sayo Objavljeno Marec 29, 2013 Opozori Objavljeno Marec 29, 2013 Meni z doma narejenim kontaktom zdaj že eno leto na transalpu deluje bp. Sedaj pa gre enaka stvar tudi na varo. Sem pa kontakte naredil iz jeklenih ponikljanih in pozlačenih "trakcev". Če in sigurno enkrat bo pobralo kontakte, bom pač ploščico zamenjal. Prilagam pa še slikce kako to moje zgleda. 1.jpg 2.jpg 3.jpg Dobr si tole izvedu, čist profesijonalno, od kje zi pa to plastično ploščico dobil kjer so kontakti?
KNNMS Objavljeno Marec 29, 2013 Opozori Objavljeno Marec 29, 2013 Ta plastična ploščica je pa plastika od enih kvadratnih tipk. Je bila ravno pri roki in še prave velikosti in oblike za trenutno idejo. Pa še malo sem ji moral barvo prilagodit, saj bi bela bolj ..... izgledala.
Matic Mavri Objavljeno Julij 29, 2015 Opozori Objavljeno Julij 29, 2015 Zdravo mene zanima, če slučajno kdo ve kje se da dobiti te "naležne konektorje" ??? tak konektor bi mi izredno prav prišel
Damo001 Objavljeno Julij 30, 2015 Opozori Objavljeno Julij 30, 2015 (popravljeno) Jaz sem si v svojega zadnjič vgradil led trak v že predpripravljeno luč na kufru, le sedež za LED trak sem moral improvizirati. Potem se mi je pa malo ustavilo, ker nisem našel ideje, kako izpeljati to z povezavo/kontakti. Ideja zgoraj je kar zanimiva...ob priliki se lotim kaj podobnega. Popravljeno Julij 30, 2015. Popravil Damo001
raza Objavljeno Julij 30, 2015 Opozori Objavljeno Julij 30, 2015 Zdravo mene zanima, če slučajno kdo ve kje se da dobiti te "naležne konektorje" ??? tak konektor bi mi izredno prav prišel Vprašaj v TC motoshopu.
Matic Mavri Objavljeno Julij 30, 2015 Opozori Objavljeno Julij 30, 2015 Vprašaj v TC motoshopu. Bom povprašal malo naokoli. Kako se pa sploh imenujejo taki kontakti ??
Fantocci Objavljeno Julij 30, 2015 Opozori Objavljeno Julij 30, 2015 Shad ima rešitev, kjer je dodatna luč v sklopu plošče, ispod kovčka. Mogoče je malo manj na očeh, ni pa zajebancije s kontakti - vezava je fiksna. bajkr88 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se