ovčjo kožo v Ljubljani v hiši na križišču v bližini gostilne MICKA, ima jih tudi v ČRNI barvi, ki je na zicu manj opazna, cena je bila 15€ Popravljeno Marec 27, 2013. Popravil sayo
Butnglavc Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Lansko leto kupil ovčjo kožo v Ljubljani v hiši na križišču v bližini gostilne MICKA, ima jih tudi v ČRNI barvi, ki je na zicu manj opazna, cena je bila 15€ Celo kožo ali že kaj ukrojeno lp A
gusar Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Za dolge fure je ovca ZAKON! Za koferacerje pa NE, ker potrebujejo oblazinjena sedala poleg šanka. To = To! Če kdo želi koštruna, se lahko obrne na tale telefon: 041212-223 Če se ne motim, je cena 25 EUR Je pa v središču Slovenije, tako, da je za vse enako daleč. :yes: Iz prakse; Ko je vroče, sedež ni vroč. Ko je mrzlo, sedež ni mrzel Ko je dež, pa je najbolje, da kožo spraviš med prtljago. To so dobre in slabe strani koštrunov, kakor ovc... Je pa za to podlogo, rit zelo hvaležna!! se strinjam do Postojne ali do Vikija je pa res ne rabiš.Ko pa narediš 3500 kilometrv po Jugi je pa neprecenljiva.
sayo Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Celo kožo ali že kaj ukrojeno lp A Mi smo trije kupili kože za Varadere ki imajo kar velik zic pa smo morali še malo obrezati, tako da ima kar velike kose, itaq pa ima dosti izbire saj tam stroji kože
motolover Objavljeno Januar 11, 2015 Opozori Objavljeno Januar 11, 2015 Lansko leto kupil ovčjo kožo v Ljubljani v hiši na križišču v bližini gostilne MICKA, ima jih tudi v ČRNI barvi, ki je na zicu manj opazna, cena je bila 15€ Lahko napišeš bolj natrančno kje je to? Hvala.
sayo Objavljeno Januar 11, 2015 Opozori Objavljeno Januar 11, 2015 Lahko napišeš bolj natrančno kje je to? Hvala. Točn naslov ne vem, vem toliko kot sm napisu, ko boš tam vprašaj pri kakšni hiši saj ga vsi poznajo jaz sem naredu isto
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se