Fritz Objavljeno Avgust 31, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2012 (popravljeno) Ali lahko webmaster določi eno vrstico presledka med citiranim tekstom in tistim kar napiše uporabnik? Če se ne spomniš sam vstaviti eno vrstico razmika, sta potem okvir s citatom in tekst čisto skupaj. Ali lahko webmaster določi eno vrstico presledka med citiranim tekstom in tistim kar napiše uporabnik? Če se ne spomniš sam vstaviti eno vrstico razmika, sta potem okvir s citatom in tekst čisto skupaj. Primer je viden tukaj. Popravljeno Avgust 31, 2012. Popravil Cufa
Cufa Objavljeno Avgust 31, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2012 In to je moteče ker? p.s.: sam probala sem na tvojem postu.
Fritz Objavljeno September 2, 2012 Avtor Opozori Objavljeno September 2, 2012 In to je moteče ker? p.s.: sam probala sem na tvojem postu. Ni lepo berljivo, še posebej, če je veliko citatov... Ni lepo berljivo, še posebej, če je veliko citatov... Ni lepo berljivo, še posebej, če je veliko citatov... Ni lepo berljivo, še posebej, če je veliko citatov... Ni lepo berljivo, še posebej, če je veliko citatov... In to je moteče ker? p.s.: sam probala sem na tvojem postu. Ni lepo berljivo, še posebej, če je veliko citatov... Ni lepo berljivo, še posebej, če je veliko citatov... Ni lepo berljivo, še posebej, če je veliko citatov... Ni lepo berljivo, še posebej, če je veliko citatov... Ni lepo berljivo, še posebej, če je veliko citatov... In to je moteče ker? p.s.: sam probala sem na tvojem postu. Ni lepo berljivo, še posebej, če je veliko citatov... Ni lepo berljivo, še posebej, če je veliko citatov... Ni lepo berljivo, še posebej, če je veliko citatov... Ni lepo berljivo, še posebej, če je veliko citatov... Ni lepo berljivo, še posebej, če je veliko citatov...
danci1973 Objavljeno September 2, 2012 Opozori Objavljeno September 2, 2012 (popravljeno) Ali lahko webmaster določi eno vrstico presledka med citiranim tekstom in tistim kar napiše uporabnik? Če se ne spomniš sam vstaviti eno vrstico razmika, sta potem okvir s citatom in tekst čisto skupaj. Če je to 'glasovanje', sem za... Mene tudi včasih (z)moti. D. Popravljeno September 2, 2012. Popravil danci1973 Pips 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se