sayo Objavljeno Avgust 17, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2012 Ne vem, ne bi rekel ... Če so na pozicijah "sami pizduni" (pa res težko verjamem, da je 100% ljudi v politiki pizdunov), to samo pomeni, da so vsi ostali, "pravičniki", "poštenjaki", "normalni", ene navadne šleve šlevaste ... kar je samo po sebi dovolj zgovorno - enostavno pomeni, da si boljšega niti ne zaslužijo, kot da jim vladajo pizduni. Glih 100 % pizdunov res ni, sam kaj ti pomaga tisth nekaj poštenjakarjev če pa niso na oblasti. Zaradi "poštenih" politikov in "pravne" države pa smo zdaj v pizdi in bomo v jeseni že fehtali ANGELCO za ojre
brojedan Objavljeno Avgust 18, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2012 Zakaj pa bi fehtali? Jaz menim, da je to povsem brez potrebe. Začnimo raje delati ...
sayo Objavljeno Avgust 18, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2012 Zakaj pa bi fehtali? Jaz menim, da je to povsem brez potrebe. Začnimo raje delati ... A delovna mesta bo pa Vatikan priskrbu
brojedan Objavljeno Avgust 18, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2012 A delovna mesta bo pa Vatikan priskrbu Jasno .. jaz sem že Pahorju predlagal, ko je šel v Vatikan, da naj nas priključijo, potem gremo vsi v samostane in prihodnost je zagotovljena. Imaš kaj proti? Robertjur 1
Robertjur Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 Ne vem, ne bi rekel ... Če so na pozicijah "sami pizduni" (pa res težko verjamem, da je 100% ljudi v politiki pizdunov), to samo pomeni, da so vsi ostali, "pravičniki", "poštenjaki", "normalni", ene navadne šleve šlevaste ... kar je samo po sebi dovolj zgovorno - enostavno pomeni, da si boljšega niti ne zaslužijo, kot da jim vladajo pizduni. Ne niso sami pizduni .... jih je vse več!! Politika ima vgrajen sistem filtrov skoz katere drugo kt pizdun ne pride, kar bi loh dojel pr tvojih letih!! Če teb kater od njih plačuje pijačo in jedačo (sevede na službeno kartico) pa to ne pomen ta on pa že ni tak!! Še več je pa prikritih pizdunov! In če ni skrivnost.... bi te vprašal zakaj si vedno na njihovi strani??
Robertjur Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 Jasno .. jaz sem že Pahorju predlagal, ko je šel v Vatikan, da naj nas priključijo, potem gremo vsi v samostane in prihodnost je zagotovljena. Imaš kaj proti? Jupi potem bomo pa spet na svoji zemlji!!! :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se