Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ne vem, ne bi rekel ...

Če so na pozicijah "sami pizduni" (pa res težko verjamem, da je 100% ljudi v politiki pizdunov), to samo pomeni, da so vsi ostali, "pravičniki", "poštenjaki", "normalni", ene navadne šleve šlevaste ... kar je samo po sebi dovolj zgovorno - enostavno pomeni, da si boljšega niti ne zaslužijo, kot da jim vladajo pizduni.

Glih 100 % pizdunov res ni, sam kaj ti pomaga tisth nekaj poštenjakarjev če pa niso na oblasti. Zaradi "poštenih" politikov in "pravne" države pa smo zdaj v pizdi in bomo v jeseni že fehtali ANGELCO za ojre

Objavljeno

Zakaj pa bi fehtali?

Jaz menim, da je to povsem brez potrebe. Začnimo raje delati ...

Objavljeno

Zakaj pa bi fehtali?

Jaz menim, da je to povsem brez potrebe. Začnimo raje delati ...

A delovna mesta bo pa Vatikan priskrbu :?

Objavljeno

A delovna mesta bo pa Vatikan priskrbu :?

Jasno .. jaz sem že Pahorju predlagal, ko je šel v Vatikan, da naj nas priključijo,

potem gremo vsi v samostane in prihodnost je zagotovljena.

Imaš kaj proti?

Objavljeno

Ne vem, ne bi rekel ...

Če so na pozicijah "sami pizduni" (pa res težko verjamem, da je 100% ljudi v politiki pizdunov), to samo pomeni, da so vsi ostali, "pravičniki", "poštenjaki", "normalni", ene navadne šleve šlevaste ... kar je samo po sebi dovolj zgovorno - enostavno pomeni, da si boljšega niti ne zaslužijo, kot da jim vladajo pizduni.

Ne niso sami pizduni .... jih je vse več!! Politika ima vgrajen sistem filtrov skoz katere drugo kt pizdun ne pride, kar bi loh dojel pr tvojih letih!!

Če teb kater od njih plačuje pijačo in jedačo (sevede na službeno kartico) pa to ne pomen ta on pa že ni tak!! :yea1:

Še več je pa prikritih pizdunov! In če ni skrivnost.... bi te vprašal zakaj si vedno na njihovi strani?? :eek:

Objavljeno

Jasno .. jaz sem že Pahorju predlagal, ko je šel v Vatikan, da naj nas priključijo,

potem gremo vsi v samostane in prihodnost je zagotovljena.

Imaš kaj proti?

Jupi potem bomo pa spet na svoji zemlji!!! :OK: :OK: :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!