stuhec Objavljeno Maj 10, 2022 Deli Objavljeno Maj 10, 2022 iscem zenske hlače st. 42, 44 Mogoče pa ima kdo kake kake, ki jih ne rab vec, mam alpinastars STELLA in bi jih s njimi porihtal Možnost je tudi prodaja stella ž hlač, st S Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Maj 10, 2022 Deli Objavljeno Maj 10, 2022 Moja ma višek usnjene hlače Revit št 42 črne. Oblekla jih je mogoče 5x. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Maj 10, 2022 Deli Objavljeno Maj 10, 2022 (popravljeno) Kolegica prodaja novo dvodelno usnjeno obleko Št 42 Popravljeno Maj 10, 2022. Popravil SAR-Solo Adventure rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Maj 30, 2022 Deli Objavljeno Maj 30, 2022 Na stari Clover cordura jakni se je pokvarila zadrga po pranju. Je Citiraj G-DEA Prušnikova 95 Ljubljana Šentvid 040 466 833 popravilo usnja ali kordure, krajšanje, širjenje, zamenjava zadrge, .... še vedno pravi naslov za zamenjavo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ChuckNorris Objavljeno November 5, 2022 Deli Objavljeno November 5, 2022 Eno vprašanje za vseznalce tukaj. Kupil bi nov dvodelni usnjeni kombinezon. Zdaj me pa zanima če kdo ve za kakšno znamko/model kjer je jakna tudi samostojno uporabna. Trenutno imam Dainese Avro pa je stvar uporabna samo kadar so skupaj jakna in original hlače. Včasih bi rad da samo jakno vžem nase pa kavbojke, posebej kadar grem z motorjem v službo. Kakšna ideja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno November 6, 2022 Deli Objavljeno November 6, 2022 Jaz imam od Dainese. Kupila posebej jakno in hlače. ChuckNorris 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slash13 Objavljeno November 7, 2022 Deli Objavljeno November 7, 2022 Tudi sam imam od Dainese - jakno Racing 3 in usnjene hlače in se da jakno lepo kombinirat s kavbojkami. ChuckNorris 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gorgh Objavljeno Februar 5, 2023 Deli Objavljeno Februar 5, 2023 Kako je zdej z popravili kombinezonov, Nada vransko se aktualna ali ne? Kam peljat? Rabim za poširit cez hrbet oz ramena kombinezon. Hvala in lpJ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno Februar 5, 2023 Deli Objavljeno Februar 5, 2023 Corio D.o.o ga. Sabina 041 571 056 Brode 23 3305 Vransko Skupaj delala z ga.Vida Meni poštimala raztrgano jakno in hlače in skrajšala krepko predolge hlače. Vse zelo dobro narejeno. Fazer03, DAMI34, GregorM in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gorgh Objavljeno Februar 5, 2023 Deli Objavljeno Februar 5, 2023 Super, najlepša hvala!! Jutri kličem! lpJ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ligenjček Objavljeno Februar 11, 2023 Deli Objavljeno Februar 11, 2023 Kje bi dobil najugodneje ženski kombinezon (lahko tudi dvodelni), moja bi rada postala motoristka 😅 torej za začetek kaj v človeškem cenovnem rangu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 11, 2023 Deli Objavljeno Februar 11, 2023 pred 8 minutami, ligenjček pravi: Kje bi dobil najugodneje ženski kombinezon (lahko tudi dvodelni), moja bi rada postala motoristka 😅 torej za začetek kaj v človeškem cenovnem rangu... rabljenega nabavi, pa absolutno 2 delnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ligenjček Objavljeno Februar 11, 2023 Deli Objavljeno Februar 11, 2023 pred 18 minutami, DAMI34 pravi: rabljenega nabavi, pa absolutno 2 delnega. kombinezon je treba probat, vse ki prodajajo rabljene pa so nekje iz vaših koncev 😅 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 11, 2023 Deli Objavljeno Februar 11, 2023 a jebiga. Probat pa mora. Večina trgovcev ima kombinezone v rangu od do..Jaz sem v Lojzu vzel Probikerja