Roger G. Jagger Objavljeno Maj 2 Deli Objavljeno Maj 2 pred 8 minutami, Hornet pravi: Zgornji del kombinezona bi potreboval širjenje v zapestju, ker mi preveč tišči in mi roka zaspi? Videl sem omembe Vransko in gospo Vido. Se to da naredit ali je bolj kot ne rešitev malo manj zaprta zadrga? Jaz bi probal se Safir v Leclerc MB. Gospa res obvlada in razume zelje (je tudi sama sopotnica na motorju). lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Maj 2 Deli Objavljeno Maj 2 Sem videl v zadetkih na guglu tudi njih ampak so na drugem koncu države. Bom videl kako bo kaj pa se mogoče oglasim v kolikor bo možno. hvala za predlog in lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Maj 4 Deli Objavljeno Maj 4 Ob 2. 5. 2024 ob 17:05, Hornet pravi: Sem videl v zadetkih na guglu tudi njih ampak so na drugem koncu države. Bom videl kako bo kaj pa se mogoče oglasim v kolikor bo možno. hvala za predlog in lp. G-DEA Prušnikova 95 Ljubljana Šentvid 040 466 833 popravilo usnja ali kordure, krajšanje, širjenje, zamenjava zadrge, .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Maj 5 Deli Objavljeno Maj 5 Pri njej sem menjal zadrgo na cordura jakni in je bilo v redu narejeno za usnje pa ne vem kam bi dal. Je starejši berikov dvodelni kombinezon skoraj nerabljen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se