za ful dobre pare in ni bil nič slabši od IXSovega, ki sem ga 3x dražje plačal. ligenjček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sanda2 Objavljeno Februar 23, 2023 Deli Objavljeno Februar 23, 2023 (popravljeno) Če kdo išče prodam ali menjam usnjeno opremo za motor - hlače 40 ter jakno 42, super ohranjeno. Meni je preveliko (shujšala), nikjer poškodovano, primerno tudi za oba spola. Cena pa več kot ugodna, če ste resni. Popravljeno Februar 23, 2023. Popravil sanda2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zok Objavljeno Marec 22, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 22, 2023 Sem kupil kombinezon znamke Tschul, enaka konfekcijska stevilka kot moj stari Tschul ki mi je ze polomil par kosti, pa pod enega Audija me je porinil, itd... ...v glavnem za na dirkalisce je se super, za v kafic pac ne vec. In medtem ko mi je stari kot ulit, mi je novi kot mucilna naprava. Ne mi govorit da sem se od predlani za 15 kil zredil, ker ni res - zredil sem se za 16 kil, shujsal 18, pa potem nazaj dobil 12. Stari kombinezon diha z mano - tu in tam mi prisepne - stari, ne pretiravaj. V novem bom crknu. Ne iscem pomoci in nasvetov, samo hvalim se, da imam novi kombinezon. KARMEN1, DAMI34, Mavti in 7 others 1 1 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 26, 2023 Deli Objavljeno Marec 26, 2023 Prva testna... Tudi skorenjci so po sirini podplata malenkost tesni... ...se vedno se samo hvalim. DAMI34, Zivnorc in GregorM 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Marec 26, 2023 Deli Objavljeno Marec 26, 2023 Če bi vzel kombinezon iz latexa, teh problemov ne bi imel 🤣🤣🤣🤣🤣 Zok in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 4, 2023 Deli Objavljeno April 4, 2023 (popravljeno) Še rokavićke. Lepota ni naključje. Mater sm fajn. Bo treba ploznat po tleh, da vidim če oprema deluje. Popravljeno April 4, 2023. Popravil Zok Zivnorc, Kugelschreiber, pik1 in 4 others 4 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 4, 2023 Deli Objavljeno April 4, 2023 pred 3 urami, Zok pravi: Še rokavićke. Lepota ni naključje. Mater sm fajn. Bo treba ploznat po tleh, da vidim če oprema deluje. . ... kar se kvalitete tele tvoje opreme tiče, ti dam en topel nasvet ... prodajalcu rajš kar na besedo verjemi, kok fajn si kupil ... brez da po tleh ripsaš pa pol jauckaš kaj vse te boli ps. .... no, vsaj lepe so, če jih že po izgledu ocenjujem Zivnorc, Kugelschreiber in Zok 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 5, 2023 Deli Objavljeno April 5, 2023 pred 19 urami, Zok pravi: Še rokavićke. Lepota ni naključje. Mater sm fajn. Bo treba ploznat po tleh, da vidim če oprema deluje. ...še na škatli piše, da so kul ... Zok 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 9, 2023 Deli Objavljeno April 9, 2023 ...vsak dan bolj studiram na Vido... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 9, 2023 Deli Objavljeno April 9, 2023 pred 6 urami, Zok pravi: ...vsak dan bolj studiram na Vido... ...kaj pa če bi kupil ključavnico? ...za na hladilnik.. Zok, Mavti in raza 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Oktober 3, 2023 Deli Objavljeno Oktober 3, 2023 (popravljeno) Tko na uc, smiselno tole popravljat ali ne? Manjka ramenski scitnik, komolcni drsnik.. ter seveda kdo.. Popravljeno Oktober 3, 2023. Popravil ukica Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Maj 2 Deli Objavljeno Maj 2 Zgornji del kombinezona bi potreboval širjenje v zapestju, ker mi preveč tišči in mi roka zaspi? Videl sem omembe Vransko in gospo Vido. Se to da naredit ali je bolj kot ne rešitev malo manj zaprta zadrga? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se